АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 945
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Тинче, ти сега ходиш ли на работа? Аз изпитвам ужас от шарките в яслата  Tired Дали ако съм ги карала всичките има проблем  Thinking

# 196
Ееее, Тинче, до 26.12 няма кой да ме търпи там  Mr. Green А аз мисля ако е възможно да ме вземат утре-вдругиден, да ме пуснат събота-неделя щото за какво съм им там, и после да отида в понеделник. Или може да ме вкарат, да си пуснат изследванията, и да ме пуснат вкъщи, а на уречената дата да постъпя - май така практикуват вече. Понеже нямаме лоши тонове засега, казват, че бебето е ок.
Важно ми е ако тръгна да раждам тази Ковачева да долети и да ме среже тя, а не да ме подхвърлят катоо парцалче.  Embarassed Страх ме е от лошо отношение да ви призная...

# 197
Аги, ти Ковачева ли избра? Може и да те пуснат, наистина за какво си им там , като всичко е ОК. Стискам палци.

Наде, още съм на работа и много се чудя колко още да ходя  newsm78. Не съм й казала , само най-близките ми колежки знаят. Нали наближава ваканция , та ще отдъхна. После ще съобщавам и може би до края на януари. А за шарките щом си ги карала не вярвам да има проблем. Мен не ме е страх толкова в работата, въпреки че има все болни, колкото в градския транспорт. Някакъв ад е направо - блъсканица , миризми  Sick.

Изчезвам на театро.

# 198
  • София
Мерси, за отговорите за хъркането! Другата седмица ще я водим при нашата педиатърка.

Наде, ние като бяхме със шарка ни казаха, че има редки случаи в които се повтаря, но в много лека форма. Дано наистина да се много редки!

Аги, успех! Дръж ни в течение.

Деска, не ни е късно, ама нямам адрес. Утре вечер сме заети, може в петък да минем, ако ти си свободна.

Лека вечер!

# 199
Зарка, аз последните няколко месеца не веднъж влизах с тази реплика дето си я праснала най-напред Mr. Green. Ще пенсионирвате ли вашите баби от януари или пак ще има дежурна при вас?

Аги, стискам палци всичко да е наред с теб и бебо.

# 200
Охххх, гледайте кое време е - мен сън не ме лови. Само се будя, а ми се спи. Реших да поровя в нета за малко и после да си легна да предрема.
Тина, вчера като й се обадих сигурно съм й звучала като гръм от ясно небе, жената влизаше в операция. Трябваше в 30-40 сек да проведем разговор едва ли не, да разбере защо й звъня и тя ми каза /Рени Ковачева, да/, че плановите избори на лекари са заели всичките дати. А аз съм си за ре-секцио и реално съм за патология. Значи тази сутрин ще се разбере какво става, но ми се искаше тя да поеме операцията. Ако не може - здраве да е само.
Вени, те мъжете не стига че са виновни понякога, ами са и долни и не искат да си признаят. От друга страна човек може да отговаря само за отношението си към децата, а към любимата е редно да има уважение най-малкото, ако не чувства. Покаяние не очаквай, човек не е длъжен да обича никого вечно.
Мен не ме топли мисълта за някаква имагинерна любов в семейството ако такава няма, вярвам че и ти не си жената, която ще се задоволява с някаква лицемерност Naughty Те семейните психолози са по-скоро може би за семейни проблеми, а не за влюбване. В такива случаи не е много умно май да се търси проблем в семейството- имате работа, каквато и да е тя, имате дом, деца също имате, имате роднини.... Самият факт, че си изненадана, а и тези около вас са се изненадали от това положение, показва, че семейството ви не е страдало от корозия - не сте някои със скандали, пиене, бой и всякакви балкански красоти като чорлава жена, липса на храна, сополиви и опърпани деца....
Абе имаше някъде написано за кризите на всяка връзка, те се появяват на определни години от началото й, и да ви кажа като съм връщала лентата назад съм откривала, че кризите и при нас,  и при приятели са се появявали именно в трези периоди. Те психолозите са го проучвали това явление. Та това, което не ни убива ни прави по-силни, или това, което не убие една връзка я прави по-стабилна. Затова и понякога майката му е да се изчака, премисли и реши на трезва глава.
 Уф, пак се отплесвам в писанията си, я да си бия шута аз! Mr. Green

# 201
  • Boston, MA
Зарче, и аз много се радвам да ви видя!

Дани говори супер бебешки, но за сметка на това не спира. И аз мисля, че е рано да мислим за говорни проблеми, при нас с двата езика пък съвсем - било нормално да е по-забавено говоренето. Изреченията са му доста основни, но вече постепенно започва някои думи правилно да ги казва. Казва "буша" на гушенето  Mr. Green.

Научил се е да казва за всичко "пупи" - "купи". Оня ден ми разправяше да пупим сняг. Аз набързо вкарах концепцията, че не всичко се купува, а за някои големи неща (колело) трябва да пишем писмо на Санта. Сега всеки ден е Санта носи коило.

Най-смешното е, като ме вика, ако не му обърна внимание веднага - мама, мама, мама, мааааамааааа, Бубоооо, ако и това не проработи, Чикиииии (мъжът ми така ми казва понякога).  Laughing Умирам от смях.

Аги, кой е тоя младеж в лентичката ти?

# 202
Енви, Раче, Аги, мерси много за отговорите за говора!

Аги, знам, че е рано за притеснение, само си сверявам часовника, че мъжо е заеквал като дете и са го водили на логопед. Сега няма проблеми. На теб - леко да мине, като му дойде времето  Hug!

Мисче, ти с мен не мой да да мериш по рядко писане, на мен това ми е сигурно трети постинг за годината  Mr. Green . Иначе да, засега ще пенсионираме бабите. Не казвам голяма дума дали ще е за постоянно, но ще опитаме.  Вие как сте, харесва ли ви да сте обратно на родна земя?

Вени, аз си чета поне 2-3 пъти седмично, но не смогвам да пиша. Съжалявам за това, дето се случва около теб. Бях шокирана като прочетох. Явно никой не е застрахован, даже и най-стабилното семейство  Confused. Дано, дано той да изтрезнее, ако и ти все още го искаш.

А, докато си изпиша постинга, Бубка се включила и тя Hug.
А петелът, ако не знаете, казва "ту-ту-и-дууу".

# 203
  • София
Добро утро!

Ние днес си оставаме вкъщи - за да поработя върху кашлицата на Станимир, снощи бяхме на РД и си легнахме 23,30ч това тотално ни разби режима и сега и двамата сме като пияни краставици т.е. тримата, но третата краставица отиде на работа.

Ще сменям работата! Стискайте палци всичко да е наред в събота когато ще ходя да видя нагледно каква е работата и после ще разкажа! Дано вече с тази работа ми потръгне.

За говоренето - Стаси също говори много, ама много на бебешки. Знам, че това е нормално за възрастта и не се притеснявам /да се отбележи, че има нещо, за което да не се притеснявам/, а се наслаждавам. "С"-ъска много, гледам, че езичето му е м/у зъбите като говори, но и това ще го мисля по натам.

За партито - да калкулираме ли тук кой на кой какво има да плаща, за да не губиме време в неделя или всеки сам ще си направи сметката? Наде, сметни цена на торбичките! Мини плодчета или макси ще има в торбетата? Аги, пожелание измислили? Янче, освен за книжката други парички какви ще има да ти даваме?

Отлитам да правя някаква закуска.
 Hug

# 204
Аз пък ще ви пиша следобед. Много дълъг постинг!

# 205
  • София
Добро утро!

За Лора ще има подаръче, така ли. Да не взимам нещо аз отделно?

Аги, няма да ме прочетеш, но ще ти звънна! Иначе благодаря за размислите.

Данче, стискам палци и чакам разказа!

# 206
  • Варна
Добро утро!
Юлчето много загадъчна  Wink
Данче, успех на новата работа и с кашлицата!
Ники пак сополив, киха и има лош дъх. Значи пак е пипнал нещо наново и това само след 3 дена ясла ooooh! Имаме още 6 месеца в тоз развъдник на бацили, после дано сме се класирали за новия развъдник Mr. Green
При нас вече е драматично, шефа дойде с автобуса #Crazy, явно  няма пари за нафта за джипа за 150 хиляди Joy
Айде чакаме новини от Аги  Hug

# 207
Добро утро
момичета имам едно потане към вас за сверка на часовника,а именно:има ли някое априлче,което още да се нааква или напикава в гащите,защото моят Асен си ги прави тези неща и в детската с и е единствен Tiredпочти през ден или всеки ми дават чантичка със наакани и напикани дрехи,той и в къщи си е така,карам го моля го,не и накрая се скрие уж някъде и идва триумфално с голяма усмивка да ми го съобщи че се е наакал и трябва да го преоблека Crossing Armsкакво да правя незнам,то не беше обеснения,че вече е голям и всички деца и брат му и другите хора ходят в тоалетната или на гърнета но не ,помогнете ми със съвети,защото аз съм оставила на времето да реши той кога ще спре да го прави и вече не се вживявам Sad

Аз днес очаквам новите си мебели-холен и кухненски дивани и маса за кухнята,като ги сложим в събота ще ви се похваля със снимков матерял Blush
Иначе аз още немога да си намеря подходяща работа и съм малко унила и отчаяна ,но ходя на курс по английски и това ми действа супер разтоварващо Peace

# 208
  • 2 етажа над тавана
Добро утро, скъпи априлки Hug

Радвам се да видя, че са се разписали Зарчето и Бубка Hug

Аги, стискам палци, когато му дойде времето, всичко да се нареди по мед и масло Hug

Юлчеееее, що сега внасяш смут и палиш любопитството, за какво ще е дългия постинг следобяд Mr. Green

Данче, за работата силен палцестис Praynig Hug

За говоренето - въпреки бърборивостта на Маги и тя доста букви замества, но не мисля, че е притеснително на тази възраст.

Татянка нещо ми се губи newsm78

Айде аз пак да събирам идеи как да да откажа Маги от това да си гризе ноктите и да си чопли кожичките покрай тях, проблема е доста сериозен според мен и не намирам никакво решение до момента Praynig  Tired Да си кажа, че лютия лак не работи при нас.

За коледното парти - може ли наистина някой да каже на кого какви парички имаме да даваме, за да не губим време там - за книжките, за торбичките, за капарото, което Деската е оставила? Още нещо пропускам ли?

Джинджър, Маги напоследък почна пак да си пишка в гащите и след като вече се е напишкала идва да ми казва. Опитите на я слагам периодично на гърнето обикновено са увенчани с безумна борба и истерии, затова гледам да не я травмирам, иначе в яслата почти няма издънки, но там явно стадния пример й действа стимулиращо - щом другите сядат и тя сяда. Честно казано съвет не мога да дам, аз самата действам с обяснения всеки път, но не се карам и не драматизирам, надявам се да го израсне.

Опс, спешно повикване от диването Mr. Green

# 209
И Кало се напишква все още Confused Много са редки случаите, когато сам си казва ... в яслата почти няма пропуски, но у дома го прави ... забелязала съм, че като се задържи повече време с мен (примерно цяла събота и неделя сме заедно и аз нямам ангажименти и се занимавам с него) започва да си казва ... и като ни хване пак  ежедневието и пак започва да се напишква. Та се чудя дали не е вид протест ... незнам ... аз пробвам и с обяснения и с мълчание ... все не става ... затова съм оставила с времето да минат нещата .. надявам се де, че ще се оправят ...

Общи условия

Активация на акаунт