"Дядо Коледа към нас пътува, а АПРИЛчето вече подаръци сънува"

• 12 438
  • 275
  •   1
Отговори
# 255
  • Попово
Честит имен ден на всички именници Hug  bouquet

# 256
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

Честит Никулден! Честито на всички именници!

Днес е празник и на град Бургас

# 257
Честит празник на всички именници!

# 258
Честит Никулден и от нас! ние ще пазаруваме днес, а довечера сме по имени дни на приятели. Тежка програма за нас, но и за баба Амалия, която ще остане с малката

# 259
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Бъдете здрави и щастливи!  Hug

pepetia, дано Ема изкара шарката бързо и без последствия Praynig

Рая все още спи без възглавница. Няма признаци да й е неудобно, пък и тя всеки път заспива завъртяна в различна посока в леглото и в различна поза. Simple Smile

Имуностимуланти - не са панацея, но предпочитам да се застраховам с 1-2 вида. Миналата зима изкарахме само на кърма и късмет, обаче сега ми се струва, че това не е достатъчно за почти 2 годишното ми дете. Надявам се да не откаже вода с Цитросепт, много ми я похвалиха тази горчилка.

# 260
  • София
Честит Никулден!

Sve_dim, Linofrina, мерси за пожеланията за оздравяване, за съжаление май няма да е много бързо, така като гледам, Ема има около хиляда пъпки вече. Имам чуството, че ще и трябват месеци да се изчисти, дано да не е така. Най-неприятното е, че не спи по цяла нощ, точно тогава явно най-много я сърби, и всички гледаме много навъсено вкъщи от недоспиване  Tired

За Цитросепта с вода, при нас не се прие много радушно, да не кажа, че беше твърдо отказан. Клеевата тинктура е по на мода, ама то детето на майка си се е метнало, пиянде  Wink
Цитросепта може и в млякото да се слага май, но пак ще променя вкуса, ужасно е горчиво.

# 261
Цитросепта може и в млякото да се слага май, но пак ще променя вкуса, ужасно е горчиво.

Доколкото знам, в млякото се приема по-добре и горчилката не се усеща толкова. Виж, водата почти на никого не му харесва и мисията става по-трудна.

# 262
  • Beyond the Frontiers
Ами аз пробвах в сок и номерът не мина Sick

# 263
Здравейте момичета, няколко месеца нямахме PC  и затова ни нямаше с Алексче, влизах само от чужди компютри за по малко...сега вече  имаме нов и ....ето  ни.... надали ще мога да наваксам, но поне ще се включвам тук.... С две думи за нас.... Алекс е ученичка и даже има ясленска любов вече..... аз запонах работа за по някоко часа дневно, но от януари започвам на пълни обороти.... ето малко снимки на къдрушка от яслата /само да не досаждам/

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=221104&pid=9219873

ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ И ДА СИ НОСЯТ СЪС ЗДРАВЕ ИМЕТО

# 264
Честито на всички празнуващи именници днес Simple Smile

Моля, да не ми се смеете, но не се сдържах и днес купих зимни кънки и за малката, малко са момчешки, но не намерих толкова малък номер за фигурно пързалята, така че ще сме унисекс. Ами сърцето ми се скъса, като се замислих, че дребното ще глада кака как се пързаля и нали си ни е папагалче ще иска и то.
Който утре ще ходи към Ариана, можа да дойде да ни гледа сеира, а още по-добре да се включи и още някой към бандата ни Simple Smile))

# 265
  • София
Здравейте. Отдавна не съм се вясвала  Crazy.
Честито на всички именници    bouquet.

Видях, че ще има коледна среща, но ние ще сме си в Русе най-вероятна и за съжаление няма да можем да се включим. Иначе, ако все още събирате снимки за колажа (прескочих няколко страници, защото нямам достатъмно време да ги прегледам  Embarassed), ще опитам да пратя на пощата утре, за да участава и Ого.

Иначе ние сме добре. Оги си ходи на ясла. Има инциденти от време на време, но като цяло сме доволни от яслата.Вече е доста по-самостоятелен и казва по 3 навързани думи понякога: "Тати го няма" например  Wink.

# 266
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!   bouquet  bouquet  bouquet Да сте живи и здрави да носите хубавите си имена!

# 267
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички именяци и техните близки!!!
Моля, да не ми се смеете, но не се сдържах и днес купих зимни кънки и за малката,
Стайл, днес няма да можем, но определено картинката ще си заслужава да се види! Снимки да показваш после! Hug
Кажи за кънките, че точно се чудя дали да купувам на Ида от един сайт - цени, номера и т.н Praynig
Разгледах ви последните снимки - сладурки големи!!! Целувки от нас!

Роня, радвам се, че отново си тук! Хайде от утре на по виртуално кафе сутрин! Wink

pepetia, Бързо оздравяване на Ема! Споко, изчистват се учудващо бързо пъпките. Като избие и последната вълна ще завехнат и ще паднат коричките. Ползвате ли нещо против сърбежа? Бях чела за някакви трици за вана на Авено - чудна работа вършели.

# 268
  • София
ara75 дано да е така и бързо да изчезват. За сърбежа педиатърката ни каза да вземем Фенистил гел, не знам колко върши работа, главно през нощта я мажа + един гел от алое. Едни приятели ни дадоха пудра с ментол, но тя е за завяхването май. Ще ги проверя тези трици, мерси много!  Hug

# 269
  • София
Здравейте, момичета! Grinning
Честито на всички именници днес, черпя и от името на татко и на брат ми. bowuu

Изгубих се за малко, защото ме оперираха от апандисит и от вчера съм си у дома. Да не повярваш колко бързо стават тия неща, на трети се събудих с болки и ме приеха по спешност, на четвърти следобед ме оперираха и на пети сутринта ми казаха да си ходя. Mr. Green Още ми дърпа мъничко раничката над пъпа /лапароскопска/, имам тежест в гърдите от тръбите при упойката, но е доста по-добре от след секциото. Много бързо се възстановявам, ако така продължава, след седмица ще съм си пак аз. Peace

Поли, ще мина за снимките, веднага щом започна да правя дълги разходки /все още се изморявам, когато съм дълго време права/. Peace

Връщам се да чета назад Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт