АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 927
  • 295
  •   1
Отговори

АПРИЛСКАТА БАНДА       
13.03 Рая на   jenny_K, София
19.03 Маргарита на buble, София
25.03 Екатерина на Пипилотка, В. Търново
26.03 Тони на Чаено момиче, София, чакат бебе!     
         Вяра  на Сабина, София
28.03 Калоян на desi, София       
31.03 Невена на Мецанка, София     
         Христо  на ~Цвети~, Асеновград                             
01.04 Ана-Мариа на x_diabet_mama, София
         Матей, със сестра Лора, на Вени*, София
03.04 Ивайло, с братче Даниел, на юл4е, София/Пловдив
04.04 Пламен, с брат Димитър на 4 г., на Катя (Сливен)   
         Симона на Cherepahova, София
         Реа на ramama, София
06.04 Инес, с брат Аксел на 6 г., на halapela, Попово
         Николай на krassenka, Варна
07.04 Давид на Beauty, Русе   
10.04 Емил на ra4e, София
         Теодор  на Роди, Варна
        Митко, с брат Петър на 6 г., на jd
11.04 Ивайло на Rossi, София
         Даниел  на bubka, USA/Пловдив
         Калоян, със сестричка Десислава на 1 г., на Mum   
12.04 Мадлен на elima, София
         Алекса, с братче Криси, на missZ, Варна
         Александър на didi_demi, Добрич
13.04 Александър на sminscho, Варна
          Росен на Veniand, София
14.04. Доника на Хриси, Банкя
15.04 Соня, с братче Владимир, на renni79, София
16.04 Милена на Tatjana, Германия
         Димитрина  на galiabalq, Благоевград
17.04 Станимир  на Данче-Калпазанче, София
         Тони     на skarlet#, София
18.04 Дея-Мария    на Дея, Карнобат, чакат бебе!
        Валентин    на renkata, София   
19.04 Ема на Mayflower, София, чакат бебе!         
20.04 Александър на Петето, София
         Йоан, с брат Люси, на Леси, В.Търново/Г. Оряховица
21.04 Анжела на Мирела, София
         Йоана на Pa-pa, Las Vegas
22.04 Мария    на Zarka, USA, NY   
        Стилян    на Nadeto, София
23.04 Велина, с брат Петър на 6 г., на envia, Хасково
         Диляна, с брат Преслав на 4 г., на Иленка, Русе
26.04 Асен и Кристиан на jinjer_78, Благоевград
27.04 Скарлет-Елизабет на Rina, UK
         Юлиан   на Ваня, София/Бургас

Коледното парти ще бъде на 07.12. от 10.00 ч в парти клуб Островът на съкровищата!

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 12:47 от Nadeto

# 1
Наде  Mr. Green Добре че си написала за коледното парти за такваи блейки като мен  Mr. Green

# 2
юл4е, каква е таz ракия?  Joy

# 3
Юлче, не само ти си блейка  Mr. Green Аги пак пита, но и на предишната го пишеше, ама на нея й е простено  Mr. Green

# 4
  • София
Благодаря ви момичета за успокоението  Hug
Снощи щурчо пак се изтърси както скачаше от канапето. Обзаведе се с нова цицина и пак ни хвърли в стрес. Палав е, да ни е жив и здрав. Моля се да няма сериозни последствие от тези щуротии  Praynig

Красе, наблегнете на плодовете, зеленчуците (по възможност пресни), на сусамовия тахан и на течностите.
В началото Емо не искаше да пие фреш, но започнах да му го давам в шарена чаша и със сламка и го пропи. Сега всяка сутрин Косе му прави фреш от морков и ябълки. Гледам винаги да имам пресни плодове на масата и докато в началото не им обръщаше внимание, сега като се върне започва да пренася каквото му се яде. На няколко пъти е вечерял само с плодове, но това не ме притеснява.
Ексче, да ти е жив и здрав юбиляра. Много да ви обича и да ви помага  Hug   bdbaloni newsm24
Смини, поздравления за порасналия ви тати Пешо. Все така да ви обича, много да ви глези и да се постарае за дъщеричката  smile3503 newsm67

# 5
юл4е, каква е таz ракия?  Joy

Греяна, Татянче  Mr. Green

Наде, Аги има оправдание, но аз  - не!

# 6
Браво Наде,за новата темичка Hug

# 7
  • Варна
Цоп и аз тука!
Раче, не иска никакви плодове. Май ще трябва да купя миксер. А сусамовия тахан какво представлява?
Мисля да му купя чаша с капачка и дупки в тъмен цвят, за да не вижда какво пие Joy

# 8
Честит роден ден на мъжа на Смин и да се постарая достатъчно за момиченце, а Смин да не скача като ужилена  Mr. Green

Честит юбилей на таткото на Ексчето! Да е жив и здрав и скоро на внук да се радва   bouquet

Ексче, аз също бях така и ми дадоха да пия Дуфастон, за да се разбере защо го няма, а ако има бебе да го задържи. Дано при теб скоро да дойде или да е като при мен  Hug

Дани, двамата сладури на аватара са много пораснали и снимката е страхотна  Hug

Ванчето също е пуснала страхотни снимки и ще я чакаме с нетърпение на партито, както и всички останали, които не са от София  Hug

# 9
# 10
Кажи,кажи защо е това срамежливо емотиконче?

# 11
  • София
Здравейте!

Наде, браво за хубавите новини.

