АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 953
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Вени, нова работа ли почна? Разкажи повече, че нещо съм пропуснала.
Дано Лора се оправи бързо, милата тя  Hug ама там на преглед ли са или лежи там?
Как е Мати?

# 61
Момичета 7декември се пада в неделя, а май някой беше писал събота newsm78
Вени много кофти, дано бързо се оправи детето  Tired

# 62
Честит имен ден на Стенли   bouquet

Наде, на мен винаги много ми помага за гърло Ангин хил. Това е дежурното лекарство на Ема и винаги действа , хомеопатично и няма проблем. Пожелавам ти бързо оздравяване, вземи си малко болнични.

Данче , Ванче, стискам силно палци  Hug.

На мен вече като че ли ми просветва, усещам че имам моменти , в които не ми се гади и май идва края. Голям кошмар, нямах желание за нищо - на работа , после се прибирам и лягам.  Купих си четири книжки ,  билети за театър и така започна да ми се оправя настроението. Сега си мисля за коледния пазар  smile3508. Скоро мисля да посетя Джъмбото и да избегна навалицата преди празниците.

Ренка, интересно ми звучи, аз си падам по такива неща, от къде го купихте?

Вени, стискам палци да й се размине по-леко на Лора.

# 63
Пете, да, неделя е, аз се бях объркала, не се сърдете.

Бях на ЖК - ами акушерката каза, че коремът ми се е смъкнал съвсем, доки каза, че на УЗ излиза седмица по-рано термина, а и като му казах какво са контракциите ми и как ме тормозят дупевски, значи не били подготвителни, а направо на родилни избивали.... Crazy Иначе шийката ми е ок, но да пия но-шпа и да пазя чаршафите....

# 64
Аги, стискаи още поне седмица - две.
Вени, много прегръдки на Лора и бързо оздравяване.
Наде и на теб

# 65
  • софия
Наде,Честит имен ден на Стенли  party006

# 66
  • София
Наде, да е жив и здрав именника ти!    bouquet

Аги, Аги, дойде и твоя ред!  Кога се мина това време?!  Много лошо направи с мен, това одеалце така ми влезна в главата, само бебе да измисля трябва  Mr. Green
Какво стана с плъхчо?

Вени, пиши как е Лора! Предполагам банки с глюкоза и още нещо си ще й пуснат, изследвания и за 3 дни ще се оправи. Стискай зъби  Hug

Да се оплача - не ми се обадиха за работата. Много ми е тъпо - само, защото няма кой да ми гледа детето когато е болно не ме искат - предполагам де, това беше основното, за което говорихме на интервюто. Явно до абитуриентския бал на Стаско ще правя колети, а после ще се преквалифицирам в метачка, защото вече съвсем няма да ставам аз нищо. Както и да е, да сме живи и здрави... Обаче да ви кажа - чак не ми се вярва, че не е станала работата, с такова огромно палцестискане - и утре ще чакам да звъннат пък после ще се отчайвам.

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 19:27 от Данче-Калпазанче

# 67
  • София
Данче, не се отчайвай, и утре ще стискаме палци, щом трябва!  Peace

Тина, от една будка със списания го взех, много се зарибихме вкъщи. Гледах, че от същата поредица има "Къщата на Баба Яга" и разни кукленски неща.

# 68
  • Boston, MA
Аги, не че такова, ма защо ще пиеш но-шпа толкова близо до термина?

Честит имен ден на сладура Стенли!

# 69
  • София
Ренка, миналата седмица в Дружбенската ни тема писаха за тази къща на Дядо Коледа и аз веднага я взех. Мислех, че ще е по простичка. Засега стои на видно място и си чака реда.

Тъй като има малко време до партито да доуточниме
1. Меню /решихме ли, какво стана/
2. Книжката, опаковка някаква?
3. Пожелание за книжките /ако не - драскаме я тази точка/
4. Дядо Коледа /кой, как и тн/
5. Торта
6. Кой събира пари по колко и тн /за да не се бавиме на срещата/
7. Снимки? /ако някой проявява желание да се наеме за фотограф, ако не всеки носи фото и щрака ли щрака/
  7.1 Всеки да дойде с нагласата за снимки, за да направиме после хубав и богат снимков материал. Предлагам, да измислиме добре осветено място в клуба и да се снимаме по 2ки, 3ки и тн.
8. Мини плодовете и тяхната опакованост коя я поема? Ако си Янче ти, кажи дали имаш нужда от помощ и калкулирай и книжките, за да се подготвиме с точни пари.
9. Пропускам ли нещо?

Добро утро!   Hug

# 70
Аги, Аги, дойде и твоя ред!  Кога се мина това време?!  Много лошо направи с мен, това одеалце така ми влезна в главата, само бебе да измисля трябва  Mr. Green
Какво стана с плъхчо?

Да се оплача - не ми се обадиха за работата. Много ми е тъпо - само, защото няма кой да ми гледа детето когато е болно не ме искат - предполагам де, това беше основното, за което говорихме на интервюто. Явно до абитуриентския бал на Стаско ще правя колети, а после ще се преквалифицирам в метачка, защото вече съвсем няма да ставам аз нищо. Както и да е, да сме живи и здрави... Обаче да ви кажа - чак не ми се вярва, че не е станала работата, с такова огромно палцестискане - и утре ще чакам да звъннат пък после ще се отчайвам.[/color]

Данче, когато си направих сметка как ще стоя 6 месеца в неплатен отпуск заради Тони и как после "ще измират" да ме вземат на работа с малко дете, реших, че може би е момент за второто. Може и безотговорна стъпка да е било, не мога да кажа, ама да са ми живи и здрави и ние с баща им, за да ги отгледаме. Пък ако ще е детегледачка, белким е за 2 бр, а не за 1. Mr. Green
Плъхчо си е добре - долу в мазето е. Мислим си ние, дано да е мъжки, че едно котило плъхчета ще ни усмърти. Притеснява ни някой ден да не стане беля и вратата както се отваря леко, или някоя шматка като мен не я затваря добре, да се качи плъхан горе, че тогава ни обещават супер проблеми всички, които имат опит с плъхове, Фродо дебне в коридора, но все пак....
Вчера отворих рязко вратата и докато светна лампата нещо изпляска долу, пък той Саш му е сложил кофа за давене /аз мисля за къпане по-скоро/. Изглежда беше на дъската , за да пие вода, аз го стреснах , но е факт, че едната летва бе във водата, другата бутната на земята мокра, но плъхчо се навря нейде  newsm78 Една приятелка каза, че плували, така че това не го плашело. Embarassed Ужас, Тони знае ,че имаме мише в мазето, аз вчера казах, че баща му го дебне да го утрепе и майка ми побърза да ме поправи, че гогоним да си ходи, а не че го готвим за ангелче Sad Embarassed Rolling Eyes Има ли някоя капан тип клетка, или да знае къде се продават?

Относно работата - Данче, фирма от която не звънят за обратна връзка - не съжалявай! Това е вече съвременния подход към служителите - когато не си одобрен да те уведомят, освен ако изрично не са казали, че няма да звънят на неодобрените. Мой съвет  е следващия път когато ходиш на интервю да не коментирате детето. В крайна сметка ти и преценила, че имайки дете, въпреки че имаш дете, пак ще работиш. Една майка е много по-надежден служител по някои показатели пред някоя студентка. Ти храниш дете, имаш отговорности! Кога най-сетне работодателите ще разберат, че жената ставайки майка доказва, че може да поема отговорности - основен плюс във всяка служба почти. Naughty

Бубе, абе казаха ми не само но-шпа, но и магнезий, за да задържам максимално. Влезнала съм в 9-тия, но липсата на месец си било липса на месец, за да не е недоносено бебето. Аз мисля, че мога да изкарам без лекарства и седмица. Смятам, че няма да пия 3 по 2 но=шпа и магнезий, по-скоро магнезия да увелича, защото помага за мускулите, а ми е важно секциото да не сдаде багажа, т.е. матката да е по-еластична, получавам ужасяващи крампи на краката нощем  Rolling Eyes... Иначе самата болка е поносима от контракциите.
Ако ми изтекат водите е някак припряно всичко, трябва до час=два да го измъкнат, не знам как ще стане, не пия антиалергично сега, а ми трябва...но кога да започна Ериуса? newsm78
Алерголожката каза 5 дни преди операцията. Е, да, ама как да знам кога ще е ако е ненадейно?
Та си мислех, с контракциите как да разбера, че са родилни. А и ме притеснява - бебето ниско, главично, ако аз си мисля, ече са нормални, а те се окажат родилни, да не вземе да слезне и да не могат да го хванат овреме и да стане манджа с грозде newsm78
Освен да започна да следя и да си записвам. Ще звъня в Т.Киркова, за да попитам запис на тоновете кога могат да направят, на него май се виждало ако са тип родилни, даже дали бебето е зряло си личало.

# 71
Честит имен ден, на всички празнували вчера! ДА са живи и здрави!

Аги, вече почна предстартовата треска, а?
За крампите - освен магнезий, яж и черен шоколад. По половин блокче на ден при мен вършеше чудеса (аз освен с всички ставни екстри, имах и страхотни крампи втората бременност). За антиалергичното - ако се случи секциото да е преди датата, т.е. да е изненадващо, просто не забравяй да предупредиш екипа, че си алергична, към какво и че не е имало време да вземеш мерки. Те ще ти влеят каквото трябва.
За контракциите не знам какво да ти кажа, аз никога не съм имала. Моите и двамата бяха решили да стоят вечно на топло и уютно, а Данката даже не беше слезнал надолу. Ако трябваше да ги чакам да се родят нормално, сигурно щяха или да са по пет-шест кила или още да си стоят вътре.
Баща ми прави саморъчни капани тип тежка купа, подпряна с пръчка и отдолу примамка. Но на осмия етаж плъхове не са се качвали, само големи полски мишки (как вървят по отвесен панел не е истина  Shocked повярвах, като го видях, преди това мислех, че ги носим с багажа от лозето). Капан е по-добре от отрова, защото като умрат, ви завещават всичките си бълхи. За плъх е добре да е нещо от рода на корито, да е тежко и да няма как да го вдигне. Ех, как пиша като врял и кипял плъхоловец  Mr. Green

Данче, въпросите ти са много добри. Янчето беше предложила за плодовете, аз мога да й предложа помощ в купуването и опаковането и надписването на книжките, че живеем наблизо.  Янче, ако желаеш, пиши ми на лични да се уговорим за тази или другата събота примерно.

Вени, Лора по-добре ли е миличката? Дано  бързо да се оправя, да я изписват и да се прибира при теб!  Hug Много целувки ви пращам!

# 72
Добро утро:)

Данче, продължаваме стикането на палци и днес тогава.
Юлче, ще се чуем другата седмица, че тази събота, ако опаковаме плодовете , няма да изкарат. Истината е, че с опаковането ще се справя, обаче с надписването newsm78 Ако някой измисли нещо духовито да го прати на ЛС, поне част от групата да е приятно изнедана.

# 73
Вени, ама те я вкараха в болница ли? Shocked

# 74
Купих 20 книжки "Моята първа книга за Коледа". Преброих 19 деца, но сложих резерва за Ванчето ако дойда, ако не, ще намеря на кой да я подаря. Цената - 3.15 лв на книжка с отстъпката.

Общи условия

Активация на акаунт