ПАЗАРДЖИК-30

• 20 111
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Gwen, дано баткото свикне бързо  Peace
Сонче, аз съм сигурна че Слави ще ти помага  Hug
Ние днес се прибрахме пеш от Хигия до нас /кв.Стадиона/ за нас това е постижение  newsm68. Преди само да Щаба и обратно , а МПС-то ни не сме го вадили от доста време

# 256
Здравейте, момичета искам да ви кажа за киселините, че явно си е до организъм. Аз имах толкова много, че съм се събуждала през ноща от пожар в гърлото, а го родих в седмия месец с много коса. А за детската градина сме записани април и незнам. Gwen надявам се да свикнете защото ги учат на много неща които после ще са им в голям плюс. Сигурно и ние ще минем през това.

# 257
mother-of-pearlS благодаря ,разбрах къде е ще отскоча до там Боби е на 1 годинка ама дано му хареса
Nellina аз не разбрах с децата ли ще ходите или сами ?
За киселините незнам дали е вярно аз имах много даже ми се плачеше Боби се роди с много голяма и гъста коса още го бъркат с мома

# 258
  • София
... Gwen надявам се да свикнете защото ги учат на много неща които после ще са им в голям плюс. Сигурно и ние ще минем през това.

И аз се надявам,благодаря на всички ви,че ми давате кураж и сили!  Hug
Образователната програма и придобиването на елементарни навици са основните ми доводи за да го запиша на градина. Иначе с удоволствие се грижа за него вкъщи и не бих се подложила на това мъчение.
Но нали всичко е за доброто на децата! Hug

ted,
все се каня да ти кажа,че взехме билети за концерта на Depeche mode,но не от магазина в Пловдив,а оттук в София, случайно една позната продаваше.
Благодаря ти!

# 259
Nellina аз не разбрах с децата ли ще ходите или сами ?

Мечтание, сакън! ooooh! Ще ни изгонят бре! Laughing
Тъй де, аз ще съм без децата. Ама който иска, да си ги вземе... Peace

# 260
[Nellina аз не разбрах с децата ли ще ходите или сами ?

Без децата , доколкото съм запозната...нима ще ви се иска да станат свидетели на пиянството на майките си и дивите им танци  Mr. Green
Аз съм застрахована и срещу двете , така че аз ще съм трезвата, която на другия ден ще разправя коя от вас колко е пила и как се е чекнотила  Mr. Green

# 261
Gwen, много се радвам  Hug
mother-of-pearlS,  да вземеш фото тогава и да ни покажеш после и нас тези които не можах ме да дойдем на сбирката  Simple Smile

# 262
Здравейте,искам да кажа на Gwen,че и ние  бяхме така,/ходи само една седмица,защото се разболя и бяхме 1 месец на лекарства/наистина за тази седмица научи нови навици.Но от тогава не съм я пускала,защото бяха под карантина и сега и е мъчно,все за градината ми говори  и има желание да ходи.Така че всичко се преодолява,спомена остава за нас.  Peace

# 263
Миии,ако почивка между 1ч. и 5,30ч. може да се каже че е не ядене - значи не ядем.  Mr. Green

mother-of-pearlS,  да вземеш фото тогава и да ни покажеш после и нас тези които не можах ме да дойдем на сбирката  Simple Smile

smile3521 smile3521 smile3521

ted_ , то вашето си е направо голямо постижение,браво!  Heart Eyes

# 264
  • Варна
Ей,бяхме с мъжлето сега на тортата на откриването на пързалката- много беше красива зарята,направо ме остави без думи,много ми хареса. Браво на кмета   newsm44  И елхата и театъра светнаха много хубаво,абе беше готино. Само дето умрях от студ и си тръгнахме ама нали мился за бебка няма да се разболявам пак я.

# 265
  • Пазарджик
Ние за съжалени изпуснахме веселбата ама ми беше много студено Sick, освен това търсихме панталон за Марти, след час обикаляне се върнахме пак в първия магазин Laughing

# 266
  • Пазарджик
Еи Теди това наистина е постижение, аз до сега не съм ходила без колело до центъра и то от Младост

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 22:36 от koteto_25

# 267
И ние бяхме снощи на тортата!Добре че запалиха светлините на елхата в началото на данданията та успяхме да видим и зарята!Много ми хареса и на мен и на съпруга ми както и на дребното разбира се!Евала за организацията!Мисля, че усетих едно много хубаво предколедно настроение!Може и да се дължи на хормоните ми не знам! Laughing Но беше доста студено, та повече от час и половина не устискахме!
Имаме време да ходим със съпруга ми и да се попързаля той защото му е мерак!И на мен също, но по обясними причини няма да стане!Догодина!

Между другото да ви попитам какво правихте като имахте киселини!Виждам, че сте я обсъждали тази тема!Аз по една седмица в месеца имам киселини, но толкова гадни сякаш и след пиене на вода се появяват!И като мине тази седмица започват да ми изтръпват ръцете по време на сън предимно! Е няма наспиване!

Да не забравя: Весела и приятна вечер утре на срещата в ресторанта!Чакаме снимки и умната ей! Laughing

# 268
Gwen, много се радвам  Hug
Peace Simple SmileЗа жалост  Sad и аз ще съм от трезвите Winkще се наложи да доида с колата и представяте ли си шофьорка на 2 ракийки как шофира Mr. Greenстрашна работа

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 08:54 от nadinka83

# 269
  • София
Добро утро!

Така като разказватe за елхата и пързалката ми става толкова мило.
Искаше ми се да присъствам и да видим и ние с Тано!
Нямам думи за да похваля г-н Кмета за дейността му. Направи всичко толкова красиво,естет е човекът!

Общи условия

Активация на акаунт