ДЕКЕМВРИйските деца палуват и рожденни дни празнуват!

• 22 147
  • 303
  •   1
Отговори
# 90

Момичета - Милтя, Аничка, Льони, Ивето, Джи бейби, Дари, Алекс, сВещичка, Нели, Муни, Валка, Китче, Цвети, Поли, Катюша -  БЛАГОДАРЯ Ви - за милите поздрави и пожелания. Страшно много ме зарадвахте и заредихте с любов и радост. БЛАГОДАРЯ

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА сВЕЩИЧКА, АНИЧКА и двете прекрасни малки Анитки - бъдете Благословенни със здраве, любов и много щастие.
ЦВети - Пожелавам ти лека и спокойна бременност и скоро с таткото да си гушкате едно малко слънчице

# 91
  • Варна
Честит рожден ден на Наско и Дени! Да растат здрави, силни и да бъдат винаги победители! 
Честит имен ден на всички Анита и Анички! Да си носят със здраве имената и както А е първата буква, така и те да са първи във всичко!

# 92
Честито на всички малки рожденници и именници (и на големите разбира се) да са ви живи и здрави да растат щастливи и обичани и да слушкат само малко колкото е необходимо Simple Smile

Виждам че не сме единствените които се кърмят което все пак ме успокоява само се чудя докога така -  че моя мъник хич не го виждам да дава признаци на отказване...

А и да попитам вие сигурно сте объседили но аз пак не съм допрочела (все пак рядко се добирам до форума) - ще се организираме ли за една среща за рожденните дни като мини рожден ден на декемврийските бебета - поне тези мами от София  - хайде ако има организация споделете я моля А ако не дайте да сътворим нещо примерно след нова година ?

# 93
  • Sofia
Такаааааааа според инфото тук http://dnes.dir.bg/2008/12/09/news3712614.html и ЯНИТЕ празнуват, така че моля СКОРПС да се яви и почерпи! а на ЯНАТА ПОЖЕЛАВАМ ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА и Св.Ана да бди над нея и да я пази!

# 94
Честито на малките Анитки, на Аничка и много специални поздрави на Вещунихата Wink!!!!!
Да ви е честито името!!! И със здраве да го носите!!!!!

Муни, то и мен днес ме изнендаха с честитки за имения ми ден, ужким. Макар че аз за пръв път чувам. Така че Честито и на Янчето на Скорпионова и на МамаЯни!!!!!!!!!!!
Айде, кво да ви правя, ще черпя, щом сте казали, гледам, че СкорпитУ не се включва

Честит рожден ден на малките пораснали Наско и Дени!!!!
Честит празник и за майките им!!!

# 95
  • Sofia
Ей y.shishkova ЗЛО ДА ВИ ЗАБРАВИ! гОлем съм заплес, ама тая скорпионовата Яна ми е влезла под кожата и забравих за порасналите ЯНИ! Та да сте живи и здрави и двете! Благодарим за почерпката...

# 96
Уф, хванахте ме по долни гащи бе! Mr. Green
Аз знам, че Яна празнува на Еньовден, ама днес ми звъняха да честитят...  Shocked
Така, че съм леко неподготвена и ще трябва да се задоволите с пица и бира:

# 97
Честито на малките-големи рожденници Денис и Наско! Да имат слънчево детство и още по-слънчев живот! Да грабят с пълни шепи от любовта, уважението и просперитета! От здраве да не се оттърват!

А това е за техните мами..  Heart Eyes

Чеситто на именяците - Савенко /която пак мина номера с 5 бонбона  Mr. Green/, Аничка, Анитка на Джи Бейби.. Честито и на Янчетата, макЪр, че според мен не празнуват днес!  Mr. Green

# 98
Малееееее, тая склерозаааааааа........  ooooh!
Цветуно, честито! Hug
Много ме зарадва вчера като ми каза.. Само за едно съжалих..  Sad
Че няма да споделяш с нас така както миналата година.. Сега сигурно ще пишеш повече при августинчетата... Аз като забременея искам пак всички да сте бременни!  Mr. Green
Цетке, пожелавам ти живо и здраво бебенце от сърце! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 99
БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ НА Даив, Бло, Шишкова и Скорпито
За прекрасните пожелания - записвам си ги всичките за спомен.
Обичам Ви и нямам думи да ви кажа, колко ми е важно да прочета, че не сте ни забравили.

а сега ми е толкова тъжно и криво, че този прекрасен ден пак свърши - ще го чакам с огромно нетърпение отново

Тук са ни снимчиците от тържеството http://www.snimka.bg/album.php?album_id=316930&pid=9312532

# 100
Момичета, да ви почерпя и аз, Кокито навършва днес годинка Simple Smile)) Вече не е бебче, а малко момченце. Малко ми е мъчно, че повече си нямам безпомощно бебче, но много повече се радвам, че расте здрав и щастлив. Много го обичам и много ми пълни сърцето това детенце, като го погледна в очичките и съм най-щастливата мама на света. Simple Smile))

Сега да ви почерпя и аз за здравето на Коко.

# 101
Честит рожден ден на Наско и Денис. Нека детските очички винаги блестят от щастие ! Бъдете здрави и послушни дечица!

паломке, страхотни снимки , и тортата много хубава , ама не е по-хубава от самия рожденик де Hug

Честито и на Коко ! Много усмивки и радост да носи на мама и тате

# 102
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ МОМЧЕТА КОКИ, МАРТИ И АНДРЕЙ И НА ЧАРОВНАТА ГОСПОЖИЦА В ТЯХНАТА КОМПАНИЯ АДРИЯНА!

Мили деца, бъдете здрави, палави, щастливи и много обичани! Растете слънчеви и прекрасни и да носите много радост!

За вас момичета Hug

# 103
Честити рожденни дни на Никол,Калоян на  Ohcaroline,София на Irina_nik,Никола на Green_apple,
 Димитър на Golden Rose, Теодор на Баба Тонка,Денислав на  Alex83,Атанас на Paloma_x,Калоян на Stella Maria,Адриана на Rorina37,Мартин на Denitsa23,Андрей на Blo!

Цвети честито,желая ти лека бременност и малко сладко братче или сестриче за Юлето.

Благодаря,че сте ме поздравили вчера(но и аз като Скорпиту си мислех,че празнувам на Еньовден).Щом сте казали ще празнувам два пъти!Ето скромна почерпка(пък макар и със закъснение!)

# 104
Честито на всичките ни пораснали дечица  да растат много щастливи деца.
 Цвети браво за куража ти стискаме палци.

Общи условия

Активация на акаунт