АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 924
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Юлче, изчистих.
Тетинка, добре дошла. Ами аз лично не се справям.

# 256
  • Варна
Тетинка, добре дошла!
Няма оправия с овчия инат! Лично аз се заричам никога повече Овне  ooooh!
Утре ще е голяма лудница у нас

# 257
  • София
Привет!

Започнахме деня с повече сополи и кашлица, въпреки наложеното от мен лечение, а и за капак нещо е нахапало Стаско и го мазах и тн. Нещо положението тръгва към влошаване, но се опитвам да се заредя с малко непукизъм, защото иначе откачам от притеснение. Ще палиме към лекарката да го види.

Енви, да ти кажа моето мнение за разликата м/у децата - със сестра ми е 7 год /аз съм по голяма/ и винаги сме се разбирали и обичали. Незнам дали това е до характерите ни или до това, че сме две момичета.

За яденето - или пак влиза във фаза на неядене, или е от разболяваницата, но много ме ядосва.

Хайде отлитам засега, после пак  Mr. Green

# 258
Благодаря момичета за топлото посрещане Hug
И на мен ми е много трудно с този инат, но при нас проблема е двоен, тъй като и аз съм Овен.....и се получава нещо като борба с рога Whistling, няма начин, оставила съм го да прави каквото  иска, той е близо на 4 годинки , но от сега се вижда че е ОВЕН със целите си прелести....
И ние сме вече на Коледна вълна, писма до Дядо Коледа, списъци, обещания и много нетърпеливост от негова страна, като майка си  Sunglasses

# 259
Красе, и на Ема давахме три месеца течен парафин , по една лъжичка сутрин преди ядене май беше. Забравила съм вече, но е абсолютно безобиден, не се просмуквал от червата , но питай лекарката ви. Много бавно я оправихме, но все пак имаше ефект. Сега не пропуска май ден. А при нея  пак така започна от един запек и като се стресна , та няколко месеци писъци, знам какъв е кошмар.

Тетинка, добре дошла  Simple Smile. Ема май не е от много инатливите, поне засега. Даже ми се струва много лесен характер. Важното да не й противоречиш. Например като влезем в някой магазин  се започва искам това , онова , ние се съгласяваме без да й се купува в повечето случаи и тя е много доволна.

И аз утре ще намина пред Народния , може би към 10 още. Сега отивам да опиша дрехите.

Голяма скица Милена  Joy

Данче, стягайте се за неделя , без разболяваници  Naughty. Какво стана с транспорта, намери ли?

# 260
Tetinka    Hug Добре дошла и от мен, ама защо на 4 да е вече  Simple Smile
Иначе инатът си е инат и по-скоро според мен е черта на харакера на взърастта им, не на зодията за момента. Аз пък пак искам овне  Mr. Green

# 261
Марти ни напусна  Cry  Cry  Cry

# 262
# 263
  • 2 етажа над тавана
 Weary Почивай в мир, мило дете Flowers Rose Flowers Rose

Много сила на близките му Praynig

# 264
Марти ни напусна  Cry  Cry  Cry
Следях темата за Марти от самото начало, толкова се надявах за него.
Много ми е мъчно.
Дано е на по хубаво място.
Кураж за близките му.
 Cry

# 265
  • София
О, Танче, как така? Ужасно! Ужасно! Господ да даде мир на душата му! Praynig

Наде, сега е добре! Гледам да я щадя! Ще я видиш в неделя, живот и здраве!

Аз имам една кашлица като нейната, каквато беше и днес бях при хомеопатката, според която и моята е на нервна почва. Защото иначе нищо ми няма!

Добре дошла на новата мама! При нас ината се владее, а като видя, че не става го оставям и не му обръщам внимание.

# 266
  • софия
добра вечер!

това за Марти е ужасно. Cry

ние с Рая отпадаме за купона в неделя. още е с кашлица и сополи.

и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ newsm67 /Мама меца/маца ....сигурно чете от време на време Laughing

# 267
  • София
О, честит празник, Мецанке!

Жени, няма да сте единствените със сополи и кашлящи! Всички по градините са така!

# 268
  • софия
О, честит празник, Мецанке!

Жени, няма да сте единствените със сополи и кашлящи! Всички по градините са така!

Вени, носът и тече като чешма...притеснявам се да я доведа такава. Нарочно я спрях от ясла с надеждата да се оправи ама...

# 269
  • София
Много лоша новина, Танче, дано имат сили всички близки на мъничето Марти... това дете и смърт е най страшната комбинация за мен...

За неделя имаме транспорт - Ст ще дойде т.е. ще дойдеме заедно, ако е живот и здраве разбира се.
Лекарката каза, че са му чисти гърдичките и гърлото, добре бил, а аз все забравям да питам ЗАЩО тогава кашля, но... ако не се промени/влоши сме на линия в неделя. А ухапките от бълхата или там каквото го е ухапало станаха огромни, само ходи и се дръгне милия.

Общи условия

Активация на акаунт