Чакаме те с нетърпение, Дядо Коледа - Юнските деца 2004

• 40 474
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Нашето тържество в градината ще е на 23 декември и малката го очаква с нетърпение.  Искахме с татко и да е по - рано за да можем да отидем и по рано на гости при бабите. Ще пътуваме направо на 24 .

# 136
  • София
Привет,ето ме Grinning

Ние тържество в детската незнам дали ще и маме,че нали е в ремонт.Говори се нещо за утре,но аз и да има няма да водя Марио.На него таз годишното тържество ще е коледния маскарад.Ама и без друго изобщо не ме слуша и все го заплашвам,че никъде няма да ходи.Ефекта е нулев,нали се сещате Twisted Evil

Лили бе,много кофти,то и ти и аз с тези втори бременности....направо думи нямам.Аз само с шарката дето се разминах,иначе къде кво,що има и може да се случи,не ме пропусна.Дано се разминеш и няма усложнения Peace

# 137
Нашето тържество е днес. Беше в 14:00ч, ама без родители, че няма къде да ни съберът толкова хора.Само Дядо Коледа ще ходи.От утре вече няма да са на градина, а и на нашите ще им затварят градината за ремонт и то чак до лятото. Могат да осигурят места в други градини само на 60 деца от 160. Мен уж ме водят с привилегии защото на 3 ти март бебчо трябва да се появи ама още не се знае.Сега като отида ще разбера. Ама каквото е такова.

# 138
  • София/Сливен
Абе, момичета, какъв Шерлок Холмс... Тръгнах да я добавям в списъка в началото и то се оказа, че вече я има... това е.

Аз днес вече осигурих и последните подаръци... не можа да почака още малко този дъжд. Още 2-3 часа... да се прибера. Ама не смея да се оплача, че пак ще ме започне моя мъж: Аз нали ти казах да изкараш едни курсове...

Лили, дано всичко да е наред при теб!
slancetoo, то направо си е за страх.
diancheto, и на теб безпроблемно утре.

Поздрави и на всички останали от нас. Аз утре събирам багаж и вечерта потегляме. Ако нямам време да вляза, целувки на всички  love001

# 139
Дианче, хайде успех утре!!! Praynig

Меги, лек път и весели празници!!!  Hug

# 140
Дианче, хайде успех утре!!! Praynig

Меги, лек път и весели празници!!!  Hug
От мен също! Hug Hug
Забравих че щях да пускам снимки .http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319961&pid=9456813
Не снимах много,защото не стават с телефона хубави.Първите са снимани с цифров де.

# 141
  • Стара Загора
здравейте пак от мен - нашето тържество беше много хубаво. тук сме със снахата, а тук са всички снимки

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 21:25 от slancetoo

# 142
здравейте пак от мен - нашето тържество беше много хубаво. тук сме със снахата, а тук са всички снимки
Хубава снаха! Wink
Боже как ги сгодяваме още от малки... Joy Joy

# 143
  • Стара Загора
Ами като се харесват и обичат малките да се вземат пък в крайна сметка. Аз за моята си снаха умирам. Много си я обичам.  Heart Eyes

# 144
Ами като се харесват и обичат малките да се вземат пък в крайна сметка. Аз за моята си снаха умирам. Много си я обичам.  Heart Eyes
Е и аз си харесвам зетя. LaughingИ сватовете. Flutter
Спи ми сееееее! Laughing

# 145
Добро утро мами! Hug
Лек и усмихнат ден на всички.
Нашето тържество беше вчера,за съжаление аз не можах да присъствам/детенце ходи на градина при баба си в Чирпан:(/.Казаха че е минала чудесно,детенце си е казал стихчето и  си е изиграл перфектно пиесата.

# 146
Добро утро и от нас.Вчера тържеството им било много хубаво ама моето синче отказало да си сложи костюма.И така всички с костюми кой Батман кой Супермен а нашия Джери( тези супергерои нещо не ги одобрява били страшни) си останал по дънки и ризка.Какво да го правиш зодия близнаци не знаеш днес като се събуди кой от двамата е добрия или лошия Laughing Освен това като го взимах ме сюрпризираха със списъка на приетите в двете групи. Както се сещате не бяхме вътре. Явно са решили че аз съм някаква СУПЕР МАМА     и ще се оправям с две деца едното от които новородено сам сама защото след като майка ми си замине две седмици след раждането оставам сам сама. Моя мъж страшно много ми помага ама все пак ходи на работа и се прибира вечерта. Направо не знам.

# 147
Даваха ли ви да присъствате на тържеството в детската градина за дядо Коледа? : Нашето ще е само за децата в градината и нямало да има родители.Дано да има камера  Praynig

# 148
  • Стара Загора
Ние бяхме в групата си там беше тържеството, но можеше да присъства само по 1 родител, че няма място за повече. Наехме си и професионален фотограф да заснеме на видео цялото тържество. Диска ще ни струва 8 лв. което е нищо, а снимките ние си ги правихме

# 149
Моля, помогнете!!! как да си приготвя физиологичен разтвор в къщи? Сега тука в Бургас вали и е студено и не можем да излезем до аптеката да си купим. Немого да намеря никаква информация, колко вода и колко сол да сложа!!!

Общи условия

Активация на акаунт