АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 921
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Юлче, ето продължението:

Шопска \__
| Салата | |
-(O)-------(O)----
Помогнете на малкото бусче с Шопска Салата, да намери камиона с Греяна Ракия

__^____^_
/ Зелева | \
| чорба |__\
-(O)——-(O)-/
Помогнете на линейката със зелева чорба да помогне на тези, до които са достигнали камиона и бусчето

Еее, жалко, че не мога да си сложа всичко това в подписа. Уникално е! Благодаря ти! Ще ги слагам едно по едно   Mr. Green

Енви, не съм отбила - има едно нощно със сигурност (не може да си изкара газовете, ако не влиза нещо отгоре в същия момент  Rolling Eyes ) и понякога сутрин, преди да му направя сухото мляко, да не примре от глад случайно. Той много яде, конкурира се с бате си ей сега оправи една супа към 250 грама, не знам колко риба и половин круша. Като го изнесох от кухнята, ревна нещастно, че го тонасям далеч от манджата. Дано поне за разлика от бате си да е понатрупал малко тегло. Иво ако го разходя в ден с по-силен вятър и ще го отвее нанякъде. Все още няма 13 кила.

# 31
Жени  Thinking с аспартам или със захар ти е дъвката  Crazy
Момичетаааааааааааааааа, моя приятелка е родила преди малко - момиченце  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Хайде да пием за тяхно здраве по едно:

# 32
  • София
3 стр!!!  ooooh!

Записвам се и да си кажа по темите от предишната тема, защото тези 3 стр. ще ги чета по късно.

Наде, термина още ще се промеря, все пак си съвсем в началото  Heart Eyes

За храната в детския клуб - все ще си развалят обяда така, че ми е все едно с какво. Още ми се точат лигите по миналогодишната пица, не можах да я пробвам, само се облизвах като кума лиса около нея  Mr. Green

Мед и орехи - о да, давам и то от дълго време. В чая задължително един голям загреб мед. Иначе правя лимон /сок/+мед+орехи/смлени/ за против кашлица, хрема, наченки на разболяване и тн.

Утре е деня Х за работата! Ако не стане ще съм много разочарована, настоящата работа ми е много недоходоносна, само се изморявам  Tired

Смин, да е живо и здраво бебето! Таткото на Али - по скоро да му направи сестричка! Честит му рожден ден!

# 33
  • софия
Жени  Thinking с аспартам или със захар ти е дъвката  Crazy

с аспартаааааааам Joy

Данче  Hug стискам 4 палеца утре

# 34
Приятелки, и аз имам нужда от вашия вълшебен плацестис. Hug
Утре съм на последно/трето/ интервю за работа в София, много се надявам да си удовлетворим желанията и изискванията взаимно и най-сетне да се чувствам отново удовлетворена на работното си място.
Данче  Peace Praynig.

# 35
  • Русе
Уф, много работа тази седмица..., затуй по нощите пиша. Tired

Честито на малките и големи именици и рожденици от последните дни!  bouquet

Голям палцестис за Данчето и Ванчето утре!  Hands Thumbsup

Ексче Hug, и да не съм чула за  "старост-нерадост", че...  newsm66

То и на мен ми закъснява  Embarassed, ама след две "издънки", съм сигурна че тоя път не сме сгафили - старост-нерадост newsm27 , дааааам.  Mr. Green

За варицелата, знам че ходят в Гърция - там купуват ваксината и я бият на място. Ако беше в Румъния, можеше и да се замъкна  Mr. Green, ама толкоз далеч - абсурд!  Stop

С Диди минахме периода "без "бе!"" миналата година като тръгна на ясла (вярно, много дразнещо беше), сега тя ни прави забележка... и не само за това  ooooh! - Като отговоря с "ъхъ" или от сорта, нарежда: "Не "ъхъ", кажи "да"!". Naughty Crazy

Смини, да е жива и здрава приятелската щерка!  bouquet

Хайде лека нощ, или добро утро, че явно друг не кукува по това време!

# 36
  • Boston, MA
Ексче, прегръщам те, и ние минахме през това лятото, сега сме си казали, ако стане, стане.

Пак по темата за "по-големите" майки, социално много бързо се развиват нещата в последните 100 години, а организмите ни не са насмогнали. Това по повод, че един куп приятели и познати се борят да забременяват.

Да си заминава тая година, за нас не беше хубава във всякакъв план... Все пак сме здрави де, като се изключат редовните вируси и кашлици.

Айде тая тема да я напълните с хубави новини!

# 37
  • София
Добро утро!   bouquet

Ванче, не съм в течение  Crossing Arms но ще стискам палци!  Praynig Hug Как работа в София? Не вярвам да се върнете тук  newsm78...
Снимките са ви много хубави, особенно Юли - пораснал, напълнял и още по заприличал на майка си и татко си.

Жени, моля те, не стискай 4 палеца, притеснявам се да не паднеш пък и трябва да се работи  Mr. Green

Аги, ако намериш някъде от тези лабиринти ми кажи, искам и аз.

Да ви кажа, такава напускаща сценка съм си намислила, че ако не стане ще ми е много натрит носа.

Приказките за утрешното земетресение много са ме изнервили. Хем сме учили толкова много за земетресенията, хем по цял ден и цяла нощ си представям как земята почва да се тресе, как се плаша, как тичам, как звъня в яслата и от там заформям големи катаклизми.

Стихотворенията в яслата - при нас няма такива неща, питах за коледно тържество - още нямали решена дата, било рано. Само в нашата ясла ли не подготвят нищо? Енви, бойкотира стихчето, аз пък обратното  Mr. Green Не, че Станимир може да научи цяло стихче, но все пак  Thinking

# 38
Добро утро и от мен /нас/  Mr. Green
Тони замина на ясла. Питам аз Саш чувал ли го е да кашля или киха, а той ми вика, че да, не съм ли знаела - и кашлял, и кихал  Shocked Значи в понеделник нито имаше сополи, които да текат, нито имаше кашлица. Започнах да давам Стодал от тази сутрин, нали можеше, че не четох упътването....да, можело. Не знам, но на мен започващата кашлица я уби за 2-3 дни, и то не съм пила 3 пъти дневно, понеже всичко избягвам сега. Ама така е - днес е сряда, значи ако добутаме седмицата ще е добре. И да ви кажа не мога да си обясня как така боледуват Rolling Eyes... даже се чудя дали вече като има хрема да си свиркам и да се правя, че нищо не виждам. Как някои имат по месец-два присъствие, без да боледуват уж, а други на по седмица отсъстват по 5 дни. Според мен някои си ходят полу-болни, но понеже родителите бачкат и никой не ги закача, а ние по-страхливите и де да знам какви само ги влачим по лекари и аптеки, после стоим вкъщи. ooooh!

Вчера концерта беше много хубав да ви кажа! Grinning Стоях си тихо и кротко с търбуха, бяхме купили евтини билети, затова бяхме и много назад, но това нямаше кой знае какво значение. И от един момент нататък просто станахме и пищяхме като тийнейджърки  Joy 3-те чавки с мен казаха, че нито една от тях не била фенка на Градфа, ама заради мен тръгнали. Пък те поеха инициативата с танците. А едната ми приятелка само ми правеше забележки да не се друсам, да не правя чупки, да не се уморя... Wink После имах доста кофти контракции, но по-скоро бяха от дългото седене, може и от силната музика да е било, но това по не ми се вярва. Бебо риташе много силно на частта със симфоничния оркестър, после като почна джангъра и се кротна, направо се гипсира. Simple Smile
Накльопах се след концерта като пич и се прибрах, пфу, то един пич човек не може да забие! hahaha
Снимки се опитах да правя, но беше немислимо, нищо не ставаше. Иначе готини певци се изявиха, само Мария Илиева ми направи впечатление, че по записите извисява, къдри, импровизира, ама на живо пее само колкото да не зАспи, ама тази си знам, че за нищо не става....
Иначе Ампов е доста добър композитор и изпълнител, оказа се че на живо е бетон. Peace Heart Eyes

Данче, аз съм купила такъв на Тони, за 6,50 ли  някъде там, ето Вени ако помни да каже колко струваха. Тези в нета са по-евтини, по 3 и нещо, ама с малко топчета.

Ани, да е жив и здрав татко ти! Още много години благополучие му пожелавам!  bouquet

# 39
Ванче, Данче, успех!!! Peace Peace

БубкаHug ! Нищо не си споделила, пък тук се бъзикаме...  Embarassed Хайде и ти да се включиш в напълването на темата с хубави неща! Wink

Обаче камионът с греяна е нааай-дълъг! Mr. Green

Подозирам, че силно са ни скъсили страниците /как се казва на РС-език идея си нямам/ - затова така бързо ще пълним темите и ще заминават за архив.
Thinking

# 40
Данче, Ванче, късмет и от мен  Hug

# 41
  • София
Стискам и аз палци на Ванчето и Данчето. Чакаме новини.

И Соня от днес е на ясла. Днес ще ги снимат за коледни календари. Wink

И ние го минахме етапа с "бе" след като и правехме забележка. Сега казва понякога, но и ние го правим.

# 42
Момичета, почерпете се за здравето на моето дете  Hug Днес е Свети Стилян, той е покровител на бебетата и малките деца.

# 43
ООО, и ние стискаме палци - по 4 броя, бройте 8 палеца!

Ех, Наде, честит Имен ден на Стенли!

# 44
Наде, честит празник на Стенли. много целувки от нас!
Сминс, наздраве за бебана!
Честит отминал празник и на таткото на Екчето! Здраве и внуци му желая!
Ванче, Данче Praynig Ванче и аз да попитам, защо пак в София newsm78
Бубка, стискам палци и на теб! Искам и аз да свършва тази година Sad

Аги, и малкия шош от рано ще става музикален. Добра музика е слушал. Само авторски ли бяха парчета. Бях гледала тайния концерт на Графа по телевизията. Всичките песни, които изпълни ми бяха любими. Оттогава много го харесвам.

За "бе"-то и при нас понамаля сякаш употребата. Но в неделя бяхме на театър "Браво, Франклин" , доста разочаровано открих, че и в постановката тази думичка беше на почит.

Общи условия

Активация на акаунт