АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 936
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СТЕНЛИ!

Честито и на всички имали поводи през времето, в което не можех да пиша!

Данче, Ванче стискам четири палеца дано да се сбъднат желанията, че едно от най-важните неща е да имаш хубава работа и да си удоволетворена от нея. Ето, в момента аз не се чувствам добре на тази работа, но няма нищо по-добро и стискам зъби.

Пожелавам на всички желаещи бебенца да ги имат в най-близко време.

В четвъртък съм на първа родителска среща и съм много развълнувана! И в нашата ясла няма да има Коледно тържество, не че Тони може да каже стихче, а така ми се иска ама лошото е че реалността много се разминава от мечтите ми. И при нас ще правят календари.
Ами това е, лек ден!!!!

# 46
  • София
Честит празник Наде. Да ви е винаги здрав и весел Стенли и много да ви обича!
Смини, честита ти кандидат - снаха.  Mr. Green

Данче и Ванче, обещавам и аз да се включа в палцестиса  Peace Успех момичета  Hug

"Бе" все още не е използвал Емо, но сигурно няма да ни се размине. От няколко дни като е на кеф ни казва "Данке" и Гутен таг. На български не успях да го накарам да каже ни благодаря, ни мерси, а директно започна да ни благодари на немски  Mr. Green

Хубав и спокоен ден момичета  Hug

# 47
Честит празник на Стенли, много целувки и хубави подаръци   bouquet
Данче успех  Peace

# 48
  • София
Честит имен ден, Стенли!

Сминс, честито приятелско бебче!
Данче, Ванче,  thumbsup

Явно "бе"-то е следващия хит, след "Ти си лош"  Mr. Green
И в нашата ясла днес са снимките за календари, поръчахме няколко за бабите. Само че се опасявам, че ще са ни заспали снимките, защото на Вальо като му кажем да се усмихне, той стиска силно очите и прасва една 24-каратова усмивка.  ooooh!

Убихте ме с тези камиони!  Laughing

Вчера купих едно много готино нещо на Валката, всъщност по-скоро е за нас с Пепи - картонен модел за лепене на "Работилницата на Дядо Коледа". Малкия се включи много дейно в мазането на лепилото, голямо забавление пада! Laughing Препоръчвам на всички, които са фенове на картонените модели!  Peace

Раче, явно немския му е по на сърце! Simple Smile

# 49
Смин, честито бебенце на приятелката ти и дано да е живо и здраво.

Данчето и Ванчето имат голямо палцестискане и от нас  Praynig

Агиииии, голям си образ  Mr. Green Радвам се, че устиска до концерта и си изкарала добре.

Бубка,  Hug успех и на вас  Praynig

В понеделник правиха снимки в нашата ясла за календари, но Стенли беше с температура и не ходихме, сега не ми е ясно дали можа да си отидем във фотото и там да го снимат  newsm78

А така исках в яслата да имат коледно парти  Tired това е единственото хубаво нещо, с което децата могат да свържат иначе така омразната ясла. Заради тъпия ремонт по никое време  #Cussing out #2gunfire

Сутринта подарихме на Стенли подаръка и беше на седмото небе  Grinning Купихме му олекотен юрган, калъфка и чаршав на Маккуин Светкавицата  Mr. Green Така го е гушкал и се е търкалял по него  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 10:13 от Nadeto

# 50
Наде, честит ви именник   bouquet Да е жив и здрав Стенли.
Айде стискам палци за всички нуждаещи се днес (без това не ми е работно, поне да свърша нещо полезно  Laughing).

# 51
  • София
Честит имен ден на прекрасния Стенли! Наденце, весел празник и много целувки от нас!  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

И аз стискам палци на Данчето и Ванчето!

Бубка, успех!

Реа използва "бе" съвсем от скоро, така че все още сме в етап на премахването му.

Весел ден на всички!

# 52
Момента с бе-то и при нас го имаше. Появи се изведнъж, много силна вълна беше и аз все повтарях "Без бе, че е грозно", обаче това не помогна. Да ви кажа, колкото повече внимание му се обръща, толкова по-зле ставаше - Тони след моята забележка повтаряше няколко пъти "Бе, бе,бе!", за да ме дразни все едно. Но и аз го ползвам често, затова вдигнах ръце от него и най-вече от себе си. А сега не го казва, пак така изчезна, както се и появи.

Янче, да, авторски са му парчетата, всичките които изпълни са му хитови. Има няколко нови, които все още не са се завъртяли, но пък като се замислих и в албума - 21 песни, от които известни, даже много известни са... колко 17, от които хитове са сигурно 15. Абе силен изпълнител се явява, кой каквото ще да казва. Да не говорим, че всичките му силни песни са от да речем 6-7 години. Други певачици и певци и за 10 не са направили толкова хитове.
То той 20 г е на сцена, но....сега има подем, от няколко години.

# 53
Момичета, давайте съвети какво да пия, защото съм адски настинала и много ме боли гърлото  Tired Наливам се с чайове с мед и лимон, вечер пия само мед и лимон, но нищо не помага. В аптеката ми дадоха два вида хапчета за смучене, но вкуса е  Sick

# 54
Сироп за кашлица - Стодал може; За гърлото Исламос, меки и нежни са, не са лоши на вкус. Вит Ц може по 1 разтворима таблетка; За хремата само промивки на този етап; Лошото е, че гърлото започва и после е носа на ред, от който идва кашлицата. Настинала си, но вирус те тръшва. Но бъди спокойна де, просто на топло вкъщи и чаят да не е много топъл, че няма смисъл.
И да няма маточина в него Peace

# 55
Наде, хомеожен е хубаво за гърлото. Хомеопатично е, тъй че няма страшно да го пиеш.

# 56
просто на топло вкъщи и чаят да не е много топъл, че няма смисъл.
И да няма маточина в него Peace

Да де, ама съм на работа  Tired искам да си легна и да поспя на спокойствие  Crossing Arms
Защо да няма маточина в него?

В аптеката ми дадоха на д-р Тайс Анги септ  Sick и Фитолор  Sick  Sick Не знам вас, но на мен много ми дразни стомаха този силен ментов вкус, защото преди прекалявах с тези бонбони Голия Актив за гърлото.

# 57
  • Варна
Наде, аз смуча на др. Тайс  salbei pastillen така пише. Стават за бременни, такива смучех като настинах във втория месец на бременността. Разрешаваха ми само парацетамо, лимон и мед и чай. Влачих се 5 дена, но си лежах у нас.
Маточината успокоява, има нещо в нея. Може би затова не я дават

# 58
Наде прави си гаргара с чай от лайка и сода, много облекчава гърлото  Hug

# 59
  • София
Привет1
Най после имам компютър на работата и работно място и ви пиша от там.

Честито на Стенли и палцестискане на Ванчето.

За какво утрешно земетресение става въпрос?

Лора от нощес е с повръщане е разствойство, в момента е с баща си в инфекциозна. Последния е много доволен, че не е той пирчината, според него, за нейните проблеми с корема от преди седмица, а било вирус! Все едно вируса е дна седмица я е борил и чак сега я е победил!!!! И си вярва.

Общи условия

Активация на акаунт