ДЕКЕМВРИйските деца палуват и рожденни дни празнуват!

• 22 165
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден и на Борис и Ая. Здраве и слънце да има само в живота ви.

За Аничка и Нели

# 151
  • Sofia
МАЛЪК- ПОРАСНАЛ ТЕДИ ЧЕСТИТ ПЪРВИ ДЕН РОЖДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО, МНОГО ЩАСТИЕ С МАМА,ТАТЕ И КАКА ТИ ЙОАНА! РАСТИ БЕЗГРИЖНО, ЖИВЕЙ ЩАСТЛИВО, МИСЛИ РАЗУМНО И ВЯРВАЙ В ЛЮБОВТА! ЦЕЛУВАМ ТЕ И ТЕБ И МАЙКА ТИ!
Лио за теб!
за още една силна майка, а повечето време и баща, за една прекрасна жена, за една прекрасна майка на Прекрасньо и Прекрасня!

Ако можех да правя колажи щях да ти подаря най -хубавия!  Heart Eyes но понеже съм зле в занаята ти подарявам топла прегратка!

МИЛИЧКИ, СЛАДИЧКИ ПОРАСНАЛИ ЗАЙЧЕТА БОРИС И АЯ, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ,ВЕЧНО УСМИХНАТИ И КЪСМЕТЛИИ, ДА ОБИЧАТЕ ВЕЧНО И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЛЮБОВ ДА ПОЛУЧАВАТЕ!

# 152
  • София

Привет и от нас.
Нинка е добре. Дива и щастлива е   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Днес не успяхме да се справим с изследванията , но все пак се чухме с педи. И той като мен мисли, че е била превъзбудена или впечатлена от нещо, затова беше цирка днес. Не си спомням  Tired казах ли ви че имахме кошмарна нощ. Спане от 7 до 8 сутринта и сумати часове пищене, реване е дране. Не можахме да я успокоим по никакъв начин. Когато беше спокойна всъщност искаше да си играем. Първо си помислих да не се е стреснала от падането, но нямаше никакви признаци. Цял ден си игра , закачаше се и беше доста весела. Циркът беше само през ноща. Днес успях да я приспя едва в 12. Минавам и аз на схемата - без приспиване - само ако тя поиска. Иначе си е чиста загуба на време и нерви  Naughty.

До сега бяхме на коледно парти на фирмата и си изкарахме супееееер. Ей от кога не съм танцувала така. Разбих ме се с моята приятелка  Laughing  За съжаление двете поредни безсънни нощи си оказаха думата и Ники едва не заспа, въпреки силната музика. Аз също съм гроги. Та банята и в леглото...

Честит рожден ден на сладките бонбончета Тео, Борката и Ая!!! Да растат весели и щастливи.

и за технита мами

# 153
  • СОФИЯ
Честит първи рожден ден на Ая,Тео и Борката! Да са здрави и много щастливи!

На мамите

# 154
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ МАЛКИ МЪЖЕ БОРКАТА И ТЕДИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСАТА АЯ!
Нека всички деца растат здрави, палави, игриви, обградени с много любов и внимание!

На мамите желая много късмет и любов!

# 155
Благодаря ви момичета за прекрасните ранни поздрави Hug
Деси, разби ме душко с този колаж Heart Eyes БЛАГОДАРЯ ТИ МНООГО!!!(усещам мъжка намеса в него, но е супер!!!)Муни, разплака ме бе душо, а си бях обещала днес да не рева.
Нели, Честит Рожден Ден на прекрасната АЯ. Жива и здрава да ви е, голямо момиче на мама и татко да порасне, да е късметлийка и щастлива!!!

Аничка, Честит Рожден Ден на Борката!!! МНого прекрасно детство му пожелаваме, здраве и детски усмивки!!!

А сега и малко почерпка от нас...

Разбира се не може и без торта

# 156
Честит Рожден Ден на всички сладури, които вчера и днес празнуват първия си рожден ден!
Специални поздрави за Александра
(която познаваме още от Майчин Дом  Mr. Green).
Мили дечица, бъдете здрави, весели и щастливи!

# 157
  • София
Здравейте и от мен!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕО, БОРКАТА И АЯ! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ!
МИЛИ МАЙКИ, РАДВАЙТЕ СЕ НА ПОРАСНАЛИТЕ СИ СЛЪНЧИЦА ВСЕКИ ДЕН, ГРИЖЕТЕ СЕ ВСЕ ТАКА ДОБРЕ ЗА ТЯХ, ОБИЧАЙТЕ ГИ И ГИ ПОДКРЕПЯЙТЕ ВИНАГИ И ВСИЧКО ТОВА ЩЕ ВИ СЕ ВЪРНЕ МНОГОКРАТНО!

# 158
Честит рожден ден на Тео! Льонка, да ви е здрав и щастлив и двамата с Йоанна много, много да ви радват!

Честит рожден ден на Борката! Много късмет и здраве!

За най-щастливите мами

Благодаря ви за прекрасните поздрави. Чувството е невероятно!!!

Хайде да почерпим и ние.

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 12:54 от НелитО

# 159
Честит първи рожден ден на днешните ни рожденници, мили дечица, бъдете здравички, щастливички и много добрички   bouquet

Мили мамички, желая ви много щастливи моменти с малките ви слънца

# 160
  • Sofia
Така като гледам съм пропуснала десетина страници с рожденици и важни събития  ooooh! ШЪ мЪ прощавате (в случай, че съм ви залипсвала)

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ, НА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СЪМ УСПЯЛА ДА ПОЗДРАВЯ НАВРЕМЕ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЯ , БОРКАТА И ПРЕКРАСНИЯ ТЕО ! ЖЕЛАЯ ИМ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА!

ЗА МАМИТЕ

А ТОЗИ Е СПЕЦИАЛНО ЗА ЛЬО

ЦВЕТИ, ЧЕСТИТО И НА ТЕБ  Heart Eyes

# 161
  • София
Честит рожден ден на всички малки рожденици  които нямах възможност да поздравя, да са живи и здрави и много, много щастливи. А на майките им много целувки от нас  Hug
На Цвети пожелавам една спокойна и щастлива бременност.    bouquet
Честит рожден ден на Теодор, Борис и Ая

# 162
Честит Рожден ден наАя,Теодор и Борис
Щастливо детство пораснали бебоци

# 163
Честит рожден ден на Тео, Борис и Ая. Обичайте ги, радвайте им се, че както мина тази година, ще се изтъркулят и другите. Много да са ви здрави децата, да ви радват и пълнят сърцата.

Специално за Тео

семпло, но от сърце  Heart Eyes

И за техните прекрасни мами

Благодаря ви за пожеланията Шантал и Нели Hug

# 164
Честит първи рожден ден на Александра, Венцислав, Дамян, Каталина, Максим, Орлин, Тео, Бобчо и Ая!
От все сърце им желая да са здрави, много усмихнати и да имат прекрасно детство за радост на техните мами и татковци!

Честито и на техните мили мами  Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт