Чакаме те с нетърпение, Дядо Коледа - Юнските деца 2004

• 40 228
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Тук съм, ей сега се прибирам от болницата. Бях на тонове. Всичко е ок, изследванията ми също са много добри, док. каза, че ако продължават така нещата може и да си изкарам до секциото на 27-ми , въпреки че съм без тапа Grinning
Сега на мен ми остава само да лежа

# 91
  • София
Здравейте, момичета!

Сигурно сте се сетили, че вече съм мама - нямаше ме тооолкова време. Имам си прекрасна малка принцеса Албена. Роди се на 4.12. със секцио в Шейново. Вчера ни изписаха, сега у нас купонът тече с пълна сила и нямам никакво време за форума.  Cry
Баткото е много щастлив и горд и навсякъде се хвали. Аз го оставям да я гушка, да й говори, да й дава водичка. А вечер му чета приказка за лека нощ, за да не се чувства пренебрегнат. Малко е трудничко в началото докато си организирам времето, но имам помощници - майка ми и нашия тати, разбира се!!!!

И снимки ще ви пусна, но като открадна пак 15 минутки. Иначе чалката е много кротичка - само спи и яде, плаче само ако е много гладна. Има колики вече, та й давам капки.

Лили - стискам палци да изкараш и ти до термина! И да гушнеш малкото си бебе.
Не съм изчела всичко, но ще го направя, обещавам! На болните - бързо оздравяване, че идва Дядо Коледа с подаръците!

Целувам ви, момичета и ви благодаря за подкрепата през тези 9 месеца!!!!!

# 92
Здравейте, момичета!

Сигурно сте се сетили, че вече съм мама - нямаше ме тооолкова време. Имам си прекрасна малка принцеса Албена. Роди се на 4.12. със секцио в Шейново. Вчера ни изписаха, сега у нас купонът тече с пълна сила и нямам никакво време за форума.  Cry ........
Дааааа,разбрахме!Честитооооо! Hug Heart Eyes  bouquet
Не се притеснявай,пиши когато можеш! GrinningМного от рано ви почнаха коликите! Confused

# 93
  • София/Сливен
Хайде още веднъж Честито, вече лично... Много здраве и прекрасни мигове за всички!

# 94
Лили,ти приготви ли си багажа? Laughing Hug
 Днес обикаляхме за  цифров,че счупих нашия и не можахме да изберем. CrazyДо 22-ри трябва да сме купили,че ни поканиха от пет часа на тържество-мами,баби,татковци...който има желание. LaughingЩе има пак да се бутаме,за да снимаме ooooh!
Раздадоха ни стихчета за празника,сега го учим. LaughingПочти го  научихме де,а го повтаряхме много малко.Порастнаха дечицата,ейййй! LaughingМиналата година ни отне повечко време . Grinning

# 95
Стаси Hug Hug Hug
Момичета, ако знаете как се филмирах... не е истина Sad
Вчера си напипах някаква бучка в корема и се ошашках яко. Днес бях на ехограф ми освен въпросното незнайно какво образувание (около 3см.) ми откриха и киста на десния яйчник (около 5см.). Най-интересното е, че не ме е боляло нищо...
Във Вторник постъпвам в болница, в Сряда ще ме оперират. обмисля се вариант да да не се правят две операции, ами наведнъж да се маха всичко! Мен това ме устройва повече де...
Момичета стискайте палци, че ми се е свила душичката направо...

# 96
Вчера си напипах някаква бучка в корема и се ошашках яко. Днес бях на ехограф ми освен въпросното незнайно какво образувание (около 3см.) ми откриха и киста на десния яйчник (около 5см.). Най-интересното е, че не ме е боляло нищо...
Във Вторник постъпвам в болница, в Сряда ще ме оперират. обмисля се вариант да да не се правят две операции, ами наведнъж да се маха всичко! Мен това ме устройва повече де...
Момичета стискайте палци, че ми се е свила душичката направо...
Стига бе,Дианче! Sad
Ще стискаме,разбира се!Пиши веднага като се прибереш,да не те мислим!

# 97
Краси, нищо не съм стегнала, обзело ме е едно безвремие... Crazy Crazy Crazy

Стаси, радвам се, че вече сте у дома и си добре. Hug

Дианче, какви ги говориш бе жена Shocked
Стискам палци всичко да мине гладко... Praynig

# 98
Тъкмо си теглим късметчета в клюкарника. Laughing
http://banici.net/

# 99
  • Стара Загора
Здравейте и от мен. Стаси добре дошла отново, вече с нова бройка у дома.
Дианче не се шашкай много. Преди 1 година и мен ме оперираха от киста - само, че на гърдата. Беше с местна упойка и мина много леко операцията. Лекарите я наричаха козметична операция. По скоро ме притеснява факта, че сега след като родя живот и здраве ще ми създава проблеми гърдата, но каквото е писано това ще става. Така, че горе главата
  Hug

# 100
Момичета Hug Hug Hug
Гледам да не се шашкам много, но ми е едно такова... гадно Sad

# 101
Момичета Hug Hug Hug
Гледам да не се шашкам много, но ми е едно такова... гадно Sad
Няма как да не ти е притеснено,Дианче! Hug

# 102
Добро утро  Hug

# 103
Ааааа,заряза ме в кюто,че ще бачкаш,пък пишеш из форума,а? Mr. Green Joy Joy Joy
шегувам се Hug

# 104
Забравих да ви кажа, че вчера водих Вики за първи път на зъболекар Mr. Green
Беше много послушна, запозна се с обтановката в зъболекарския кабинет, измиха и зъбките с една детска паста, но четката беше на шашинката /някаква специална/. МНого беше очарована.
Няма развалени зъбки Mr. Green
Сега съм се уговорила да и "запечат' зъбките /слага се някакво покритие/ за да не и се развалят Peace

Общи условия

Активация на акаунт