Миси, и мен ме интересуваха впечатленията ти от преместването.

Татянка, дано всичко с баща ти е наред!
Аз пък вече мечтая за сняг като вашия - вчера тук беше към 18
градуса.Ядене - при нашите деца е умерено. Велина взе да се самопоограничава, та й спадна шкембенцето.
Обличане - може да се облича и съблича съвсем сама, само чорапогащите и блузи с по-тясно деколте я затрудняват, ципове не може да вдига, копчета не закопчава.
Напикаване и пр. - нямаме проблеми. Обаче си мокри дрехите, когато става от гърнето в ДЯ, което е разбираемо, т.к. е голяма за ку-ку и в къщи ходи на тоалетна, но там няма, кой да й отделя специално внимание. Напредък е, че може съвсем сама да си свършва малката работа в тоалетната, ако има кой, да й светне лапата, за което пък дресираме баткото.
Повтаряне - сега сме в период на чуване, но иначе повтарям до 3 пъти след което крещя и се чува.
Науми ли си, че не иска да ме чуе и това си е, но питам ли го нещо, което му изнася и да го прошепна ще ме чуе 

Времето се постопли доста, от снега няма и следа. Съответно Св. Николай утре няма да може да дойде със Шейната
Да ви кажа един бисер на Милена, Св. Николай е Николаус на немски, но тя каzва 4е утре идва не Николаус, ами Мики Маус
Дай му гумени ме4ета, ако ги яде в големи коли4ества, имат обратен ефект