"Дядо Коледа към нас пътува, а АПРИЛчето вече подаръци сънува"

• 12 434
  • 275
  •   1
Отговори
# 240
snow Anna Честит рожден ден! Много здраве, любов и късмет!
Купих така нашумялата Клеева тинтура, гледам съдържа етанол, гледам Стодал-а , който пиеме от днес също. И двете се водят хомеопатични, нещо не ми се връзва. Есберитокса също съдържа етанол Shocked newsm78

Аз не разбрах какво точно те притеснява.
Ами всичките съдържат алкохол ( етанол). Като се замисля за етанолов спирт, ми звучи по добре..ама пак нещо ме човърка.Ох, явно само мене ме тревожат подобни работи и май съм се вторачила напразно.. Thinking
 Ние сме по добре, ама сме си още с хрема и кашлица. Та  цялата друга седмица в къщи. Ох почва да ми стажа притеснено за изпита.
Неси общо взето е добро дете. Нейната хиперактивност се изразява в тичане от стая в стая, но не блъска, хвърля, рядко отваря чекмеджетата.. Ако видя, че настроението и се влошава и че има вероятност за золумщини го овладявам в зародиш..
за възглавница - без сме. Пробвах, но я избутва и се обръща наопаки и си качва краката на нея.
Ние сме със 16 зъба и вече почват да ни избиват и последните четири кътници. Мислех, че е рано, ама явно не е. Малко приплакваме нощем, ама се ядва..

# 241
Snow-Anna, ! Много щастие и радост!
Рениборо, предполагам, че не си вторачена напразно, а просто си научена да обръщаш внимание на тези неща! Аз се доверявам на лекарите и въобще не чета какво съдържат лекарствата, защото дори и да прочета, нищо няма да разбера!
Ели, сътворяването на тема е истинско предизвикателство за мен, така че се заемам! Дано да успея навреме... Да ти е жив и здрав любимия Стрелец!     bouquet
Александър има възглавничка, откакто беше болен и трудно дишаше! Но нощем много се бори с нея и я намирам на невероятни места, както и самия него!
Нашето дете доста се доближава по темперамент до Монко, но и аз честно казано предпочитам да е такъв - живичък и беснеещ! Той просто не спира за минута на едно място, освен когато гледа реклами...тогава е под хипноза! Laughing Но и аз трябва да го похваля - снощи бяхме на ресторант и беше невероятно добър: сложихме му чиния, прибори и чаша пред него и седя почти през цялото време на масата и се храни сам /с ръце преимуществено/, без да нервничи и да недоволства! Естествено, приятелите, с които бяхме не повярваха и една дума от това, което разказвахме за буйния му нрав!  Wink
Мама на Кики, бързо да се оправяш! Освен да пиеш много чай с мед, друго не ми идва на ум!
Алекси, а не е ли рано за сушени плодове? И аз предполагам, че малчо много ще ги хареса, защото засега вкусовете му са като на баща му, а той ги унищожава с килограми!
Имуностимулатори не съм му давала досега, но се замислям, след прочетеното тук! Както винаги сте ми голяма помощ! Heart Eyes

# 242
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН SNOW-ANNA!   newsm59   bouquet  bouquet  bouquet Много здраве, щастие, късмет и положителни емоции!

Neci, не се притеснявай. Валентин е същият - не се спира и за минутка и всичко му се "лепи" по ръчичките. Такива са ни дечицата, просто по-палави.

Хриси, бързо да се оправяш, че наистина си е много неприятно като нямаш глас!

Страчи, току-що пратих снимка за колажа!

Лек и спокоен ден на всички! Hug

# 243
Имуностимуланти: не давам нищо. Само много пресни плодове и кърмичка, бъкана с антитела от мама  Laughing.

то кърмичка и аз давам, но с/у тези упорити вирусчета ми се струва, че само цицката не стига.  Laughing

# 244
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН SNOW-ANNA! Много любов и приятни приключения ти пожелавам.  bouquet
Stra4iatela Страшни вълнения. Ще се справиш отлично Peace
Aleksi
Дано Калинчето скоро се успокои, А бате е много мил всеки път много се радвам , че вече са 2-ма Hug

Да, виждам че и вашите калпазанчета са доста активни. Може би проблема идва повече от там, че му се играе по-дълго навън и то с други дечица, предимно батковци.
Днес го вкарах в двора на едно училище поне да не бяга на улицата и малчовците 2 клас ритаха топка е така си игра с тях , толкова се смя и тича наравно с тях. Даже забрави и локвите, но като се прибраха и успя да щурмува една локва и се прибра отново доволно подгизнал.
А гумени ботушки виче има , но пък докато е в количката много лесно си ги събува и като сме с тях си го возя по чорапи, а понякога си ги сваля и тях в движение Whistling.
 Вкъщи е винаги бос, поне по 5 пъти му обувам чорапите, посве пантофите и хоп след 1 минута е пак бос. Ами по никакъв начин не стигаме до компромисен вариант.

