АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 957
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Купих 20 книжки "Моята първа книга за Коледа". Преброих 19 деца, но сложих резерва за Ванчето ако дойда, ако не, ще намеря на кой да я подаря. Цената - 3.15 лв на книжка с отстъпката.
Hug

# 76
  • София
Супер за книжките! Много благодаря!

За меню, аз нямам никакви претенции. Може да е като миналата година. В този клуб хубавото е, че на всяко дете слагат чинийка и те сядат на отделна детска маса-кораб. Има и място за пушачи, за да не мръзнат отвън.

Ще бъде страхотно нямам търпение!

Иначе аз се заемам с Дядо Коледа. Бащата на Руслан много се зарадва като му предложихме. Той си има и коремче и брада. Коледния костюм е при Тина. Разчитам тя да го донесе на празника.

Иначе аз нямам много време, но мага да помогна с нещо.

Весел ден!

# 77
Костюмът ще е на линия  Peace

Аги, стискай още малко , да мине поне седми.

Данче , като казваш нещо духовито  се сещам за теб, така че измисли нещо  Wink

Ренка, купих работилницата, следобяд ще я майсторим.

# 78
  • Sofia
Здравейте момичета, честито на всички празнували, на малкия сладък Дани, на Стенли и на всички мами с хубави поводи!
Аги, кажи на бебо да почака мъничко - поне до 7ми!  Simple Smile
Данче, не се отчайвай все някога ще си намериш работа, която да те удовлетворява, ето и аз търсих, ама все така - ще ви се обадим и толкова, а сега пък хептен няма да ме вземат, но пък си мисля, че все някога ще имам и по-добри шансове!  Peace
Вени, дано Лора бързо се оправи - милото детенце!
Аз също другата седмица живот и здраве пускам малкия на ясла и ще имам свободно време, така че ако трябва нещо да се помага, свиркайте!
Браво за книжките и дядо Коледа! Ще бъде страхотно!

# 79
Абе чудя се защо все за 7-ми ми казвате да чакам, смятам седмиците, смятам дните...то заради Партито! Joy

# 80
  • София
Къде сте всички днес?  newsm78

Обадиха ми се - не съм сред одобрените, пожелаха ми късмет и успех  Confused Здраве да е!  Heart Eyes

За партито - за надписване ще измисля нещо, но Аги също бих искала да се включи, тя ги вади много сърцераздирателни  Heart Eyes

За плъхчо - отрова не, защото като умре и не го намерите ще понасмръдва казано лекичко

# 81
  • София
Данич, то като губиш незнаеш какво печелиш! Не е била таз работа - твоята. Ама аз ако бях на тебе, щях да послъжа, че няма кой да го гледа, па после като видят коф си пич няма да те уволнят заради няколко отсъствия я!  Hug Риба в морето много, все някоя е твоята, не спурай да я търсиш.

Благодаря и аз за книжките и цялостната организация   bouquet аз малко каот нагости ще дойда, но ще нося фотоапарата и ще се крия зад него както винаги  Joy

# 82
Ани, ти ела на гости щом така искаш  Grinning, ама снимай всички, без значение кой колко е Убав! Laughing
Какви стихове да пиша, само казвайте - с коледна тематика, с новогодишна, детска, априлска, ква да бъде!

След малко ще се къпя и отивам за запис на тоновете, преглед, та да видим кво става. Вчера им звънч в 1АГ, да попитам трябва ли да имам час за тоновете, те за какво ми били - ами за какво...в 9-тия съм, искам да си направя, пък кога ми бил термина, че то далече било, аз им обяснявам, че имам контракции, онази ме прекъсва, какви били моите проблеми тя не разбирала  Rolling Eyes, но като й казах, че от ЖК са казали да отивам и се позамисли. Каза да отида днес преди обед, за да видели те какво става и да преценели на място.

Саш вчера вечерта ми сервира, че на 17-ти им е Коледното парти /пак без жените естествено/, "Да си знаеш"  Shocked И аз какво да му кажа....викам му - Ок, ще видим как ще сме тогава. Значи момичета, цяла нощ не съм спала. Като се одзверих в 3 часа и така до 4-5 - пъшкам, пишкам, лоча вода, пих сода /не си позволявах, но не се търпи вече/, пак пъшкам, оп контракция, оп нерв ми се схване... така ме удари нервата. Миналата година това ни бе грандиозния повод за годишен скандал, след като той ме дразнеше 2 седмици, че само за служители, че можело и в хотела да спи, че.... а знаеше, че чакам това парти все едно е моето... Cry
Така де оплаках ви се...вие казвате да не е преди 7-ми, моя приятелка посрещат РД на кръщелницата ми и освещаване на апартамента им на 12-ти, та и тя вика да не е преди това, и на мен ми остава да родя по Коледа освен, та всички да пийват и хапват, а аз да си пъшкам и да бутам цици в муцунката на бебо най-вероятно в болницата Joy

