Тортата на клуба ли ще си я плащаме или на теб?
Имаме 12 лв за колетите да разделим и съберем / голяма съм математичка нали/, та кажи колко човека сме, за да видя моята вноска колко е?

Преборване с него няма Не разбира нито от 100 пъти повтаряне, нито от повишаване на тон, чува само когато й изнася и прави само това, което е в нейна изгода. Напоследък всичко е "Не искам никакви....(подаръци, стотинки, дядо Коледа, лягане, ядене, къпане и така за всяко нещо)" и другото любимо от 2-3 дни - Само аз ще ям, вие - не, Само аз ще си играя , вие - не, Само аз съм жадна, вие - не и т.н.
), та сега Спас разправя как за Коледа и Нова година ще ядем книги или ще я караме като на литературен кръжок. Но хич не ми пука, детето така и така книги си поръча на дядо Коледа в писмото, поне да има какво да четем. А и за Коледа ще си ходим до мама и тати, да ме поглези малко мама с манджички и вкусотийки, а и детето да подиша чист планински въздух, а за Нова година все ще се оправим. Днес само съжалявам, че на щанда, на който имаше книжки с Чебурашка, нямаше никой, че да си купим някоя книжка за нея/него ( така и не знам от какъв род е Чебурашката
А и днес това с Марти...
Ама грам промяна не забелязвам - кашля си, гърдичките й хъркат. В понеделник ще я водя и ще настоявам за снимка, ако трябва. 

- Ани, честит рожден ден! Много здраве, любов и щастие!
Честит имен ден на всички именници днес!!! И специално на Ники на Красето! Да ви е жив и здрав, весел и щастлив!Пожелаваме ви незабравим празник!
Ние също трудно се справяме с овенския инат.В повечето случаи се опитвам да го изманипулирам без да се усети, но това е изключително трудно.Ако не мине номера, го оставям да се тръшка и плаче, като почти винаги след като му мине кризата идва да ми се мазни и да обяснява колко много ме обича.
Дано неговите близки успеят да преглътнат ужасната мъка! 

ДА Е ЗДРАВ, БЕЗГРИЖЕН И ОБИЧАН! СЕСТРИЧКА МУ ЖЕЛАЯ! 
! 
Дано е на място без болка! 
Не всеки го може това - истински и без показност, да помага на истинки нуждаещите се!