ДЕКЕМВРИйските деца палуват и рожденни дни празнуват!

• 22 166
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден на малките пораснали Теди, Борко и Ая. Бъдете здрави и послушни малки палавници  Mr. Green

Мамички , за вас

# 166
Честито на днешните ни рожденици АЯ, ТЕОДОР И БОРИС! Мили мамички, Честито и на вас и нека в очите на вашите дечица греят винаги радостни звездички!   bdbaloni

# 167
Честито на днешните и вчерашни рожденници! Да са живи и здрави и вечно усмихнати!

# 168
Добър ден!

Вчера бяхме на консултация, та не сколасахме да поздравим яката банда рожденничета - Дамян, Александра, Каталина, Максим, Орлин и Венцислав!

И за днес - Ая, Теодор и Борис.

Мили дечица, бъдете здравички и послушнички и мноооого да радвате мамите си!!!

Бисера, просълзи ме!

Тони, кураж! Дано се похвалиш скоро!!!

Да се похваля, вчера ми оправиха потрошеното зъбче, стана като новичко  Laughing Дано да оцелее...

Хора, планирала съм бебешко парти за Лората в понеделник и май напоканих много бебишори... Дано не се изпобият и изпонаплюят Simple Smile

Как ми се ходи и на мене на нощен живооот. Ама с туй пусто кърмене... Ще се отбиваме, не може то тъй...

# 169
Много рожденици съм пропуснала тия дни,затова:

Честит рожден ден на всички пораснали малчугани,да са здравички,весели и послушни деца,да имат прекрасно детство,изпълнено с много смях и игри!

и за щастливите им мами

# 170
  • София
Mили днешни рожденичета Ая, Борис и прекрасния хубавец Тео, бъдете здрави, щастливи и много късмет в живота да имате, а мамите и татковците да ви слушат и много подаръци да купят!

а за мамите

# 171
Момичета, огромно благодаря за пожеланията.  Hug Hug Hug за всички

Ето репортаж от малкия купон http://picasaweb.google.bg/anayankova/200802#5278898772971100818 Черпя ви виртуално за здравето на малкия пораснал юнак.

# 172
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЯ, БОРИС И ТЕОДОР! ДА СА ВИНАГИ ЩАСТЛИВИ КАКТО НА ДНЕШНИЯ ДЕН, ДА ОБИЧАТ ЖИВОТА И ТОЙ ДА ГИ ОБИЧА! Hug
Льо, върнаха ли ти го тъпкано с колажите, а? Да видиш и ти колко е хубаво като правиш така!  Laughing

# 173

Честито на днешните рожденници Ая, Борис и на сладура Тео! Растете здрави, весели и щастливи мили дечица!

Цвети, все забравям - безпроблемна и лека бременност! Наслаждавай се на прекрасните мигове на това вълшебство.
Между другота - Алекс спря да ме хапе. Явно е било временно. Сега по-скоро им се радва  Laughing и си суче добре. Въпроса със съня изобщо няма да го разисквам, че ми се реве.

# 174
Честит рожден ден на Каталина, Максим, Александра, Дамян, Венцислав, Орлин и на днешните рожденици Ая, Борис и Теодор! Да са здрави, усмихнати, да имат много късмет и да не спират да мечтаят! 

# 175

Стелче много си отслабнала от лятото насам кажи как го правиш, че мойте 10 килца си седят и не мърдат  Thinking

Цвети браво на теб, аз уж съм мераклийка и за още едно  Grinning

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 12:03 от Anaise

# 176
Малко снимки и от нашия рожден ден.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201367&pid=9362639

# 177
  • СОФИЯ
Честит първи рожден ден на Калина,Виктория и Бияна!Да са здрави и много усмихнати!

На мамите:

# 178
Анайсче, тази снимка, мила, е отпреди да забременея с Калоян, сложила съм си я за стимул само Simple Smile)))

Хич не съм мръднала и аз.

Много хубави снимки от рождените ви дни, нашето тържество е в неделя, и аз ще се отчета.

Честит рожден ден на трите прекрасни девойки, да растат живи и здрави, умни и красиви !!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 179
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ДЕН РОЖДЕН НА ТРИТЕ МАЛКИ ПРИНЦЕСИ!
МАЛКАТА ВИКИ, КАЛИНА И БОРЯНА! РАСТЕТЕ, ХУБАВЕЙТЕ И ЦЕЛИЯ СВЯТ ВЛАДЕЙТЕ!

Общи условия

Активация на акаунт