АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 940
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро! Hug

Миси, и мен ме интересуваха впечатленията ти от преместването. Blush

Татянка, дано всичко с баща ти е наред!  Praynig Аз пък вече мечтая за сняг като вашия - вчера тук беше към 18  Close градуса.

Ядене - при нашите деца е умерено. Велина взе да се самопоограничава, та й спадна шкембенцето.

Обличане - може да се облича и съблича съвсем сама, само чорапогащите и блузи с по-тясно деколте я затрудняват, ципове не може да вдига, копчета не закопчава.

Напикаване и пр. - нямаме проблеми. Обаче си мокри дрехите, когато става от гърнето в ДЯ, което е разбираемо, т.к. е голяма за ку-ку и в къщи ходи на тоалетна, но там няма, кой да й отделя специално внимание. Напредък е, че може съвсем сама да си свършва малката работа в тоалетната, ако има кой,  да й светне лапата, за което пък дресираме баткото. Mr. Green

Повтаряне - сега сме в период на чуване, но иначе повтарям до 3 пъти след което крещя и се чува. Twisted Evil

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 10:50 от envia

# 241
Добро утро  Hug
Повтарям до припадак след което почвам да крещя  #Cussing out Науми ли си, че не иска да ме чуе и това си е, но питам ли го нещо, което му изнася и да го прошепна ще ме чуе  Close

Вени, новини от Аги имаш ли?

Лек ден, не се преуморявайте  Mr. Green ПЕТЪК Е !!!  Mr. Green

# 242
Добро утро  Hug
И аз повтарям като луда по 100пъти и докато не му викна, се прави че не чува. И накрая ми се сърди и вика:"искам тате или искам дедо"  hahaha
За обличането, не се облича сам, може да се съблича отчасти

# 243
О Пете,все едно за моите говориш,само да им се скараме нещо с мъжа ми и почват да ревът-баба-дедоооооо,баба-дедоооо,в този момент ми става много гадно и се чувствам лоша и зла,но като ги изгони свекървата когато вече полудее от тях си идват с подвити опашки от долният етаж и заявяват че са изгонени и искат да рисуват при нас,просто си правят каквото си искат и все немогат да разделят играчките,то е бой,щипане,дърпане,скубане,бъркане в очи и т н

# 244
Тъй като търпението не е сред силните ми качества, обикновено и аз процедирам така:

Повтаряне - сега сме в период на чуване, но иначе повтарям до 3 пъти след което крещя и се чува. Twisted Evil

Не е много възпитателно, но пък как действа  Blush

# 245
 Hug

То пък, търпението, е обратно пропорционално на броя на децата, мисля! Wink

# 246
  • нейде там, където ....
Митко цяла седмица е у дома, позакрепи се, но няма да дойдем на партито. Не бива да яде торта, а няма начин да го опазя от нея.
За яденето - умерено, сам си казва какво му се яде, колко и т. н. Не е много и рядко налита на сладкиши.
За обличането - в нас се опитва сам, но в яслата им е по-лесно да ги обличат и не му дават. Казват, че в градината първите месеци се учели на това, а учителките от градината казват, че трябва да са се научили в яслата.
В яслата на батко му ни казваха "Достатъчно голям е вече, за да прави еди какво си. Тук го прави, оставете го и у дома." Правеха апликации и рисуваха. Всеки понеделник шефката оставаше до последното дете, за да говори с родителите.
В яслата на Митко такива мероприятия няма, макар да купуваха някакви книжки. Сърдят се, че не иска да им говори, но и те не им говорят. В резултат, Митко чака друг да го приготви, а сутрин излиза от нас само с рев.
У дома говори много, но за външни хора трябва често преводач. Брои до 5, не само повтаря думите. Познава цветовете, рисува влак на релси. Не ми е цел, но като го гледам как върви, не бих се учудила, ако и той тръгне на 6 години на училище.
А, за повтарянето - май не го правя. Няма чак толкова силна зависимост между броя на децата и търпението  Wink Laughing

# 247
Добро утро,

днес така хубаво спахме.....Милена цъфна 4ак в 9.15, аz станах в 10, и в момента оЩе си пия кафето  Whistling  Времето се постопли доста, от снега няма и следа. Съответно Св. Николай утре няма да може да дойде със Шейната  Sad Да ви кажа един бисер на Милена, Св. Николай е Николаус на немски, но тя каzва 4е утре идва не Николаус, ами Мики Маус  Joy

Красе, Шоколада zапи4а  Naughty Дай му гумени ме4ета, ако ги яде в големи коли4ества, имат обратен ефект  Wink

# 248
  • София
Здравейте. Нямам никакво време да пиша, но чета редовно да не изпускам организацията на партито и новините покрай вас.

Янче, сигурна съм че кничжката ще е прекрасно надписана. Аз наистина пиша ужасно грозно, така че не се впечатлявам от такива неща.  Hug

Нещо не ми се пише, защото не мога да се наспивам тия дни.
Целувки на всички, болните да оздравяват и се надявам да видя повечето от вас в неделя.

Утре смятам да отида го градинката пред театъра за инициативата с дрешките. Ще съм там по обяд, може да се засечем с някой.

# 249
  • нейде там, където ....
Красе, една приятелка каза, че нейното детенце има хемороиди и му дават течен парафин, за да са по-меки изпражненията и да не се разранява. По половин лъжичка преди хранене, нещо такова. Като ми го каза се сетих, че в родилния дом ми даваха и на мен, за да улеснят процеса и да няма напъване.
Майка ми каза сладко от рози, разреждаш и даваш като сокче.
За Народния - ще ходя, но не знам по кое време.

# 250
  • София
Рени, и аз ще ходя, но и аз незнам кога! Ти ще дойдеш ли на Коледното парти?

# 251
Вени, как е Лори?

# 252
Янче, изчисти си кутията!

# 253
Включвам се в темата, тъй като моя разбойник е роден на 16.04 Hug
Ще ми е интресно да знам ,как се справяте с Овенския инат Rolling Eyes

# 254
Tetinka, добре дошла сред нас Hug

Момичета, кажете кой иска да донеса нещата му от поръчката на партито, за да не разнасям всички само насам-натам ...

Общи условия

Активация на акаунт