АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 932
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
ха здравейте  Hug
за коледното тържество каквото поръчате, но тази пица не ми хареса особенно  Peace
На мен ми казаха за тази сребърна вода и очите да му чистя с памуче, сутрин и вечер
Казаха ми също че в чужбина слагат детски ваксини а при нас ги няма, но тази година го изпуснах слагането, догодина ще гледам да набавя една. Танчето ще каже може ли да се купи свобдно от аптеката  Hug

# 16
Честито на рожденниците! Живи и здрави!  bouquet

Hug на Алекс и  Hug на Ники!

Рени, доколкото знам от печени ядки - няма смисъл. Rolling Eyes

Шлябада, ти отби ли... покрай тая греяна, да питам!? Mr. Green

И Велина май е понаучила бойкотираното от майка й коледно стихотворение. Crazy

# 17
  • София
Хоп, и аз в новата тема.  Grinning

Честито на Сминсиния мъж и на Ексчения татко!

Юлче, изби рибата с тая греяна ракийка!  Mr. Green

Вчера постояхме с малкия навън след яслата, аз без шапка, и днес синузита възпален - голяма гадост е това! Бях чувала, че е ужасно, но не можех да си представя, че е чак толкова зле  Cry Сега като седна пред компютъра и почва да ми се вие свят.  Tired

На Вальо от известно време, всяка трета дума му е: "бе", доста е дразнещо. Пробвахме се да не обръщаме внимание, за да не се запъне съвсем на "бе"-то, но нещо не се отказва. Пепи сутринта пробва друга тактика - каза му, че за всяко "бе", ще му взима по една от количките му и за няма и 10 мин, паднаха 3 в жертва. Ще видим, дали ще спре да го казва, или ще си остане без коли. Давайте идеи, как се справяте с дразнещите думички?!  Thinking

# 18
Ренка, Стенли също ги беше прихванал даже и "егати" и други думи ползваше, но аз му правех постоянно забележка и обяснявах, че така говорят само лошите деца. Сега от време на време като се изпусна и на мен ми прави забележка "мамо, без "бе" или "мамо, не "егати"  Mr. Green

# 19
Ваксините не zнам дали ги продават свободно, но проблемът с тях е съвсем друг. Те се zахраняват в хладилник  Sad Скоро вzех моята ваксина среЩу варицела от аптеката и иzри4но ми каzаха да се прибера веднага вкъЩи и да я сложа в хладилника.

Confused

# 20
Кажи,кажи защо е това срамежливо емотиконче?
Ми, защото нямах време да пиша Wink

Ренка, и при Кало го имаше този момент, но и аз след всяко 'бе' казвам, "без бе" и повтарям изречението без бе, има голям напредък, сега доста по-рядко го ползва ...

# 21
И мойто с тва "бе" много ме дразни и само забележки правя, но засега нищо. Дано го отвикне
аха мерси Танче  Hug

# 22
Ренката и Ексчето имат страхотни аватари  Party

Момичета, паричките за Елинка, момиченцето с ушето са събрани  Hug

# 23
  • 2 етажа над тавана
Уф, и аз като Деската  Embarassed

# 24
  • Варна
Смин, наливам сребърна вода почти месец. Ползвам я вместо стеримар. Слагам сутрин и вечер, през другото време е на ДЯ.
Взех заплата за октомври, че и с 100 лв. повече  Joy Joy Joy

# 25
Момичета, паричките за Елинка, момиченцето с ушето са събрани

А аz се мъ4а да органиzирам една кампания zа Марти, zаЩото сме оЩе дале4 от събирането  Cry
Та, zа това и ме няма.

# 26
  • София
Честит роден ден на мъжа на Смин и да се постарая достатъчно за момиченце, а Смин да не скача като ужилена  Mr. Green

Честит юбилей на таткото на Ексчето! Да е жив и здрав и скоро на внук да се радва   bouquet

Ексче, аз също бях така и ми дадоха да пия Дуфастон, за да се разбере защо го няма, а ако има бебе да го задържи. Дано при теб скоро да дойде или да е като при мен  Hug

Hug

Мерси, от вашите уста в Божиите уши! Hug

А познай аз какво пиех до неделя  Mr. Green Спрях го след ултразвука, но пак не идва пущината вече ми е 40 ден.

# 27
За колета от Лайzелсбах, иzлиzа ми на страницата на немските поЩи UPU Code / Matchcode: CL647005378DE  ....не zнам дали с него не можете да проверявате от към БГ поЩи  newsm78 Ина4е от 22.11. пътувал към БГ.

За другия колет (от другия сайт) не ми дадоха номер и не мога да видя ниЩо, но той предполагам трябва да пристигне ве4е всеки момент.

Ани, жив и zдрав да е татко ти   bouquet

# 28
Юлче, ето продължението:

Шопска \__
| Салата | |
-(O)-------(O)----
Помогнете на малкото бусче с Шопска Салата, да намери камиона с Греяна Ракия

__^____^_
/ Зелева | \
| чорба |__\
-(O)——-(O)-/
Помогнете на линейката със зелева чорба да помогне на тези, до които са достигнали камиона и бусчето

# 29

Общи условия

Активация на акаунт