Пързалка е страхооотна идея, но на дали ще можем да си позволим, доста са скъпи Confused
Освен да си издействам дядовците да му сковат една Laughing

# 245
Страчи, ако не те затруднява, защо не пуснеш списък със снимките, които си получила, т.е. на кои деца, че може някой да е забравил, на друг да не са му пристигнали снимките и т.н.
Ние днес ходихме за подарък на Дари за Коледа, и може да ви се види смешно но нищо не и избрах. Просто не мога да реша какво ще и е интересно на тази възраст. Иначе тя си има 4,5 бебета, има конструктори, с плюшени играчки не играе много и съм в голямо чудене.
Дари пък след ясла обикновено е доста кисела. Гладна е, изморена, и като се прибереме вкъщи направо ме скапва. А пък напоследък събота и неделя точно е скапано времето и направо ме побърква.
Но като чета в дебелите книги Laughing това им поведение е нормално на тази възраст. Имат много енергия, любознателни са, почва първия пубертет и така.
Дари пък напоследък се е пристрастила към книжките. Вечер не заспива, ако не прочета поне 2 пъти една и съща книжка. Сутрин като стане си взима книжките и пак иска да чета. Любима и е Червената шапчица и една за дядо Коледа, която е научила колкото може наизуст и повтаря заедно с мене.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН SNOW-ANNA!

# 246
POLLY, не съм Страчи, а съм като черна станция напоследък  Embarassed /явно ми е в повече свободното време!/...снимките са в общата поща и всеки може да влезе и да види кой е пратил и дали е получена снимката му!

# 247
POLLY, не съм Страчи, а съм като черна станция напоследък  Embarassed /явно ми е в повече свободното време!/...снимките са в общата поща и всеки може да влезе и да види кой е пратил и дали е получена снимката му!
Peace Все забравям, че пощата е обща.

# 248
Да се запиша и в днешния ден Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН SNOW-ANNA! Много любов и приятни приключения ти пожелавам.  bouquet
Simple Smile))

Хиперактивните деца са златно яйчице за родителите си. У нас Руми е такава, чак не мога да повярвам, че могат да съществуват толкова спокойни, милички, прибрани, подредени и чистички деца, като Гери..... Когато забременях с Гергана бях изпаднала в ужас какво ще правя с две като Руми, но Гери си ми е голямата награда и почивка, буквално не усетих как я отгледах, всичко си учи сама или от кака и прави нещата бавно, внимателно с мисъл, а не урбалешката.
За успокоение: не се притеснявайте, със сигурност улягат (малко). Руми вече доста се е поуспокоила, но съм я записала на плуване, танци, водя я да тича, да скача, да се пързаля, прежалила съм всички дивани, легла и пружини, за да се ползват за батути и т.н. и т.н. и пак заспива в полунощ и сили има за петима, аз заспивам докато четем Пипи, а тя доста трудно се съсредоточава, докато Гери от сега ме слуша как чета на кака и иска да гледа картинките.

Имуностимулатор: за сега само кърма, а при Руми така и си минахме само с кърма. При сополки давам разредена клеева тинктура и съм много доволна - ден и два и край ......

neci
, ха-ха, дори в момента пращам Руми да си обува пантофите, че пак е боса, затова пък Гери не стига, че си гушка пантофките и ги разнася из къщата и плаче докато не я обуя (вече и самичка успява да го прави) ами и кака си преследва и й носи пантофите да си ги обува..... Така че, спокойно, при второто детенце ще има реванш Simple Smile

Страчи, успех във веселбата и чакаме снимки от сватби, колажи и т.н........... ама сме експлоататори Simple Smile))

Аз най-после се амбицирах и снощи три часа разглеждам снимки от последните два месеца, като маркирах някои от тях......е, не са най-хубавите, но поне пообхващат изминалите 2 месеца и в момента ги ъплоудвам, ще се обадя, като свърши Simple Smile

# 249
Готово, снимчици и от нас:

http://smilestyle.multiply.com/photos/album/20

# 250
  • София

Дари пък след ясла обикновено е доста кисела. Гладна е, изморена, и като се прибереме вкъщи направо ме скапва. А пък напоследък събота и неделя точно е скапано времето и направо ме побърква.

Ей, същото и при нас, киселеене, ревове, ужас, за час съм толквоа изморена, колкото след 8 часа на работа не съм Sad Сега съм болна, май гнойна ангина и днес го изпратихме при бабата, защото утре мъж мие дежурен 24 часа и щеше д ами е ужасно трудно с него. А и няма глас почти да говоря. Сега ми е малко криво, че го изпратихме там и няма да сме заедно уикенда SadSadSad Няма угодия това моето съзнание.

Иначе, Борис отдавна спи на възглавница, забелязах го по едно време как взе д аокупира моята или на баща си и така разбрах, че си иска. Сложила съм му една голяма, дето е с едно малко парченце за под врата, ортопедична ли е, анатомична ли, не знам. Беше на баща му, сега е негова Simple Smile Искам да му взема някаква пенолатексова, но все още избираме.

# 251
  • Варна
Здравейте, Момичета!!

Много благодаря на всички за милите пожелания и поздравления. Вие сте страхотни!

# 252
  • София
Привет,

ЧРД на Snow-Anna! Всичко най-най-хубаво!!!

да се похвалим, Ема е с варицела.  Tired
От две седмици не беше ходила на ясла, беше си вкъщи на антибиотици, и няколко дни след като ги спряхме избиха пъпките. И сега седим като затворници, не можем да излезем дори да се разходим, много неприятно. Единственото положително нещо е, че ще я е изкарала и няма да я мисля занапред, като има някой болен из ясли и градини. Ама това седене вкъщи вече трета седмица почти, ме подлудява. И на нея не и се отразява добре, чуди се какво да измисли вече. Абе, неприятна работа, ама ще стискаме зъби някак. Поне за празниците ще сме на линия, освен ако не ни изненада с още нещо.

Уф, оплаках ви се.

Иначе възглавница не ползва, освен ако не се намести при нас да спи. Тогава направо върху възглавниците ляга  Simple Smile

За имуностимулаторите не знам и аз вече, заредила съм вкъщи клееви тинктури, цитросепти, саностоли и какви ли не други чудесии и както се вижда голям ефект няма. Но това за хремата и клеевата тинктура мога и аз да го потвърдя, върши много добра работа.

За календара, май няма много смисъл да я снимам сега опъпчена,а  Grinning

# 253
Pepetia, дано мъничката да изкара шарката леко като нашия бати (той се опъпчи с "цели" 10 пъпки...). Малко търпение, което ще ти се възнагради със спокойствие за в бъдеще.

Възглавница: Бобо спинка на тънка възглавница още от първия си месец, защото така ни посъветва една мъдра жена, която много уважавам. Така децата се научават от рано, че главичката "по дефолт" трябва да е на възглавницата и спят много по - спокойно, не се въртят нощем и т.н. Моят Боян е най - кроткото дете, което познавам и така или иначе, не се върти изобщо на сън; дори не ми се е налагало да го завивам, защото не мърда изобщо и не се развива. Той и буден е много спокоен и концентриран (нещо като Гери на Style; дори примерът с пантофите го потвърждава).

Момичета, ако приемате съвети, бих Ви посъветвала най - добронамерено да не прекалявате с имуностимулантите. Казвам го от опит....

# 254
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС МИЛА СНЕЖИ (с маалко закъснение)   bouquet
Бъди все така лъчезарна, жизнерадостна и много щастлива, само здраве и радост за теб и цялото ти семейство, целувки от нас!

Ние тия дни или имаме гости или сме на гости, голяма игра пада, дечицата супер се забавляват! И следващите дни пак така се заформят, не знам после Ани какво ще я правя у нас като застудее, че и тя е от активните, нищо, че е мома.

Отскоро ползваме маалка възглавничка обикновена, но по принцип ние спим из цялата кошара във всевъзможни чупки и пози, тъй че много полза от нея няма  hahaha

И аз давам клеева тинктура при хрема, еми не и тече носа, ама от време на време се показва по някоя "светулка", тъй че не сме на 100 % излекувани от хремата по моите разбирания поне.

ВАРНЕНКИ пишете за среща на 13.12 евентуално, за да знаем дали да пътуваме извън града или да си останем тук.

Общи условия

Активация на акаунт