Данче, снасяй инфо какво да пиша, за книжките ли искате надпис, да дам няколко идеи  Sunglasses
Мерси за съвета за мишо,  иска ми се да не умира, не желая да сме убийци. Embarassed

# 83
Едно бързо Добро утро от мен!
Както се казва - петък е, макар че аз цяла седмица вкъщи издивях (и работа, и детенце), че и дребоса и той...почна да си иска яслата. Вчера даже ми мина еретичната мисъл да го заведа, но се отказах, нека се стабилизира напълно. За тези, които не знаят - сребърната вода не е сребърна, а златна  Laughing За един ден му сгъсти сополките и за още половин почти ги спря, сега има съвсем рядко  Praynig И той се измъчи милия с тая хрема  Rolling Eyes

# 84
Мда, Аги, кофти е на голям празник да раждаш, че и секцио - аз така с Велина по Великден в болницата и вода не ми даваха, а аз все ги мислех, сега на какви Великденски трапези седят...  Crazy Но извън това - готино е! Grinning

Единствената ми фобия, май, са плъховете и мишките - обезумявам! #Crazy

# 85
Смин, какво да ти кажа - вчера си го взимам - има малко корички по носа. Неговият приятел казва на баща си, че го боли уше. Таткото започва да го оглежда /аз ги заварих моят в добро състояние, весел, другия ревящ, явно не му е добре на детенцето/. И излизайки навън чувам как лелката каза, че му мерили Т ....
А майка му ми каза, че от миналата седмица си е със сополи, но жилави.
И да ви кажа, само стискам палци Тони да започне да понася тези състояния без усложнения.

# 86
  • София
Добро утро, мили момичета!  kaffeetrmker_2

Янче, мерси за книжките, чудесно си ги избрала!  bouquet
Рамама, ама ти съвсем истински Дядо Коледа си намерила!?  Hug
Не решихме нищо за поръчката от клуба, а Деска каза, че до днес трябва да я заяви.  ooooh! Останах с впечатление, че повечето не искат торта  newsm78 В такъв случай- пица и сок за децата, какво ще кажете?

Данче,  Hug дано скоро да намериш най-добрата за теб работа!  Peace

smile3558 Спокойно и бързо да мине деня на всички работещи!

# 87
Добро утро и от мен Hug
Аз в неделя вечер или днес (че събота и неделя няма да ни има ...) ще трябва да ходя да се разберем за меню и торта дали ще има ...
Та какво ще кажете да има торта и сокче за децата, за нас на свободна консумация? Или държите и на детско меню?

Да кажа, че днес ще ходя до митницата да взема колетите с подаръците, но събота и неделя няма да сме тук, така че ще трябва нещо от понеделник натам да се разбираме ...

Хайде лек и приятен завършек на петъчния работен ден и много слънчеви и усмихнати почивни дни Heart Eyes Hug

# 88
Деси, аз съм навита на тортичка и сокче за децата. Не че Иво не може да се справи и с детското меню, ама ще ми е жал, ако се спука после като си изяде и обяда (той ядене не отказва, като се събуди или прибере отвън, първата дума е "папам!").

# 89
  • 2 етажа над тавана
Много бързо да се разпиша и аз, че тази седмица почти не ми остава време за нищо покрай служебни ангажименти.

Добро утро Mr. Green

За менюто - аз по-скоро предпочитам да е пица и сок за малчовците, за нас - кой каквото иска на място да си  поръча.

Янче, Деска, Рали, благодаря за организацията за партито Hug Благодарности и на всеки друг, включил се по някакъв начин - Данчето с прекрасно формулираните точки за мислене, Аги за готовността да измисли какво да пишем в книжките, въобще - всички, които намират време и имат желание да направят празника незабравим за децата Hug

На всички, които през изминалите дни имаха повод да празнуват - малки и големи - желая много здраве и само слънчеви дни! Hug Heart Eyes

Данче, стискам палци скоро да се похвалиш с нова, по-добра и удоволетворяваща те работа Hug
Ванче, стискам палци за твойта работа Hug Снимките са страхотни, впечатлена съм от детската площадка, а Юли толкова ми се вижда пораснал, да го нагушкаш от мен и Маги Hug

Смин, много гуш и на вас и бързо да се оправяте и да не издивявате така, моля ти се, Маги как ще си гушка Альо ако е издивял Mr. Green

Аги, капани за мишоци - от тези щракащите след като животинката се вмъкне вътре, мисля, че продават във всяка железария, питай ако искаш Peace

Вени, как е Лора? Ти как си? Стискам палци да е добре вече детето, явно много тежко изживява нещата , милата Hug Мати как е? Не е задължително да отговаряш, просто си питам и се надявам да сте по-добре всички Praynig Hug

Пак ще отлитам недописала поста, че много работа ме чака.

Петък е, желая на всички бързо да минава и да е зареден с положителни неща само

Общи условия

Активация на акаунт