ДЕКЕМВРИйските деца палуват и рожденни дни празнуват!

• 22 176
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден на Калина и Вики! Да са здрави и послушни! Желая им само прекрасни моменти в живота!
Толкова исках да ви почерпя със нещо специално, но пустите снимки не искат да се отворят.
Благодаря Ви, че ви има!!!   bouquet Heart Eyes Hug

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 09:47 от mira2006

# 181
Стана!!! newsm44
Заповядайте да ви е сладко!!!

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 10:07 от mira2006

# 182
  • София
Ехаааааааа, Мира, само заради рождения ви ден ще наруша диетата (е, и заради слабия си ангел, разбира се Mr. Green)

Честито на прекрасните девойки, да растат щастливи, весели, усмихнати, да се радват на всеобщата любов и късмет и, разбира се, много здраве Hug

И ЗА МАМИТЕ

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ МОМИЧЕНЦА ДНЕС!
Да растат здрави, обичани и щастливи и нека късмета и успеха вървят с тях ръка за ръка!

за прекрасните им мами

# 184
Честито на рожденичките днес Калина, Бияна и Виктория. Бъдете много здрави и умерено послушни.

За мамите им

# 185
Честит рожден ден на принцесите Калина, Бияна и Вики!!!
Живи и здрави да сте малки принцеси!!!

А за прекрасните им майки

Нашето парти продължава и днес, но вчера беше същинското и се получи много добре Hug
МНого народ, много деца...само такива неща да има:-)
Ето и малко снимки от нас

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=318112

Цвети, добре си се справила:-) подозирах те...да знаеш.
Благодаря !!!  bouquet

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 16:18 от lionkata

# 186
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА, БИЯНА И ВИКТОРИЯ! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И ТРИТЕ ПРИНЦЕСИ И ДА СРЕЩНАТ НЯКОЙ ДЕН ПРИНЦОВЕТЕ НА СВОИТЕ МЕЧТИ!
Льонка, голяяяяям сладкиш е тоя Тео!!! Бих го изпапкала със все тортата! Heart Eyes
Амадис, Алекс много е пораснала и страшно се е разхубавила! Вече прилича на истинска госпожица!
Ама как си личи, че е събота и татковците са си у дома Simple Smile Нашия татко е на Боровец и с Марта сами се гледаме пак. За съжаление времето е много кофти тук и не мога да я изведа, затова цял ден я уча как се готвят картофи на фурна, как се чисти пода, как се бърше прах, как се пуска пералнята и как се свири "Мила моя мамо". До сега е усвоила само бърсането на прах, ама го прилага на пода с каквото й падне и като чуе че почвам да свиря на йониката и почва: "Мемемемеее" и се клати Simple Smile За утре съм предвидила уроци: "Как се готви леща" и "Как се сменят памперси" - време да се справя сама с тези неща, голяма е вече! Joy Joy Joy

# 187
Мънички, пораснали момиченца, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Нека животът ви е светъл и изпълнен с любов. Бъдете здрави и радвайте любимите хора около вас.

Льони, Тео е направил чудесен избор.

# 188
Едва сега ми остана малко време да метна една скромна виртуална почерпка - двамата любими мъже вкъщи днес са рожденници...

# 189
Честит рожден ден на вчерашните и днешните прекрасни рожденици!!!!!

Усмивката да не ги напуска и само весели моменти и щастливи мигове пожелаваме ние с Виктория!!!

и за щастливите мами

Снимките на всичките сладурковци са страхотни - направо вече и аз нямам търпение да дойде и нашия рожден ден. А утре сме на детско парти в моята работа. После ще се отчетем със снимков материал.

# 190
Честити рожденни дни на Калина, Биана и Виктория! Растете умни и здрави деца!
Тео и Алекс са много хубави  Heart Eyes
Льо, знам, че подозираше, след като исках снимки  Grinning Радвам се, че ти хареса  Hug

Ние днес правихме прощапулника. Всичко супер, ама нашия тати "снимаше" и накрая се оказа, че нищо не е записал, не натиснал копчето за запис. Много ме хвана яд. Добре, че поне снимах какво хвана и сега ще ви покажа - ето ги тук - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=318224
Хвана си г-жицата четката за зъби, позна баща й от бебе, че ще е зъболекарка, а дано Simple Smile И хвана си четката, мина през останалото, и не ги и погледна, четката и толкова - момиче с характер Simple Smile

Утре продължаваме с рождения ден. Затова отивам да спя, че и гостите ми вече дремят, пък нямам wireless и така.

# 191
  • Бургас
Честит рожден ден на Калина, Бияна и Виктория! Пожелавам ви весело и безгрижно детство и много късмет в живота!

Аnji78, честит първи рожден ден на Дани и на вашия татко! Пожелавам ви здраве, радост, късмет и благополучие! Много любов да ти носят любите ти мъже!

Специално за Чигес:

И за другите мами:

# 192
Честит първи рожден ден на всички пораснали момичета и момчета! Да са живи и здрави и да радват роднини и приятели!

Честито и на порасналите покрай мъничетата татковци и майки!

Пиша, без да споменавам по имена, че не съм влизала отдавна, та да не пропусна някого.

# 193
Честит рожден ден на Бияна и Виктория! Да са живи и здрави рождениците и на Анджи! Много любов, сполука и късмет им желая!
Благодаря за пожеланията, ето нещо от нас:

И понеже вече е днес, най- сърдечни пожелания за Юлето, Крисуна, Симона и Алекс! Нека растат здрави, обичани и щастливи!
Целувки за всички  Hug

# 194
Чигес, благодаря за поздрава Hug
Честито на всички рожденици днес и от мен

На малкото Юле желая скоро да стане кака на едно прекрасно братче или сестриче , а защо не и двете Wink

Честито и на всички рожденици от изминалите дни , които съм пропуснала да поздравя , да са здравички , добри и много щастие им пожелавам !

Почерпката е с нашата торта , лично производство Grinning

Общи условия

Активация на акаунт