ДЕКЕМВРИйските деца палуват и рожденни дни празнуват!

• 22 150
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Калоян, Мартин и Андрей и на малката госпожица Адриана! Да са ви живи и здрави децата, много да ви радват и обичат!

Паломка, много са ти сладки мъжете ей!

А за бременноста, нямам нищо против и с вас да споделям, но може би след като минат рожденните дни Simple Smile Пък и доста неща ще ви припомня (тъкмо ще има за какво да пишем после  Mr. Green)

# 106
Много благодаря на Макси, Ивето, Мама ЯНи, Скай и Цвети! Да ви се връща на всички - здраве и много радост!

Цвети, пак ли ма, душо Simple Smile)) Ей, много сте палави с мъжа ти, а Simple Smile)) Хайде, да минава леко и да ни държиш в течение. Може още някой да се навие покрай теб. НО НЯМА ДА СЪМ АЗ!

# 107
Що бе Стеле, може да е момиченце този път  Mr. Green
Бе хич не сме палави, даже се оплаквам, ама нали искам още едно сега, та...налитам когато трябва и така Simple Smile А в течение ще бъдете, може да сте сигурни  Peace

# 108
Честито на днешните рожденници, бъдете здравички, щастливички, по-малко палавички и повече добрички  bouquet   
За прекрасните мами
За именниците
За малката сладка Яна, честит имен ден пиленце сладко

Ето нашите снимчици от партито вчера http://bebedenis.multiply.com/photos/album/13/Denis_first_birthday

# 109
Благодаря на всички, които поздравяват нашата малка принцеса, послучай навършването на 1 година!
Ето скромна почерпка от нас, а повече снимки след партито следобед.

Честито и на всички празнуващи днес дечица! Да са здрави, усмихнати и послушни!

# 110
Брееее, много рожденници днес, бе!

Честито на Коко, Адрианка, Мартин и Андрей! Много целувки от леля им Кит Simple Smile

Палома, страхотен е малкият купонджия! Ма и по-големите, де Simple Smile

Алекс, голям гъзар е тоз Денис Simple Smile

# 111
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДРИАНА, АНДРЕЙ, КОКО И СКЪПИЯ НА СЪРЦЕТО МИ МАРТИН! Да са здрави, палави и късметлии, да имат добри приятели и щастливи семейства!
 А вчерашните рожденици са си изкарали страхотно - толкова щастливи изглеждат на снимките! Нека тези усмивки да не ги напускат никога! Heart Eyes

# 112
  • Варна
Честити рожденни дни на Никол,Калоян на  Ohcaroline,София на Irina_nik,Никола на Green_apple,
 Димитър на Golden Rose, Теодор на Баба Тонка,Денислав на  Alex83,Атанас на Paloma_x,Калоян на Stella Maria,Адриана на Rorina37,Мартин на Denitsa23,Андрей на Blo!

Честита първа годинка на дечицата ви майчета! извинете ме, че така копирах мама Яни, но за да не пропусна, а пък и нямам желание да пиша.

Цвети, искренно ти пожелавам успешна бременност! Неискам да те обидя нещо, но така ми стана мъчно като го прочетох, че аз вече щях да съм преполовила моята втора бременност ако не беше спонтания аборт. В същото време много се зарадвах, че сте успели да постигнете това, което искате. Стискам ти палци при теб нещата да са наред и да ни зарадваш август догодина.

# 113
Тони не се натъжавай така!Аз съм сигурна,че и ти ще си имаш своята втора свидна рожба Hug!

# 114
Честит Първи Рожден Ден на Адриана, Калоян, Мартин и Андрей. Желая ви слънчеви безгрижни дни, здраве и много, много късмет!

Айде, Цвети поведе хорцето за второ кръгче, хващайте се! Цветенце, радвам се за теб, едно малко лъвче ще се впише чудесно във вашата щура компания.  Hug

Тони, мила, не тъгувай  Hug гушни Алекс и му обещай една сладка сестричка за следващата Коледа. Сигурна съм, че ще си изпълниш обещанието. А аз те слагам в моя списък с коледни желания (слушала съм много и ще се сбъднат).

# 115
Tони не тъгувай всички сме с теб и ти стискаме палци а и аз съм сигурна че ще си сбъднеш желанието (ама и ти помогни с повечко  романтичен кекс  по празниците )

# 116
Честита първа годинка на Кокича на Стела Мария, малката принцеса Адрияна на Рорина, Мартин на Дени и Андрей на Бло! Да са живи и здрави! Да станат Човеци, да намерят прекрасни приятели, да се къпят в обич и да раздават топлинка!  Hug

И по една розичка за мамите им:

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 16:40 от СкорпитУ

# 117
Забравих! ooooh!
ПаломитО, тия двамата твоите синцове идвам да ги крадЪ! Върховни са на тая снимка дето се цунят! ВЪРХЪ просто!  Heart Eyes

# 118
Тони не се обиждам, а те разбирам напълно. Но вярвам, че 2-рото детенце при вас ще дойде, когато най малко очаквате. Аз се надявах още миналия месец, т.е. по миналия, защото ми закъсня 2 дена, но уви. А сега не го очаквах (макар, че както казах в дните когато би трябвало да е овулацията бях натиснала мъжа ми), но си казвах "е няма да е тая година явно, край, когато дойде" и то дойде. Дано всичко е наред и наистина имам още едно бебче през август. Пожелавам ти го и на теб да ти се случи скоро време  Hug Hug Hug

И аз забравих. Страхотни са ви децата ей! Ма как сте ги родили такива хубави бееее, пу пу. (ама и мамите не падат по-долу)

# 119
Тони, не унивай мила! Ще се наредят нещата! Аз знам! Hug
Загубата на плода е божа работа! Така е трябвало да стане!
Специално заради теб се сетих за две божествени картини на моя любим художник Густав Климт..
Подарявам ти ги!
Първата се нарича "Целувката",

а втората е част от картината "Трите възрасти на жената" и показва майчинството..

Скоро, много скоро ще научите добрата вест...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт