АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 944
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
 Добро утро!
Зарка, не те забравяме, пък ти си пиши когато можеш. Симона замества р-то с "в" накрая на думата. Може и други грешки да има, но толквоа съм и свикнала, че не ми прави впечатление.

Аги, стискам палци. Данче, Джинджър , и на вас
Напишкването - само нощем се случва понякога!
Юлчето, да я издам, няма ПС, защото Младен си е в къщи и има работа на него. Но днес преполагам ще си изпише всичко, що има за казване. Клю-клю Mr. Green А Татянка е заета да помага на Марти.

Данче, ще се радвате на моето творчество в книжките за децата. Аги го удобри  Blush Обаче надписах две книжки, на Симона и на Соня (Рени , надявам се да ми простиш) и за сетен път разбрах, че имам ужасен почерк. С другите ще се заеме Юлчето и ще са по-красиви.
Моята калкулация е 3,15 книжка и днес ще купя хартия за опаковане. Мисля че още по 20 ст. Така че - 3,35.

Вени, за Лора да купя ли същата книжка. Едва ли е за нейната възраст. Мога и друга да избера. А Надето да и направи торбичка newsm78

Да си кажа , че Симона е болна. Кашляше ужасно цяла нощ. Аз съм на работа. Владо ще я лекува и се надявам до неделя да е във форма, но знам ли Sad

# 211
Ох, и един въпрос за размисъл и сверка щях да подхвърлям. Много яде туй моето дете, но много , много и постоянно иска. Няма за нея вечера и закуска, постоянно нещо иска да тъпче. Примери няма да давам, че са плашещи. Къде да търся проблем? Да пускам ли изследвания някакви, или може да е психологически момент , за привличане на вниманието и ние като чревоугодници да сме го предизвикали този интерес към храната. Какво да правя?

# 212
Добро утро  Hug

Данче, успех в събота  Praynig

Стенли от няколко дни не знам защо, но като му се пишка и казва, но докато стигна до него и е пуснал съвсем малко. Аз си го обяснявам с това, че много се отплесва и се сеща чак, когато вече не  може да стиска  newsm78 Някой някакво мнение да даде  Thinking

Татянка, може ли линк на този сайт, от който носеха до вратата   bouquet

Юлче, сега ме караш да стоя да дебна кво ще напишеш  Mr. Green

Аги, стискаме палци и чакаме новини  Hug

Дани, а от теб събота чакам снимкииии. За Аси съвет не мога да дам  Rolling Eyes

Момичета, не знам колко пари ще излезе една торбичка, но няма да е много, защото една ябълка, един банан, една мандаринка и бонбонки едва ли ще са много.

Вени, за Лора съм предвидила само торбичка, защото предполагам Янчето не я е смятала за книжките  Thinking

Зарка, знам как прави петела, точно по същия начин  hahaha

# 213
Янче, освен да се радваш друго не знам  Rolling Eyes Стенли от месец не иска нищо да яде, май от кътниците идва всичко.
Дано Симончето да се оправи и в неделя всички да сме на линия  Praynig

# 214
  • 2 етажа над тавана
Янче, Маги е по същия начин - непрекъснато ми повтаря "Искам нещо да ям", отваря си хладилника и докопва нещо да яде, като се почне сутрин в 7 и край няма - 5 минути след обилно похапване и ставане от масата ми заявява, че още е гладна, въпреки че така се оригва, че чак ядетето в устата й се връща. Според мен е период някакъв, нали имаха такива периоди - на ядене и неядене, свързани с периодите на засилен растеж newsm78

# 215
Здравейте и от мен,мили дами!Спомняте ли си и за мен?
Так си и знаех,завъртя ме работата вече цял месец и не мога да сколасам да ви изчета или да напиша нещичко.
Честито на новите бременелки preggo много ви се радвам и ви желая лека, безпроблемна и спокойна бременност Heart Eyes
Вени,ужасно съжалявам за това, което ти се случва. Praynig Моля се да намериш най-доброто решение,защото само ти можеш да решиш в крайна сметка дали трябва да го приемеш отново или не,независимо от развитието на неговата връзка.Според мен ти имаш последната дума HugАдмирирам и решението ти да се консултираш с психолог Hug
Данче, Красе, желая ви успех при търсенето и намирането на нова работа,дано е по-добра и удовлетворяваща от предишната!
Джинджър,и Калоян имаше проблем с ходенето по голяма нужда.Не искаше да сяда на гърнето,а свършваше работата в гащите и то до последно се стискаше и вече като не може да стиска тичаше из къщата и викаше "ох-ох-ох",докато напълни гащите.Решихме проблема много бързо с поощрения и награди.Обяснявахме надълго и нашироко,че е вече голямо дете и трябва на гърнето или на голямата тоалетна да сяда и т.н. и всеки път му давахме лакомство като си каже сам и седне на гърнето и съответно като свърши нещо.И при всяко изхождане по голяма нужда започвахме едни хвалби ще речеш,че е извършил невероятно геройство. Но определено това поведение от наша страна имаше невероятно бърз ефект.Докато преди това мина известно време,през което аз твърдях, че не трябва да му обръщаме внимание и проблема ще се реши от само себе си,но за съжаление се задълбочи и по съвет на педито сменихме тактиката.Може би и и вие трябва да пробвате различни тактики и стратегии.Успех!
Извинявайте, че се отплеснах в обяснения,но това определено беше голям проблем за нас и тормоз за детето.
Съжалявам,че не мога да се включа по всички обсъждани от вас теми,че имам доста пропуски в четенето,но тези дни ще се опитам да съм по-редовна.

# 216
  • Варна
Янче, Ники почна да се тъпче много, а не ака  ooooh! Може нещо да изживява, може да не й стига храната в ДЯ  newsm78
Моят не успях да накарам да се изаака снощи, нищо не помога. Нито храна нито термометъра Embarassed Стиска и не иска. Давам му лактулоза сутрин и вечер вече 2 денаи пак няма ефект. Накрая ще го натъпча с дуфалак. Голямо упорито магаре, или просто овен! Коремчето му е толков издуто и го боли от време на време и няма пак стиска!

# 217
  bouquet
Всички кашлящи, подсмърчащи и т.н в една редичка да се строят и да оздравяват моменталически!  Naughty

Зарка, а някоя снимка на пораснала адашка няма ли  Laughing
Аги, стискаме палци и дано всичко мине, както го искаш  Hug
Данче, знаеш че стискам палци  fingerscrossed
Мисче, чакам за ваксинка  Praynig

Говоренето - много, но основно на бебешки, аз си му разбирам  Laughing не може да казва само 'р'  Peace
Пишкането - определено на тази възраст си мисля, че протестират по този начин  Tired След като го оставихме за една нощ при баба му, за концерта, после 2 седмици се напишкваше вкъщи нарочно (по 4-5 пъти след яслата). Отива към баща си "татеее, гуш", той го гушка и се изпикава отгоре му, после идва да седне в мен на земята, както си играем и се изпикава. Супер нарочно беше, но определено не се правех, че не забелязвам, а му обяснявах, че така не се прави и т.н Ами сега...всичко си е ОК, случва се 1 път на 2 седмици през нощта да се напишка, но почти всяка нощ сам се събужда да пишка и естествено, че вдигам баща му. Да се оправят там по мъжки  Mr. Green

Аз .. ами зле съм, снощи ходихме в очна клиника по спешност, очичките са много зле. Казаха - вирусен конюнктивит (само се моля да опазим дребчо, мием постоянно ръце, отделни кърпи, не че досега не е било така, но сега сме с отделни и с баща му, само не знам как ще го спася да не ляга на моята възглавница). Ще капем Макситрол и крем с хидрокортизон. Отделно гърлото ме понаболява нещо и накарх вчера Пешо да го погледне и се изплаши. Погледнах и аз - ми като снежинки ми е цялото гърло, веднага повечето гракнаха за АБ, но според майка не е ангина и засега ще пръскам само с Тантум Верде. Хич не мисля да се разболявам и залежавам, има задачки и работа, а и празниците идват. Гледам да не обръщам внимание, ама ви се "похвалих" хуубаво.
Хайде после пак  Mr. Green
Аа, нали ви вкарах във сериала "дестки градини във Варна"  Mr. Green Та да ви държа в течение - ще променят правилата, щото кметът решил, че това са глупости (за неговата заповед става дума)  ooooh!

# 218
# 219
А Шошичка си ака, и там е в огромно количетсов, но и трупа де. Бабълче, успокои ме сякаш. Ситуацията при нас е точно същата

# 220
Има нови правила - цитирам Мама
С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят постинги, които се показват на една страница, е намален с 5 бр.
И за да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега.

Та нека да изпишем хубаво тази темичка и отиваме в новата на Надето, която е с прекрасно заглавие

Янче, и Альо е така, яде много, но и ака много  Mr. Green

# 221
А мен помните ли ме?  Mr. Green

Татко ми и приятелката му са ни на гости от събота, нали ви бях предупредила. Таzи сутрин оставих татко в операционната, сега в момента го режат, и си отдъхвам zа 3 до 5 дена, докато той е в болницата  Embarassed  Whistling  Wink 

В4ера такава zима ни иzненада, не е истина просто. Като в капан бяхме. Валя доста сняг, не се е стопил оЩе де, и по магистралата имаШе 40км zадръстване  #Crazy а много други пътиЩа бяха съвсем zатворени. Някои у4илиЩа бяха zатворени, други и днес дори. Пълна лудница беШе. Добре 4е то4но в4ера нямахме ангажименти, и добре 4е мъжът ми кацна късно ве4ерта от Малага, тогава вси4ко се беШе поуспокоило ве4е. Ето така иzглеждаШе в4ера http://www.fr-online.de/_em_cms/_multifunktion/index.php?em_clie … 244&em_page=4  ooooh! Таzи сутрин трябваШе оЩе в 7.30 да сме в болницата, а тя е на 40км  Tired Та ходихме с такси до гарата, и от там с влак, zа по сигурно. Станах в 5.30  ooooh! и броя минутите до обедния сън  Wink

Ина4е ниЩо ново около нас. 4акаме Никулден в събота, тук се праzнува и Милена Ще полу4и 1вия подарък  Wink

Наде, zаповядай http://www.mytoys.de/  имат и бебеШки принадлежности  Mr. Green В "На Паzар" има тема, но ако имаШ въпроси може и мен да ме питаШ, раzбира се. За рожденните дни сигурно от там Ще направим поръ4ка, а?  Grinning

Аги, стискам палци  Praynig Дан4е, и на теб  Praynig

Милена и тя таzи седмица се напика 2 пъти, такова неЩо не се беШе слу4ило. Отдавам го на променената ситуация вкъЩи (=гостите).  Thinking 

Смин, да се оправяШ  Naughty

Отивам да пия кафе  Wink

# 222
  • София
Здравейте! #Silly
Аз тъпо и упорито ще си пиша тук.  Mr. Green

Ще чакаме, Юлче, да знаеш! Wink

Данич, дано се похвалиш в неделя! Peace
Ванчето май не се появи да каже какво става при нея?!  newsm78
Търсещите работа да споделят как е в момента пазарът на труда, че скоро и на мен ще ми се наложи да се вписвам в системата на трудещите се. Нещо кризата почна яко да ни удря, вече много съседи и познати се оплакват, че са останали без работа.  newsm78 На брат ми във фирмата вече са минали на 4-дневна раб. седмица, а след НГ ще съкращават около 10% от персонала (това означава, че ще имаме над 300 инженери, икономисти и програмисти в повече, като конкуренция)

За партито - Янчето, Деси и Надето да са си сметнали колко парички са дали, там вече ще съберем всичките суми и ще делим на присъстващите, че до неделя кой знае още колко ще се трупясат болнички и няма да могат да дойдат. Дано, все пак, всички да са на линия, че да заформим хубав купон! Hug

Бубка, и Валката така, все казва какво иска да му "пупим"  Mr. Green, иначе, може да казва К - на пумата в зоологическата й казваше "кума". За Коледа си е поръчал: "Тате пупи Мицубиши, мама пупи Опел, чичо Вики пупи Хюндай, Дядо Коледа даде Божо (пежо)!" Вече сме събрали целия автомобилен парк, само имаме проблеми с намирането на Лада и Киа. Всеки ден ме води до детското магазинче, да видим дали има. Гледах по всякакви каталози, и не открих, та ако видите някъде, свиркайте, че е голяма драма.  Mr. Green

Който още се чуди за коледни подаръци, да препоръчам една играчка за дечица, които обичат да сглобяват и разглобяват разни неща: http://eshop.marseltoys.com/index.php?cPath=33 -първите 4 комплекта. На Валката му подариха за миналата Коледа и много си играе, че са и още здрави, което при него си е цяло чудо. Нашият е като първия комплект, ей сега ще ги щракна. Свеки каза, че са го взели от Кауфланд, където подозирам, че е на по-добра цена. Ето го нашето: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9218791

Иначе, проблеми с напикаване нямаме (чук, чук). С яденето - също, т.е. на вечеря хапва малко, в детската казва, че си изяжда всичко, там порциите не са големи, но явно му стига.

# 223
"Тате пупи Мицубиши, мама пупи Опел, чичо Вики пупи Хюндай, Дядо Коледа даде Божо (пежо)!"
Joy Joy Joy Joy Joy
Ренка, ама не можеш да се оплачеш, детето е скромно, не е поискало някоя лимузина Wink

# 224
  • София
Деска, това не е, защото е скромен, а защото вече си има лимузина  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт