Чакаме те с нетърпение, Дядо Коледа - Юнските деца 2004

• 40 232
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Ето от мен две снимки от фотосесията за календарите в ДГ. Само дето малкия много им бягал ::smqh::

# 106
  • Стара Загора
Ето ви и нашата снимката от календара в градината

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 12:28 от slancetoo

# 107
Добро утро Hug
Слънцето, много ви е фешън причческата Peace

# 108
Добро утро Hug
Слънцето, много ви е фешън причческата Peace
Дианче, Hug
Много хубави дечица!Жалко че нашата мома е заета,веднага бихме го лапнали тоз ерген. Laughing
Как сте момичета? Hug

# 109
  • Стара Загора
Краси и ние не сме сами в любовта. Снахата миналата седмица когато беше извън града моя син, чак плакала на майка си защо го няма Митко на градина и някога щял ли да се върне? Милата  Laughing
Аз съм добре, така се наядох ей сега, че ако му легна и ще забравя да стана?

# 110
Краси и ние не сме сами в любовта. Снахата миналата седмица когато беше извън града моя син, чак плакала на майка си защо го няма Митко на градина и някога щял ли да се върне? Милата  Laughing

А ние какво да кажем,като нашият зет е чак във Варна Mr. Green Laughing

# 111
Хайде нашият тати току-що отиде за "истинска" елха.Така и казва Анелия. Laughing
Още е рано,в къщи е топло,има да мета бодличкиииии! Mr. Green
Но...здраве да е!Нямам друга работа. Grinning
Сега като я вземе от градината ще има да подскача и да се радва!И винаги държи тя да слага звездата на върха,та се налага да я повдигаме до там. Laughing

Лилиииии,тук ли си още ,или отиде да раждаш? Laughing Hug

# 112
ааа тук съм си още, но ме мързи да пиша... Mr. Green

Ще видим обаче докога, от днес съм без лекарства. Докога ще издържа и дали ще устискам до 27-ми, когато ми е секциото....божа работа Simple Smile
ама каквото такова, вече съм в деветия и съм спокойна Grinning

# 113
ааа тук съм си още, но ме мързи да пиша... Mr. Green

Ще видим обаче докога, от днес съм без лекарства. Докога ще издържа и дали ще устискам до 27-ми, когато ми е секциото....божа работа Simple Smile
ама каквото такова, вече съм в деветия и съм спокойна Grinning
Ааааа,драскай по някой ред,да знаем че си тук още Laughing
Хайде,елхата ни пристигнааааа.И още играчки накупил.Ужас!Къде ще ги слагам и тях,не знам. Laughing
Само да ни видите как  сме накичени! Mr. Green

# 114
  • София/Сливен
Привет и от нас.

Май не съм влизала известно време тук и вие какви красоти сте накичили. Ама пустата му Велина не ще да оздравява, очи, уши, гърло се оправиха, но сега пък започна да кашля. Днес им е тържеството в детската градина. Много се притеснява милата, че искаше да отиде с пола, а пък не знае как ще се справи с чорапогащника. Носила е поли и рокли само на голи крака, т.е. през лятото. На градината не иска, държи да се облича сама и затова избягва чорапогащници. Казвам и , че няма да и откажат помощ (още повече че не е всеки ден), но тя се притеснява. Даже изпратих други дрехи в торбичка, като стане от сън, да си облече тях, тържеството вече ще е минало отдавна.

А пък от снимките за календара хич не съм доволна. Тоз човек фотограф ли е или случайно е хванат от улицата. И миналата година и тази снимките са червени, сега вече има безброй начини да се изчисти една снимка - нали са дигитални, и на компютъра, а и самата машина дето копира снимките има опции да намаля или увеличава даден цвят при копирането. Пък и може да си настрои апарата, като не му се занимава после. Тази година поне ги е снимал без играчка, миналата година дребосъци в 1 група, като им дал един голям Мики маус, то не се вижда детето от него, и половината снимка в черен цвят (заради главата и ръцете на Мики мауса). Учителките му обърнали внимание на това, ама той им казал да не му се месят.
Сега да видим с дядо Коледа какви ще ги направят, миналата година те бяха по-добри - възможно е да идва друг фотограф.

# 115
Здравейте мами.  Hug
Голям срам Embarassed от кога не съм влизала в темичката.
Весели празници.

# 116
Здравейте мами.  Hug
Голям срам Embarassed от кога не съм влизала в темичката.
Весели празници.
Имаш време да се поправиш Wink
Днес ли беше операцията на Дианчето,момичета?Да и стискаме палци.
Няма я в кюто,явно е днес. Praynig

# 117
  • Стара Загора
Аз мисля, че е утре. Беше казала, че в сряда!!!

Във Вторник постъпвам в болница, в Сряда ще ме оперират. обмисля се вариант да да не се правят две операции, ами наведнъж да се маха всичко! Мен това ме устройва повече де...
Момичета стискайте палци, че ми се е свила душичката направо...

# 118
  • София
Дианче, стискам палци всичко да мине успешно!!! Ще чакаме вести като те изпишат от болницата.

Момичета, пращам ви малко снимки на малката.
http://family.webshots.com/album/569227086pKIfUS

У нас е пълна къща. Хем лудница, хем купон. Баткото свиква с бебето, но продължава с неговите си лудории и изисквания. Поне не я удря или щипе. Ходи да гледа дали спи.

Лили - и аз се чудех дали ще изкарам до датата на секциото. Хубавото е, че си вече в деветия и няма от какво да се притесняваш.
Лека вечер, момичета.

# 119

Момичета, пращам ви малко снимки на малката.
http://family.webshots.com/album/569227086pKIfUS

Ооооо,мерсиии! HugГоляма сладуранка е! Heart Eyes
Като те гледам ,няма да имаш много килца за сваляне. WinkМного добре изглеждаш за родилка! Hug

Ще стискам и аз палци утре на Дианчето.Каним се като се наспим да прескочим до Варна уж.Дано да не вали! Praynig
Лиленце,ти как си?Като тръгнеш да раждаш се обади да знаем LaughingДано да си издържиш до датата на секциото,разбира се! Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт