Чакаме те с нетърпение, Дядо Коледа - Юнските деца 2004

• 40 464
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Даваха ли ви да присъствате на тържеството в детската градина за дядо Коледа? : Нашето ще е само за децата в градината и нямало да има родители.Дано да има камера  Praynig
Ние ще присъстваме.Всеки родител си снима детето,който има камера,снима .Но главно своето дете. Laughing

Имамама,правила съм,но вече не помня дозите. newsm78

Май повечето тържества са минали.Моята изобщо не иска да ходи на градина.Добре че в петък имаше театър там,та я подлъгахме.Но днес е в къщи,не пожела да отиде.А мен така ме боли главааааа!Едва издържам на капризите и! ooooh!
Вчера стоях на едно течение,явно от това ще да е.
Да мине в понеделник тържеството и приключваме с градината за тая година.Вторник ще се наспим и ще се приготвяме за гостите в сряда. Laughing
Слънце,много е кофти така,да пускат по един родител.Аз тая година съм решила да връча цифровия на нашият тати да снима,защото миналата година не можах да се насладя на танците,да бързам да правя клипчета. Grinning
Хайде отиваме вече да спим. Hug Hug Hug

# 151
  • Стара Загора
Моля, помогнете!!! как да си приготвя физиологичен разтвор в къщи? Сега тука в Бургас вали и е студено и не можем да излезем до аптеката да си купим. Немого да намеря никаква информация, колко вода и колко сол да сложа!!!

Ти поне живееш в Бургас налей си в едно шишенце морска вода и ще ти върши същата работа. Аз лятото като си идвам към Бургас винаги си пълня и целогодишно имам морска вода в къщи.

# 152
Моля, помогнете!!! как да си приготвя физиологичен разтвор в къщи? Сега тука в Бургас вали и е студено и не можем да излезем до аптеката да си купим. Немого да намеря никаква информация, колко вода и колко сол да сложа!!!

Ти поне живееш в Бургас налей си в едно шишенце морска вода и ще ти върши същата работа. Аз лятото като си идвам към Бургас винаги си пълня и целогодишно имам морска вода в къщи.
Мен пък ме е страх да и капя пълнена от мен морска вода.На Стеримара пишеше че е пълнена от каква дълбочина беше,забравих. Laughing

Тъкмо ходихме да видим и нашата елха в центъра,но Анелия след като видя Варненската,изобщо не се впечатли от тукашната украса. Laughing

# 153
  • Стара Загора
Как сте момичета? Дианче мина ли операцията? Надявам се да не е имало усложнения, поне при мен нямаше по време на операцията. После няколко месеца видях голям зор с раната!!

# 154
  • София/Сливен
Привет, момичета
Аз съм в Сливен.

При нас в градината тържествата са преди обяд, децата са сами на спокойствие и се веселят. Според мен е много добре. Има фотограф, който прави снимки с дядо Коледа. Присъствала съм само на едно такова режисирано тържество (когато големия беше втора група), с родители натъпкани в една стая и всеки протегнал я апарат, я камера... Ами децата бяха такива вдървени и гледаха учителката в очите и не смееха да мръднат, да не объркат нещо. Кой знае колко нервни клетки загубиха докато свърши всичко - от притеснение. Затова е по-добре да са сами.
И на мен много пъти ми се е искало да надникна, да видя какво правят, как го правят, но повече в ежедневието, отколкото на организирани тържества, чиито сценарии не са се променили от нашето детство. Ама не си мислете, че когато ми падне не снимам,... снимам и още как.

Краси, а таткото справя ли се със снимките? Че нашия изобщо не се сеща къде да застане, кой точно момент да хване и да не снима срещу светлината, да прави и общи снимки и отблизо...
Дианче, как си?

# 155

Краси, а таткото справя ли се със снимките? Че нашия изобщо не се сеща къде да застане, кой точно момент да хване и да не снима срещу светлината, да прави и общи снимки и отблизо...

Хич не ме интересува,тая година той ще снима.Все мен чака.

Толкова близо сме,а да не намерихме време да се видим наживо Wink Hug

# 156
  • Стара Загора
Здравейте и от мен. Аз се включвам да ви кажа, че няколко дена няма да съм тук. След малко тръгваме за Пазарджик и ще се върна в събота. Искам само да ви кажа на всички вас и семействата ви пожелавам весело посрещане на Коледа. Бъдете живи и здрави, много щасливи. Обичайте се дори и на пук. И не забравяйте, че на КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!!! Пожелайте си нещо!

# 157
Тази сутрин отивам да водя малката в градината. Обличам е с рокля слагям панделки , нали днес им е тържеството за дядо Коледа влиза си тя при децата в групата  и аз гледам другите майки на момиченца носят цвички . Извадих си акъла - ние- не носихме такива работи . Влязох пак в стаята попитах госпожата и тя ми каза, че малката не е включена в танца.
Весело посрещане на празниците !!!!

# 158
Тази сутрин отивам да водя малката в градината. Обличам е с рокля слагям панделки , нали днес им е тържеството за дядо Коледа влиза си тя при децата в групата  и аз гледам другите майки на момиченца носят цвички . Извадих си акъла - ние- не носихме такива работи . Влязох пак в стаята попитах госпожата и тя ми каза, че малката не е включена в танца.
Весело посрещане на празниците !!!!
Ееееее,как така не е включена!Не ти ли даде някакво обяснение госпожата?

Нашето тържество снощи беше много хубаво!Не снимах,защото имаше професионален фотограф.Но снимки ще има след празниците.
А една приятелка снима с камера и ще ми направи диск.Но и това ще стане след празниците.

И не забравяйте, че на КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!!! Пожелайте си нещо![/b]
Непременно ще си пожелая!Вярвам в чудесата по Коледа Hug

# 159
  • София/Сливен
Отправям ви днес пожелания за Коледа, приключихме с работата и утре няма да имам компютър.

Весела Коледа на всички! Бъдете много весели и усмихнати! Бъдете здрави и жизнени! Бъдете върха! Много целувки!

# 160
Меги,весели празници и на теб! Hug Heart Eyes Hug

# 161
  • София
Здравейте, момичета!   bouquet

И аз да ви кажа ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!! Пожелавам ви много щастие, късмет, любов и детски смях в къщите ви! Много подаръци под елхата и много звезди от радост в очите ви!!!

При мен нищо ново. Днес водих децата на консултация - Албенка е наддала 600 гр за 20 дена и е порастнала с 2 см. А Боби - за половин година е вдигнал 2 кг и 4 см.

На Коледното тържество в градината бяха само децата. Всяка година е така. Боби каза, че са ги снимали, но аз нямам снимка. Добре, че в офиса правят коледно парти и имам сладурски снимки оттам.

Ние тази година ще сме у нас - с тези деца няма къде да мърдаме. Свеки ще ни е на гости за Бъдни вечер и Коледа.

Стискам палци на Лили - айде скоро да се похвалиш с бебе!!!!

# 162
  • София
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!!ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!!МНОГО ЛЮБОВ И ХАРМОНИЯ ВИ ЖЕЛАЕМ!!!!

# 163
Честито Рождество Христово!!!

В коледната свята нощ, когато хиляди ангели сътворяват вълшебства, ви пожелавам
Бог да благослови мечтите ви и да ги претвори в дните ви!

Мацки стискайте ми палци моят ден почти дойде, в събота живот и здраве ще си имам бебе, ако не се юрне по-рано госпожицата, че се опитват водите да ми изтекат, та може и днес или утре да стане...

# 164
Мацки стискайте ми палци моят ден почти дойде, в събота живот и здраве ще си имам бебе, ако не се юрне по-рано госпожицата, че се опитват водите да ми изтекат, та може и днес или утре да стане...
Лиленцеееее, Hug Hug Hug
Може и да си родила вече...Laughing

Общи условия

Активация на акаунт