"Дядо Коледа към нас пътува, а АПРИЛчето вече подаръци сънува"

• 12 447
  • 275
  •   1
Отговори
# 180
Страчи, много смешно ми стана като си я представих, въпреки, че на тебе хич не ти е било до смях.
Дари пък изобщо и дума неможе да става да седи толкова време в кошара, пък и сама. Като се събуди, я взимам при мене, някъде към 7-7.30 и после се изправя и почва "Става мама, ставааа" и ми дърпа завивката. Така, че аз отдавна съм се отказа от наспиването. 

# 181
Страчи, ще празнувате днес денят на независимостта!

Мия изобщо не смея да я оставям дълго време сама - твърде изобретателна е и има слабост към бели. сега се чуди как да ме издебне, за да разкости елхата и съм 100% убедена, че ще успее.

Марини, мерси - ще гледам страницата, дано се вдъхновя!

# 182
marini, има цип, но той не беше пипан, аз първо това погледнах, но с всеки изминал ден става все по-изобретателна  Twisted Evil

# 183
Момичета, ще ме извините, че развалям хубавата темичка, но ми се ще да чуя и вашето мнение.
Преди малко гледах едно предаване на Кр.Патрашкова за един изрод, който храни змиите си с живи котенца и зайчета (още треперя от видяното). Всички казват, че момчето изглеждало нормално (оказа се даже, че от "моето" село). 1 час вече се питам, какво прави хората толкова жестоки? Как едно дете става изверг? И как да предпазя моите деца от такива извратеняци?

# 184
Марджо, докато ти четях мнението се зачудих какво всъщност ядат змиите?  newsm78 не съм гледала предаването и не зная историята каква е. Има хора, които гледат тарантули и всякакви други зверове като домашни любимци.
Аз не мога с леко сърце да давам присъди кой е изрод и кой не по това какви животни си гледа в къщи.

За да те разсея малко - когато малките зайчета порастнат, обикновено хората ги ядат.

Просто е хубаво да научим децата си да обичат животните и да не упражняват насилие върху тях.

# 185
ами за самото предаване и въобще този човек и аз съм потресена....НО аз  до миналата година отглеждах тарантула 5-6 години.Тя се хранеше единствено и само със живи мишки/по една на месец/.Ако не са живи не ги яде.И не виждам нещо жестоко в това, защото  1во в природата точно това е начина по който преживяват тези животни.2ро предполагам знаете, че белите мишки, които се продават по зоомагазините са разработка на генното инжинерство и са създадени за опити.И 3то мислите ли, че отглеждането на канарчета в клетка е по хуманно..... Naughty

Вашите дечица по колко пъти на ден се хранят, защото Александра откакто отказа вечерното мляко лятото и е на 3 хранения.

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 15:05 от emily_ska

# 186
Моля разкажете от какво сте потресени? какво е имало в предаването, момчето с какво ви смути?

# 187
Ей, тук го гледах предаването:   http://tv2.bg/shows/29#video-635
Аз лично съм потресена от това, че той е филмирал тая мъчителна смърт. Гърчещото то се коте, не ми излиза от ума!

# 188
От близо месец в "Клюкарника" има тема за това предаване, но умишлено я избягвам, защото никак не обичам да гледам жестокости, били те и естествен процес в природата!
Емили, Александър си яде основно по четири пъти, но има и доста похапвания между тях - плод, кисело мляко, бисквити! Добре се храни детето, за сметка на нощния сън!  Tired

# 189
Style, благодаря ти за изчерпателния отговор-ще потвърдя тези дни дали ще успеем да дойдем-близо и клубчето и мисля,че даже вече сме ходили там Grinning А и определено ще ми бъде много приятно да се запозная с още мами Simple Smile

# 190
Дани се храни 4 пъти. Ако броим и сукането - 6  Thinking
Субужда се към 9 и суче. Към 9:30 закусва най-често 3-4 филийки с кашкавал, сирене или пастет. Към 13:00 обядва супа или манджа. Към 17:00 закусва крем, грис, кекс, плодово кисело мляко, каша. В 20:00 вечеря отново супа или манджа. И в 22:30 суче за лека нощ.
Той май добре си хапва като гледам другите деца.

Тази Патрашкова нещо ми е дразнеща и не съм я гледала никога.

# 191
Момичета, ще ме извините, че развалям хубавата темичка, но ми се ще да чуя и вашето мнение.
Преди малко гледах едно предаване на Кр.Патрашкова за един изрод, който храни змиите си с живи котенца и зайчета (още треперя от видяното). Всички казват, че момчето изглеждало нормално (оказа се даже, че от "моето" село). 1 час вече се питам, какво прави хората толкова жестоки? Как едно дете става изверг? И как да предпазя моите деца от такива извратеняци?

Мила Marjo, ако си посещаваш по-често зоологическата градина ще видиш, че и там змиите ги хранят със зайчета. Запаметила съм дори една гледка - голям питон и бяло зайче. Така е в природата и когато отглеждаш животни, независимо какви, най-доброто за тях са условията максимално близки до естествената им среда. Няма как да храниш постоянно змиите примерно със салата от моркови, а дори те да я ядат после ще заболеят и вероятно умрат. Говоря ти и от личен опит. У дома отглеждаме множество животинки. Живяла съм на едно с куче, коте, хамстер, папагал, рибки, гущери, змии... и всичко това под един покрив. Брат ми се занимава предимно с влечуги и ги отглежда с голяма любов. Вече живея отделно та съм извън менажерията, но спокойно мога да те уверя, че самите животни са изключително, ако мога да кажа толерантни. Змията няма да изяде котенцето, ако не е гладна. Нашите змии се хранят предимно с бели лабораторни мишки. Ако вземеш котенце от улицата или хванеш обикновенна мишка в капан и я дадеш за храна на змията то сериозно рискуваш да я заразиш с нещо и съответно умориш. Имам също така наблюдения, че ако храната на змията е много подвижна змията не я желае. Явно вижда живеца и го цени. Животните си имат собствен език и специфични нужди. Ще ти разкажа един интересен случай. Преди известно време брат ми донесе хамстер за едната питонка. Змията обаче, въпреки глада си упорито отказваше да изяде хамстера. Поради предположонието, че хамстера е много подвижен и вероятно за това е нежелан за храна се наложи малко да бъде усмирен (няма да изпадам в подробности). Въпреки всичко змията упорито отказваше да го яде. След известно време хамстера бе отделен в друг аквариум и на следващия ден роди Shocked. Е, значи змията по някакъв начин е разбрала за бременното животинче и въпреки глада си го е пощадила. Няма да ви казвам колко тежко го преживя брат ми, че е мъчил бременно животинче. Та мисълта ми беше, че най-най-доброто за животните е да запазим максимално естествената им природа. Животните най-добре знаят какво, кога и колко трябва да ядат Simple Smile.

А колкото до човешката жестокост и това кой е изрод е аз преди година-две бях потресена от един тип, май някакъв японец беше, който отглежда котета като им придава разни форми. Взима ги новородени и ги напъхва в разни стъклени съдове като докато израстват те заемат формата на съда. Съвсем неспособни да се обслужват сами. Хранят се и се изхождат посредством система от разни тръбички. И това, ако не е жестокост. Но най-ужасяващото за мен е факта, че този човек развива бизнес от това и то доколкото разбрах даста печеливш. Което означава, че огромно множество хора одобряват това което върши, още повече си купуват "произведенията" му за домът си. Ще се разровя из нета да ви покажа нещо по въпроса. Най-разтърсена бях от това, че той развива бизнеса си на воля и никой не го спира Sad.

# 192
Варненки заповядайте на празничния благотворителен карнавал в Спортна зала на 7 декември от 17 ч. Билети се продават в магазини "Toy town", "2 giraffes" ,"Оmmo" и на място. Ще се радвам да се видим  Hug

# 193

Варненско коледно парти: хайде, девойки, да се поразмърдаме! Давайте бързо да се преброим и да запазваме за другия уикенд (май се пада 13-14 декември), че този се пада Никулден. Нека този път да е в Анджелика за разнообразие, а?

Ако на никой не му се струват много 10 лв.за билетчето за карнавала, може това да ни е коледното събиране. Така хем ще помогнем на нуждаещи се дечица, хем ще ни бъде много весело и забавно  Peace

# 194
Теди похапва почти 5 пъти-сутрин попара или кус-кус,на обяд месо или зеленчуково с плодово пюре,следобяд филийка с нещо,данонино с бисквити,плодове,каша,вечеря-пак месо или зеленчуци и преди да легне пие малко мляко- Cry със зор 100 мл....много е злояда и за всяка хапка независимо какво се радвам-много я мисля как ще е в яслата с това ядене-почти не яде готвени неща,още е на пюрета.....

Общи условия

Активация на акаунт