ДЕКЕМВРИйските деца палуват и рожденни дни празнуват!

• 22 161
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Честити рождени дни на Коко, Адриана, Мартин и Андрей  Heart Eyes да са ви много здрави и щастливи порасналите дечица и много да ви слушат.

Тони  Hug

# 121
Честит първи рожден ден на Денислав, Атанас, Калоян, Адриана, Мартин и Андрей!
Много късмет и здраве ви пожелавам!

# 122
  • Sofia
Ей днеска са голяма група първорожденици!!! Да са живи и здрави момците ни Коко и Андрей и малките дами Мартина и Адриана!

Алекс,Рорина рождениците са страхотни!!!

Валка много се радвам за вас, малката е станала истинско момиченце!!! И ти си смела майка и жена, преследваща щастието и ценяща живота, незнам ако бях на твое място или на подобно дали нямаше да си стоя, да си кротувам, търпя и мирувам само и само да няма катаклизми, да прескоча драстични промени, да си се влача по течението!!! Винаги съм уважавала хора,които ценят времето и щастието своето и на децата си, но едва ли съм била или ще бъда някога от тях, но това е друга история....

Скорпито сега ме вдъхнови и ровя за картини на Клим, добре казано, още по добре показано...

Тони, мила, момичетата са ти го казали, ВЯРВАЙ и ще стане, особено сега по Коледа се сбъдват ЧУДЕСА!

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 22:15 от munieca

# 123
Момичета благодаря ви за чудесните пожелания за моето малко "голямо" момче,страшно много ме трогнахте  Hug
Дима  Hug
Честит Рожен Ден и на останалите в групичката от днес  Heart Eyes : Коко,Адриана и Андрей! Мили дечица бъдете винаги засмени и радвайте мама и татко !!!

# 124
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОКО, МАРТИН, АНДРЕЙ и АДРИАНА

Порастнете благословени с много здраве, смело и щедро сърце, малко, но верни приятели.

скъпи момичета - никой, никога, сигурно няма да Ви обича колкото децата Ви.
БЛАГОДАРИМ на Макси(да вземеш по - честичко да се разписваш ей ), Мама Яни, Тонито, Чигес - за милите думи и сърдечните пожелания.
Скорпс, Цвети, Муни, Китче - ами какво да Ви кажа - разтопихте ме. То за всяка майка нейното гардже е най - сладкото, умното и т.н. Но си е съвсем друго да ти го кажат други майки ( особено потенциални тъщи ) Той нашия батко си е тъмън - две години си е хубава разлика  Joy Joy Joy Кеф ти прекрасните Янини очи, палавата усмивка на Мимето, атлетичното Юле или сладураната Лора.
Алекс - Прекрасно изглежда Набора. А за майка му - просто си неузнаваема - грееш, грееш.

# 125
  • Sofia
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДНЕШНИТЕ НИ РОЖДЕНИЦИ! Максим на  Bori-ana, Дамян на Bebobo,Александра на Amadis,Каталина на Barfly, Орлин на Anaise,Венцислав на Pink77 ! ЖЕЛАЯМ ИМ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО,ЗДРАВЕ И МНОГО ЛЮБОВ!
И КОЛКО И ДА СТЕ МАЛКИ НЕКА КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕТЕ ТОВА ДА ПОЛУЧИТЕ ЗА ПОДАРЪЦИ! ЕТО 6 БРОЯ ЗА 6ТЕ НИ РОЖДЕНИКА!

# 126
Честит Първи Рожден Ден на Александра, Каталина, Дамян, Венцислав и Орлин! Здрави и усмихнати бъдете, на мама и тати щастие носете!

И една скромна почерпка от мен за най-прекрасния ден, когато моето слънчице дойде при мен!

Да ви е сладко!  Hug

# 127
  • Бургас
Честит първи рожден ден на Коко, Мартин, Андрей, Адриана, Максим, Дамян, Александра, Каталина, Орлин и Венцислав!

ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, МИЛИ ДЕЦА!
РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ЗА РАДОСТ НА ТЕЗИ ОКОЛО ВАС!

С малко закъснение, честит имен ден на малките и пораснали дами, носещи името Ана и Яна!

Палома, Алекс - невероятно настроение струи от снимките. Специални  Hug за вас и прекрасните ви съкровища!

Тони, пожелавам ви скоро да гушкате още едно слънчице! Hug Вярвай в това, опитвай се всеки ден по малко да загърбваш тъмните мисли и гледай напред.  Hug
Разплаках се докато пишех. Спомних си за моята мъка, но после изведнъж осъзнах, че аз не се отказах от желанието да имаме още едно съкровище нито след първия аборт, нито след втория. Още ме боли, няма никога да забравя, но си спомням и момента, в който осъзнах, че животът не е състезание и че трябва да се наслаждаваме на всеки миг с любимите си хора и да им даряваме любов. Тогава дойде и вярата, че Стефи ще я има. Тя бе част от нашето семейство още преди да се появи на този свят. Аз просто го усетих, само не знаех кога точно. Всъщност, кога не бе от значение. Защото вярвах. А това ми помогна да преодолея болката.
Намери начин да повярваш и бъди смела, и вярвай, че когато Бог отнеме нещо от твоята хватка, той не те наказва, а просто изпразва ръката ти, за да получиш нещо по-добро. Hug
Много пъти написах думата "вяра", защото така го усещам. Не мога да я заменя с друга дума, в нея таи се толкова много, трябва само да го открием.

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 01:51 от bissera

# 128
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС ДЕЧИЦА!
Нека растат здрави, обичани и щастливи!

За мамите с много  Hug

# 129
Честит Рожден Ден на Алекс, Каталина, Максим, Венцислав, Орлин и Дамян!!![

Специално за Алекс.....

Бъдете здрави и щастливи малки, но вече пораснали дечица...

А за всички прекрасни майки...

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 10:21 от lionkata

# 130
Честито на 6-мата малки рожденици днес Максим, Катка, Алекс, Орлин, Венци и Дамян
Да сте много здрави ,весели и щастливи малки момчета и момичета, много да слушате мама и тате и по-малко бели да правите.

Мамииииита

# 131
  • София
Mного рожденици са днес и вчера Grinning
Мили дечица, бъдете здрави, щастливи, весели и обкръжени от много добри и верни приятели Hug

за щастливите им майчици

Палома, баткото наистина един красавец Grinning Страхотен е просто Grinning
Иначе всички снимки на всички рожденици са прекрасни, личи си, че купоните бяха страхотни Wink

Скорпииии, и на мен Климт ми е любимия Grinning Grinning Grinning Поздравявам те за прекрасен вкус Laughing не че някой се съмнявал де Laughing

Бисера, много ме трогна със споделените неща. Прегръдки за теб и Тони  Hug

# 132
Честит Рожден Ден на Александра. Да е здрава, щастлива, да радва мама и татко.

Честит Рожден Ден на  Каталина, Максим, Венцислав, Орлин и Дамян. Здраве и щастливо детство им пожелавам.

# 133
Честит рожден ден на Коко, Мартин, Андрей, Адриана, Максим, Дамян, Александра, Каталина, Орлин и Венцислав!
Пожелавам ви най-прекрасното детство, много здраве и красиви мечти!

# 134
  • СОФИЯ
Честит първи рожден ден на вчерашните и днешните рожденници
Коко, Мартин,Адриана ,Андрей,Максим, Дамян, Александра, Каталина, Орлин и Венцислав!

Да са здрави и много щастливи!

И за мамите:

Общи условия

Активация на акаунт