ДЕКЕМВРИйските деца палуват и рожденни дни празнуват!

• 22 164
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за многото хубави пожелания от всички ви Grinning

Искам да поздравя всички останали рожденици, както и техните мами и татковци Grinning Нека са много здрави, умни, послушни и лъчезарни за радост и гордост на техните родители  bouquet

Спомням си като че беше вчера, а сигурна съм и всяка една от вас, раждането на моето съкровище.Толкова много емоции и щастие ми донесе това малко вързопче. Никога не съм си представяла какво означава да си мама, но ето ме днес след цяла една година стаж Wink мога само да пожелая всекиму да изпита всичките тези невероятни моменти, които само с появата си едно мъничко същество може да донесе HugМного се вълнувам и днес както и тогава, защото моето малко момче е пораснало с многото грижи и обич на всички, които го обичаме безкрайно.Днес сме организирали детско парти и се надявам, че въпреки че е още мъничък ще почуства празника с много подаръци, балони, торта и безброй усмивки /ще има и снимчици/. Пожелавам го на всички ви Grinning И за да станете и вие чат от купона сме се погрижили и за вас Grinning

# 136
Честита първа годинка на малките ни рожденници днес, милички дечица, бъдете здравички и щастливи, радвайте всички около вас с прекрасните си усмивчици и сладки муцунки   bouquet   
За мамите
Паломка, благодаря за прекрасните думи
Малкото ми бебче днес е много нещастно, аз също, педи му забели пишката, после му взеха и кръв, направо го измъчихме, аз си мислех, че ще се справим с татко му сами с пишката, но педи каза, че няма да успеем, щом до сега не сме и по-добре сега да го направи(ще го боли ден два докато пишка), защото после ставало по-лошо. Незнам дали не сгрешихме, но поне знам със сигурност, че няма да го помни след време
Тони Hug, дано скоро ни се похвалиш с прекрасната новина

# 137
  • София
Привет мами. Ние имахме отново кошмарна нощ. След вчерашните премеждия не спахме цяла нощ. Само пищя, рева , тръшка се и не знам какво още. В момнта, в който и махнех чувалчето за спане  рипна и заподскача до таблата на спалнята. Направо не знам какво да си мисля вече. Урочасаха ли я вчера? Зъби ли са?  Thinking

Честито на всички рожденници ( за да не пропусна някого ) и на техните мами   bouquet

# 138
  • Варна
Честит първи рожден ден на Александра, Венцислав, Дамян, Каталина, Максим и Орлин! Мили дечица, растете щастливи и обичани и дарявайте мама и тати с усмивки всеки ден!

Искам специално да благодаря на мама Яни, Боряна, Скай, Скорпи, Дари, Муниека, Бисера, Вещичка и Алекс за подкрепата и милите думи. А на Цвети искренно да и благодаря и да й пожелая една лека бременност.

# 139
Хайде днес пак:Честит рожден ден на малките големи Алекс, Венци, Дамян, Каталина, Макс и Орлин да  са много щастливи деца и господ винаги да е с тях

Тони и аз имах проблеми със забременяването но не се отказах, продължавай да вярваш,а ние вярваме в теб Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 140
Честит рожден ден на Алекс, Венци, Дамян, Каталина, Макс и Орлин!!!

Тони, благодаря ти за пожеланието, надявам се, всичко да е наред, а след време и ние да ти пожелаваме същото  Hug

# 141
  • в Надежда-та
Честит рожден ден на всички пораснали малчугани

# 142
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДРА, ДАМЯН, МАКСИМ, ОРЛИН, КАТАЛИНА И ВЕНЦИ!
ДА РАСТАТ ЗДРВИ, УМНИ И ТАЛАНТЛИВИ И ДА ЖЪНАТ САМО УСПЕХИ В ЖИВОТА! Hug
Да се похвалим: след температура вчера и ужасни 3 нощи, Марта има вече и 1 горен зъб! Ще може да чопли вече семки Joy

# 143
благодаря на всички за пожеланията за РД на Орлин     bouquet днес заедно с баща му имат РД и мама е много щастлива  Grinning
честито на всички декемврийчета, които навършиха, или ще навършат годинка да са живи здрави и много непослушни  Grinning
честито и на всички майки от форума за прекрасните деца !

# 144
Анайсче, честит рожден ден! Да са ти живи и здрави и двамата! Simple Smile)) Много ад те радват и да слушат. Simple Smile))

# 145
  • София
Май има и други рожденици... Или бъркам деня? Rolling Eyes

# 146
Има, разбира се, и всички да са живи и здрави. Когото съм пропуснала, зло да го забрави, както казва народът! То този месец всеки ден имаме рожденици и рожденички!!! На всички мами и дечица много виртуални целувки!!!

# 147
Момичета, трогната съм от вниманието, а за колажа на Льони - нямам думи. Благодаря ви! Малка почерпчица

[/color][/tt]

Да не забравя да честитя и на София, Никола, Димитър, Теодор, Денислав, Атанас, Калоян, Адриана, Мартин, Андрей, Дамян, Каталина, Максим, Орлин и Венцислав. Растете здрави, умни и щастливи дечица и радвайте родителите си!

# 148
Ето и малко снимки от нашето вчерашно парти. Прическата е дело на батко, защото у нас всички се надпреварваме да правим прически/ въпреки недостатъчната коса все още/ и да купуваме рокли на принцесата.

# 149
Честит рожден ден миличък Тео. Желая ти здраве и детство изпълнено с игри и безгрижие.

За готината му майка

Общи условия

Активация на акаунт