ДЕКЕМВРИйските деца палуват и рожденни дни празнуват!

• 22 178
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНА И АЛЕКС!
ЧЕСТИТ РОЖДНЕ ДЕН НА СЛАДКИТЕ КРИСИ И ЮЛЕТО!
Желая от сърце много здраве, щастливо детство и просперитет! Мама и тати повече да слушат добрите деца!

За прекрасните мами
Макси, кака, уби ме...страхотна е тортата Hug, тури ни и малкото си джоб! Специално за теб

# 196
Дуцка, да ви е много здрава и послушна малката красавица Криска  Heart Eyes Желая и едно прекрасно детство и още по прекрасен живот.
Цвети , честито и на Юлето , здрава, щастлива и обичана от всички да расте.
Честит рожден ден и на Симона и Алекс   bouquet

# 197
  • Sofia
Цвети да ти е жива и здрава малката скорошно голяма кака Юлето! Да е все така спокойна, любвеобилна и красива! Пожелавам и едно незабравимо детство изпълнено само с усмивки,веселие и игри! Цункай я от мен!

На малката Криска и нейната майка на един океан растояние пожелевам пръво много здраве, един прекрасен ден рожден с тая прекрасна торта, пожелавам й също да е щаствила и обичана! Пожелавам й скоро да може да види и другата си родина България!
Да са живи и здрави и другите ни първорожденници Симона и Алекс, на вас мили дечица пожелавам здраве и много късмет, любов и уважение от всички!

# 198

Честит първи ден рожден на малката Крисунда и на Юленцето!

Да са весели, усмихнати деца, звездички да греят в очите им, да тичат, да играят, да падат, да стават.. Да създадат прекрасен спомен за детството си и когато пораснат с умиление да се сещат за детските си рожденни дни, за малките-големи празнични моменти, за игрите, за раните и белезите и това как мама ги е лекувала с вълшебна думичка и вълшебно лекарство!
И на тях като на всички дечица пожелавам да станат Човеци, да обичат и да бъдат състрадателни, да дават, за да получават!

И по едно скромно букетче за техните мами Макси и Цветунка:

п.п. Дуце кака, пак надмина очакванията ми! Златни ръце имаш и още по-златни станаха откак не си блондинка!  Mr. Green

# 199
Цвети, честита ти рожденничка!!!
Жива и здрава да ти е, да ви радва и да стане една грижовна и послушна кака!!!

Макси, честит рожден ден на малката принцеса Криси!!!

А за прекрасните им майки Hug

# 200

Честит рожден ден на Юлето и Крисуна
Честит рожден ден и на Симона и Алекс
Честит празник и на техните майки
Мили момичета - пожелаваме Ви да имате едно спокойно и изпълнено с игри детство. Да се научите да давате, да обичате и прощавате на всички около вас. И не на последно място - не забравяйте, че мъже има много, но мама и татко са едни

Максииии - така ми беше залипсвала душко. Прекрасна торта - май ме трябва да стретнеш един курс по следкарство за следващите ни рождени дни.
Льо - много ти е сладък рожденика, а как се е подредил за празника. Да го нацелуваш по здравата бузка. Всъщност май нещо артистично щеее - май снимчица ( колажче ) ми се видя да е хванал. И вашата торта изглежда много красива, ако разрешиш ще си крадна някои идей, че на Макси е многооо сложна за правене, кой знае от кога я е почнала.

# 201
Честито на другите рожденници - Криси, Симона и Алекс! Много здраве, късмет и най-щастливото детство!

Много благодаря за поздравите за моята кака. Макси, а ти душко направо обра овациите с тая торта, БРАВО! (колко време я прави?) Иначе тия дни ми се базикат, да не са 2, ама аз не бих отказала Simple Smile Само дето нашия тати, ще трябва да развъжда още повече риби  Mr. Green

А сега малко почерпка и от мен:

Да ви е сладко!

# 202
Честит рожден ден на Криси и Юлето,да  са здрави,весели и палави момичета!

Честит рожден ден на Симона и Алекс,както и на вчерашните рожденички Калина,Биана и Виктория!Нека са живи и здрави и да радват и слушат мама и татко!

Макси,направо нямам думи за тортата,останах с отворена уста Shocked Браво!!!

Цвети,мерси,душко, за почерпката!Ей,ама хич не мислите за диетстващите Mr. Green

Ох,при нас е един цирк,едно чудо...не знам от колко време не съм спала като хората,Борянището се буди по 100 пъти,реве по два часа,нищо не може да я успокои!Като я взема на ръце се мята като риба на сухо,блъска ме,скубе...като я сложа в леглото става и започва да хвърля всичко,което и е под ръка-биба,шише с вода,каквото има на плота.. Сигурно и много други от вас са на тоя хал,ама аз да се оплача Sad Sad

# 203
  • СОФИЯ
Честит рожден ден на рожденничките днес!Да са здрави и много усмихнати!

На мамите

Честит рожден ден на рожденниците на Анджи!Да са здрави и само да я радват!

За мама     bouquet
И  след като разгледах снимките от партитата,установих,че всички сте си прекарали хубаво.Дечицата са прекрасни! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 204
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮЛЕТО И КРИСИ! ДА СА ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ, УВАЖАВАНИ И ВИНАГИ ДА ИМАТ КЪСМЕТ!  bouquet
[/b][/size]

# 205
Честит празник на Юлето и Криси! Да са здрави и усмихнати винаги!

Букет за мама Макси:

И специален поздрав за мама Цвети с пожелание за много лека бременност:

# 206
Честит празник на сладките принцески Криси, Юлето, Симона и на Алекс!!!!!!!!

и за мамите

Ние днес ходихме на детското парти в работата ми. Беше много забавно. Имаше куклен театър, Снежанка и Дядо Коледа с голям чувал с подаръци и много джуджета.
 Виктория много-много не разбра от театъра, но пък много се накефи на голяма площ за тичане. Едвам сме я удържали с баща й. Ето и снимчици http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311088&pid=9391364

# 207
Това е специално за Борянището и за Викито:

Много са ми сладки тия двете малки разбойнички!  Mr. Green

# 208
# 209
Честит рожден ден на Орлин,Венцислав,Теодор,Борис,Ая,Калина,Бияна,Юлиана,Симона,Алекс,Кристина.

Макси,браво на теб!Страхотна торта!  bouquet

Цвети   bouquet

Скорпи   Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт