АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 926
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Дес, ако няма други желаещи за носене на играчките виж моите неща ако не са тежки и обемни ми ги донесе ако не ще минеме след партито, но ми кажи ч-е-с-т-н-о
Тортата на клуба ли ще си я плащаме или на теб?
Имаме 12 лв за колетите да разделим и съберем / голяма съм математичка нали/, та кажи колко човека сме, за да видя моята вноска колко е?

# 271
Flowers Rose Flowers Rose....За Марти...да почива в мир на едно по-добро място...
 Praynig Много сили на родителите!

# 272
  • 2 етажа над тавана
Пустичко е нещо тая вечер Rolling Eyes

Tetinka, добре дошла! Hug

Сега по повод на овнешкия инат - много ви моля, мойто не е овне, но ината му е дори двоен Naughty ooooh! Преборване с него няма Не разбира нито от 100 пъти повтаряне, нито от повишаване на тон, чува само когато й изнася и прави само това, което е в нейна изгода. Напоследък всичко е "Не искам никакви....(подаръци, стотинки, дядо Коледа, лягане, ядене, къпане и така за всяко нещо)" и другото любимо от 2-3 дни - Само аз ще ям, вие - не, Само аз ще си играя , вие - не, Само аз съм жадна, вие - не и т.н.

Ние днес с Маги се помотахме на Панаира на книгата, похарчих прилична сума за книжки(само детски, естествено, за мен се въздържах доста трудно да не си купя нещо Whistling ), та сега Спас разправя как за Коледа и Нова година ще ядем книги или ще я караме като на литературен кръжок. Но хич не ми пука, детето така и така книги си поръча на дядо Коледа в писмото, поне да има какво да четем. А и за Коледа ще си ходим до мама и тати, да ме поглези малко мама с манджички и вкусотийки, а и детето да подиша чист планински въздух, а за Нова година все ще се оправим. Днес само съжалявам, че на щанда, на който имаше книжки с Чебурашка, нямаше никой, че да си купим някоя книжка за нея/него ( така и не знам от какъв род е Чебурашката Embarassed ) Иначе Маги и в детския кът постоя с Петрушка, Карандаш, Синеглазка и Самоделкин и порисува едно хубаво, та сега и двете й ръце са с фулмастерни остатъци, но пък беше забавно. Ще пробвам сега да източа снимките и да кача малко.

Вчера деня беше подтискащ, че бях на гробища за 4- дни на снаха ми и направо не можах да позная племеницата, просто се е стопила. Обещах й в най-скоро време да отидем с Маги, да й се порадва, да се разсее малко детето, много ми стана мъчно като я видях така Cry А и днес това с Марти...

Деска, и тук да кажа  - мойте неща само ако не е проблем ги донеси, ако не - и аз мога след партито да мина да си ги взема.

Жени, и Маги кашля, Вени е права, че няма да сте единствените, идвайте, а???

По повод кашлицата - възможно ли е цяла седмица никакъв ефект да няма от сиропа newsm78 Ама грам промяна не забелязвам - кашля си, гърдичките й хъркат. В понеделник ще я водя и ще настоявам за снимка, ако трябва. Crossing Arms

Красе, дано скоро е края на проблема с ходенето по голяма нужда, след раждането имах и аз проблем, като знам за голям човек колко е болезнено и не ми се мисли на мъника какво му е Praynig Hug

Все забравям - за мед и орехи преди време бяхте писали - мед давам - и в чая, и в млякото, и направо с лъжичка, на филия не се котира, не супер често, но Маги обича и даже сама си иска. Орехи се е случвало да й дадат без да разбера в момента, аз лично съм и давала смлени - във варено жито например. Най-много обича обаче да хапва семки и сушени кайсийки.

А, като казах сушени кайсиики, Красе, ако Ники обича - давай му, на мен много ми помогнаха. Peace

Сигурно пак нещо съм пропуснала да пиша, ама карай, утре ще е.
Отивам да сваля снимките.

Лека вечер, момичета Hug

Щях да забравя ooooh! - Ани, честит рожден ден! Много здраве, любов и щастие! Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 23:59 от Бабъл

# 273
  • София
Добро утро!
Бабъл, сега кашлицата е такава, че нищо не и влияе! Нашия педи каза, че със или без сироп все продължавла 3-4 седмици! Отчайващо!

# 274
 newsm67 Честит имен ден на всички именници днес!!! И специално на Ники на Красето! Да ви е жив и здрав, весел и щастлив!Пожелаваме ви незабравим празник!   bigdance2
Мецанке, честит рожден ден на патерици!
Добре дошла, Тетинкаwelcome Ние също трудно се справяме с овенския инат.В повечето случаи се опитвам да го изманипулирам без да се усети, но това е изключително трудно.Ако не мине номера, го оставям да се тръшка и плаче, като почти винаги след като му мине кризата идва да ми се мазни и да обяснява колко много ме обича.
Татянка,ужасно съжалявам за Марти Cry Дано неговите близки успеят да преглътнат ужасната мъка! Praynig
Бабълче, колкото повече време прекарвате с Маги заедно с брат ти и племенницата,толкова по-добре ще бъде за тях.Трябва да се борят със живота,няма накъде  Hug

# 275
Деси, аз предлагам след партито направо да си направим купон у вас. Само кажи какво ядене и пиене да носим, ясно е, че забавленията са от теб  Mr. Green  Малиии каква кула ще ви построя от двете легота  Mr. Green А с флейтите може да ви изнесем симфоничен дует с Младен.
Сега сериозно. Ако е удобно, ние също ще дойдем утре да си взмеме нещата. Ако не е удобно, мога да пратя МЛаден да ги донесе който ден кажеш през седмицата.

Джуджето Пакостливко и джуджето Работливко снощи се взеха в ръце и опаковаха подаръците. След това пиха бира, защото Работливко спечели бас. Така че всичко е готово и надписано, Иво също днес е доста по-добре (вчера кашляше за мой ужас), така че има шансове да се присъедини към мен за партито утре. Мисля, че се стресна от заплахата ми, че само аз ще ходя при дядо Коледа и затова гледа да оздравява по-бързо.

Жени, книжката на Рая е опакована и надписана, защото късно видях, че имате колебания. Ела поне ти, ако можеш, да я вземеш. Някой живее ли близо до вас да я донесе, ако не идвате?

Добре дошла, Тетинка.
Аз проблеми с инат нямам, защото моят инат в общия случай е по-голям от ината на Иво, брат му, баща му и още няколко роднини, взети заедно.

# 276
  • 2 етажа над тавана
Честит имен ден на днешните именици! Да са здрави и щастливи!   bouquet Hug

Не съм вкъщи, така че ще пиша довечера евентуално чак.

Само пускам линк към снимките, които съм качила - http://www.chovchica.snimka.bg/album.php?album_id=315501

# 277
КРАСЕЕЕЕ, ЧЕСТИТ ТИ ИМЕННИК НИКИ!   bouquet ДА Е ЗДРАВ, БЕЗГРИЖЕН И ОБИЧАН! СЕСТРИЧКА МУ ЖЕЛАЯ! Wink

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БУРГАЗЛИИ, ВАНЧЕ Wink!  bouquet

Честито и на останалите именници в Априлските семейства!

Чувствайте се почерпени за здравето на братчето ми!

Много ми е мъчно за Марти!  Cry Дано е на място без болка! Praynig
Татянка, все ми се иска да пиша и жалко че по такъв повод го правя, но дълбоко ти се възхищавам за благотворителността!   bouquet Не всеки го може това - истински и без показност, да помага на истинки нуждаещите се! Peace

# 278
  • София
Честит имен ден на днешните именици!

Мецанке, честит рожден ден на патерици!   bouquet

Tetinka, добре дошла!  Hug

Много ми е мъчно за Марти!  Cry

Реа и Рая (на Жени) са в една ясла. Може понеделник ние да и я занесем.

Сега ще гледам снимките на Бабълчето.

Ние днес искахме да ходим на детски балет, но нямаше билети и гледахме куклен театър. Трябва някой път да се организираме и заедно да отидем.

Весел ден!

# 279
Момичета, само да кажа, че торбичките са по 3 лв.

Честит празник на всички, които имат повод днес   bouquet  bouquet

Най-специални поздрави за Ники на Краси. Да е винаги здрав и щастлив.

# 280
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НИКИ НА КРАСЕТО! ДА БЪДЕ МНОГО ЗДРАВ И ДА СЛУШКА ПОВЕЧЕ МАМА И ТАТИ!
ЕНВИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ТВОЕТО БРАТЧЕ! ДА ВИ РАДВА МНОГО!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БУРГАЗЛИИ!
И НАКРАЯ - НО НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БАНКЕРИ!

# 281
Честит празник на всички празнуващи днес   bouquet

# 282
  • Варна
Благодаря Ви момичета! Именникът спи като пън и явно зарежда батериите за празника след малко!

Няма да пускам почерпка, много ми стана мъчно за Марти! Все си мислех,че ще се оправи малката душичка...
Татянка, възхищавам ти се, наистина помагаш толкова много   bouquet
Весело изкарване на всички днес и утре!
Целувам Ви   bouquet

# 283
Не искам и не мога да повярвам, че малкият боец си отиде Cry Cry Cry

Честито на всички празнуващи днес!

Юлче, ако беше казала по-рано да не бяхме резервирали клуб, ами да си спретнем купона у нас Simple Smile
Я сега кажете за утре на кой да донасям - Юлчето, Данчето, Бабълчето, Нуни, Рали
Вени, ти можеш ли да предадеш на Аги нещата?

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 17:42 от десито

# 284
Какво става с Аги, някой чул ли се е с нея?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт