ПАЗАРДЖИК-30

• 20 124
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Киселини не съм имала, но пък не вярвам само от това да зависи. (Даже не вярвам изобщо, че едното има общо с другото). Peace

Лелеееее  Mr. Green  как си пропуснала да се медицински запознаеш , че има зависимост м/у това дали имаш киселини и дали бебето ще е с коса...Става въпрос за един хормон дето се отделя когато имаш киселини и който пък спомага за растежа на коШата.....ама все пак ми беше чудно дали и Соня е имала киселини...

Цитат
Гери, какво взехте наистина на Никол?Пусто любопитство.
Ами този път инцидентно взехме нещо, което ние с татко и никога не сме и вземали.
Бяхме взели един "комплект за вълшебства и фокуси" ...обаче как си крачехме с количката из КАУФЛАНД зърнахме едни големи мечки дето са по метър високи и които са направени от такъв плюш, че събуди у мен едни садистични желания за мачакане и малтретиране на мечката  Twisted Evil
Три пъти се връщахме до мечките, докато накрая и Светослав не я помачка  Joy  и върнахме комплекта и взехме мечката.
Сега Никол спи само с главата на мечката, защото другата част неможе да и се побере в леглото (което е широко 80 см)  Laughing  и мечката стои диванче праз цяла нощ само с глава под ръката на Ники   Joy
И на нея и хареса мечока, само дето не ни дава да го мачкаме  Sad ...ама аз я дебна  Twisted Evil  

# 241
 Ох,едва ли има майка,която да не е плакала на оградата на детската градина.... Cry  За щастие децата бързо се адаптират  Hug

В къщи е една малка лудница. Баткото нещо не иска да ходи на градина и от няколко дни се изхожда по-рядичко. Дали има някаква връзка  newsm78 Татко му го води на лекар,но нищо му няма. Пием ентерол и сме много доволни,че си стоим в къщи и помагаме за Вяра. Пише си букви и с едната ръка и държи бибта да не падне.  Laughing Даже ми напомня от коя цицка е яла предния път и коя е наред сега  Joy

Сега идваха от училище "Васил Друмев" да го искат за другата година. А кое беше то? Нелина, да не е вашето училище?

mother-of-pearlS  Grinning Grinning

# 242
Не, не е!
Нашето е НУ "Васил Левски". Peace

Гери, нИ вЕрвам на тЪз информация, пък! Crossing Arms
 Mr. Green

# 243
Момичета не знам какво да купя на малкия за коледа Спряла съм се на дървените играчки
знаете ли дали са безопасни и къде мога да си купя нещо като тази

# 244
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!!!!Момичета благодаря ви за пожелавията.Много е хубава малката Вяра пу пу пу много да те радва Соня.

# 245
sunset_33, Мечтание, няма ли да дойдете на банкета в петък? Hug

# 246
Момичета 17 страници написахме няма ли да се подновява темичката Hug

# 247
Май трябва да станат 20 стр. Party

# 248
Май трябва да станат 20 стр. Party
Ъхъм, по новите правила заключват темите на 20 стр.  Peace

Момичета не знам какво да купя на малкия за коледа Спряла съм се на дървените играчки
знаете ли дали са безопасни и къде мога да си купя нещо като тази

Аз пак да  кажа - знам къде в Пз продават дървени играчки, които се водят ЕКО и имат и до 3 год. деца и над 3 год.

Ще се опитам да обясна къде се намира   Thinking 
Заведение "ДРАВА" ако ти е от дясната страна (с лице си към кафето на СДС-то)- тръгваш на ляво , минаваш покрай магазин за дрехи "ШАНТАЛ" и следащият е този за детските стоки - намира се от страната на ЕЛБРУС под блока...  - оооффф незнам дали ме разбрахте.. Rolling Eyes

# 249
  • Пазарджик
Добро утро, за киселините искам да кажа че според мен няма връзка, аз имах ужасни киселини а Марти се роди без коса само малко мъх имаше на главата  Laughing

# 250
Добро утро, за пустите киселини  при всеки е различно мен ме разсипваха. Младен се роди с коса и не му и окапа. Но всичко май си е до хормони  Peace

# 251
Добро утро!
Тази нощ оставих таткото дежурен,да дава водичка и аз си поспах малко.  Wink

nadinka83,Благодаря!   bouquet

Gwen,как е Тано тази сутрин?

# 252
Добър ден много усмивки в този слънчев ден на всички.Соня не се ли храните през нощта?В магазина за дървените играчки има доста интересни неща . На Божи на рожденият ден му подариха дървено влакче с кубчета  който се вадят от вагончетата и се редят много е ефектно и се занимава доста с него когато влакчето се движи кубчетата се въртят абе интерсно е,но незнам дали от този магазин е купено. Peace

# 253
  • София
Соня,
пак плака!  Cry И аз после  Embarassed

Надявам се да не караме така до края и да се поуспокои!  Praynig

Радвам се,че си починала тази нощ и е хубаво,че ня плюскате през нощта.   bouquet
Не за друго ами нали Слави спи и няма кой да ти подсказва от коя цица и бозала Вяра.  Mr. Green

# 254
Ох, милия Тано, ама и на теб Cry Стискай зъби, ще мине този период, но ще ти остане кофти спомен, няма как.

После няма да иска да стои вкъщи сигурно Laughing

Сонче, Слави ти е много грижовен, като гледах още преди Вяра да се роди как се грижеше за Божо като сме излизали. Най-добрия батко ще е Hug

Общи условия

Активация на акаунт