Соня яде орехи от миналата зима. Много се карах тогава със свекърите, защото те имат огромен орех и свекърва ми пече много често орехи и като гледаха миналата зима Соня тя ядеше там на корем. Знам, че са много полезни, но натоварват стомахчето.
Мед яде, сега модата е мекички с мед.

Енви, Соня се държи много добре с бебето. И много ми помага - изхвърля пампите, носи ми нови, носи ми кърпички, капките за колики и лъжичка...въобще всичко-никога не ми е отказала да донесе нещо. Всеки ден иска да го гушка и иска да ги снимам заедно. Целува го по главичката и крачетата.
Това което я дразни е многобройните ни и дълги хранения, защото тогава не мога да й обръщам внимание. понякога казва "Остави го в кошницата, остави го гладен." или пък "искам да ме гушкаш само мене". Напоследък ме и пита " Ти много ли ме обичаш?"
Но като цяло и тя е спокойна и добре че е така, защото напоследък ги гледам и двамата вкъщи, а мъжа ми има ужасно много работа и вечер  ми помага колкото да ги изкъпем. всичко друго и за двамата правя аз. Не точно така си представях първите месеци, но пък и парички трябва да се изкарват. От утре Соня е на ясла и ще се опитам да се понаспя.
Сега се готвим за погача  - в събота с бабите и лелите, а в неделя с приятелки.

За клуба-предлагам пица и сокчета. каквото остане ще го изядем ние както миналия път.
За тортата - каквото решите. От една страна децата много ще се радват, от друга както каза Данчето 2-та часа ще ни минат във викане за торта, раздаване на подаръци и др. такива.
Ванче, супер ако ще може да дойдете.

вчера със Соня писахме писмо до Дядо Коледа. налепихме коледни лепенки на листа и аз писах. тя милата не знае какво да си поиска. Всеки път иска някакво куче. Не мога да разбера какво е това куче, даже си имаме живо вкъщи, което е много тормозено от нея. Направихме и плик саморъчно, който тя изрисува/по-скоро надраска/.
Миналата година мъжа ми се прави на дядо коледа и вчера й показвах снимките от тогава. Много ме беше страх, че ще го познае, но тя не го позна, а попита"защо Дядо Коледа е с нашето одеало?"  Mr. Green

Извинете ме за дългия пост, но нещо се разприказвах.Отивам да лягам, докато Топчо спи на балкона.

# 12
Наде,да знаеш как послушно по команда седнаха един до друг и се прегърнаха за снимка Mr. Green
В детската им дадоха стихчета за коледното тържество и аз се притеснявах как ще ги научат,но днес сутринта те ги знаеха Shockedто и аз ги повтарях събота и неделя,но явно и в детската ги повтарят и вече ги знаят Laughingнямам търпение за тържеството в детската градина дори ще търся на заем от някой камера,та това ще е първото им представление пред публика,трябва да го запиша Blush
Вдъхновена от организацията на вашето тържество и аз предложих на мамите от Благоевградската тема да се съберем някъде с децата и ще си извикаме аниматорка или някоя актриса от театъра ще се направи на снежанка да занимава децата,ще бъде чудесно Peace

# 13
  • нейде там, където ....
Наде, мерси за темата!

Митко си има приятелка в яслата Crazy Обикновено той не иска да влиза, цупи се, сърди ми се и прочие. Днес излезе едно момиченце, колкото него на калибър, със същата златиста главица "Ела, Мити, ела!", хвана го за ръка и го поведе навътре ... ooooh! Сега са сборна, че в другата има ремонт, но се замислих дали да поискам да го преместя при девойчето или от сега да се проявявам като ... съкровище Twisted Evil

# 14
Ексче, да ти е жив и здрав татито! Да се радва на внуци и правнуци!  Hug
Момичета, благодаря за пожеланията Hug
Наде, благодаря за темичката и честито тупкащо сърчице  Heart Eyes
Красе, искрено съчувствам на Ники, просто знам какво е...преди да родя и аз бях така  Sad каквото и да ядях - не помагаше...Сега всичко е ОК, наистина си е стрес голям. В яслата хапват редовно готвено, не е само на суха храна, нали? Супичка вечер да хапва, и аз не знам  Rolling Eyes
РачеPraynig палавникът да е по-кротък..то не кротък, ами по-малко да пада  Hug
Мисче, моля те ако намериш ваксина за варицела - кажи  Praynig Praynig Praynig Искам и аз, ама нямааааааааааа  Tired

Альото ни днес е...какво да кажа, все едно на ново тръгна хремата  Cry невероятно количество сополи, на 5 мин ми пълни шепата. Почвам със сребърна вода, казвайте по колко капете, защото като пишехте за нея, на мен не ми беше зор тогава и не запомнях  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт