Зарка, не те забравяме, пък ти си пиши когато можеш. Симона замества р-то с "в" накрая на думата. Може и други грешки да има, но толквоа съм и свикнала, че не ми прави впечатление.
Аги, стискам палци. Данче, Джинджър , и на вас
Напишкването - само нощем се случва понякога!
Юлчето, да я издам, няма ПС, защото Младен си е в къщи и има работа на него. Но днес преполагам ще си изпише всичко, що има за казване. Клю-клю
Данче, ще се радвате на моето творчество в книжките за децата. Аги го удобри
Обаче надписах две книжки, на Симона и на Соня (Рени , надявам се да ми простиш) и за сетен път разбрах, че имам ужасен почерк. С другите ще се заеме Юлчето и ще са по-красиви. Моята калкулация е 3,15 книжка и днес ще купя хартия за опаковане. Мисля че още по 20 ст. Така че - 3,35.
Вени, за Лора да купя ли същата книжка. Едва ли е за нейната възраст. Мога и друга да избера. А Надето да и направи торбичка

Да си кажа , че Симона е болна. Кашляше ужасно цяла нощ. Аз съм на работа. Владо ще я лекува и се надявам до неделя да е във форма, но знам ли

много ви се радвам и ви желая лека, безпроблемна и спокойна бременност 
Може нещо да изживява, може да не й стига храната в ДЯ 

След като го оставихме за една нощ при баба му, за концерта, после 2 седмици се напишкваше вкъщи нарочно (по 4-5 пъти след яслата). Отива към баща си "татеее, гуш", той го гушка и се изпикава отгоре му, после идва да седне в мен на земята, както си играем и се изпикава. Супер нарочно беше, но определено не се правех, че не забелязвам, а му обяснявах, че така не се прави и т.н Ами сега...всичко си е ОК, случва се 1 път на 2 седмици през нощта да се напишка, но почти всяка нощ сам се събужда да пишка и естествено, че вдигам баща му. Да се оправят там по мъжки
а много други пътиЩа бяха съвсем zатворени. Някои у4илиЩа бяха zатворени, други и днес дори. Пълна лудница беШе. Добре 4е то4но в4ера нямахме ангажименти, и добре 4е мъжът ми кацна късно ве4ерта от Малага, тогава вси4ко се беШе поуспокоило ве4е. Ето така иzглеждаШе в4ера