ПАЗАРДЖИК-30

• 20 125
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Честит имен ден на всички мами и малки сладуранки! да сте живи и здрави и много ,много щастливи!   bouquet   Hug

# 226
Здравеите,честит имен ден и от мен на Анитата,най вече а Ан_ив   bouquet ! И да почерпиш  Joy !

# 227
nadinka83, честит ти рожденник  на патерица! Да ви е жив и здрав, много да ви радва  newsm51 newsm51 newsm51
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquet
Соня, много е сладка Вяра Heart Eyes

# 228
Честит Празник на Св.Анна!   bouquet    bouquet    bouquet

Благодаря Ви за милите думи.  newsm76

Гери,имах ужасни киселини,без сода не оставах. Но то има и защо де - Вяра е с такава коса ,че можеше към тоалета за изписването и диско въшки да прибавя!  Crazy

# 229
Честит празник на всички Анни!   bouquet  bouquet  bouquet
Сонче, снимките са прекрасни. Вяра е сладурана! пу-пу-пу

# 230
pepita78 благодаря ти за пожеланията вчера рожденият ден мина просто супер всичко беше много хубаво.

# 231
pepita78 благодаря ти за пожеланията вчера рожденият ден мина просто супер всичко беше много хубаво.
Еййй, да ти е жив и здрав рожденика!

Снимки да покажеш! Hug

# 232
Днес ще ги кача на компютъра и ще ви ги покажа с голямо удоволствие Hug

# 233
Честит имен ден на всички именници и много успехи във всяко едно начинание!!!  newsm51

# 234
Честит рожденик на Надинка83!    bouquet
  Честит имен ден на Ан_Ив и на всички, празнуващи днес!  bouquet

# 235
Ех, че е хубава малката Вяра!ПУ-пу! Peace И Вики се роди с доста коса.
Soniamari, да ви е жива и здрава! Hug

Честито на всички празнуващи през изминалите дни!
На патерици ЧРД на Емил на Winter и на Божидар на Nadinka83!ЧИД на Никол на Гери!Да са ви живи и здрави дечицата!   bouquet

Gwen, ние минахме по този път преди два месеца.Май за родителите е по-тежко.Само мисълта, че ще я оставя при непознати хора...дали ще е добре, как ще се грижат за нея, дали няма да се почувства изоставена...Все такива неща ми се въртяха в главата.
Ако не беше свикнала бързо сигурно щях да се откажа.Вики свикна за около две седмици.Сега ходи с желание, все говори за лелите.Сутрин ми казва чао, дава целувка и се шмугва вътре да играе.Харесва й.Обаче пусти болести...много се разболява. SadСега ще я спрем временно за да укрепне малко и тогава пак ще пробваме.
Така че горе главата.Децата са много по адаптивни от колкото си мислим.Стискам палци да му хареса и по скоро да ходи с усмивка. Peace
Гери, какво взехте наистина на Никол?Пусто любопитство. Blush

# 236
  • София
Ember,
благодаря ти.  Hug

# 237
Честит имен ден на празнуващите!
Соня, голям бонбон е Вяра!Да ви е жива и здрава!
Гери, има случаи в които и да нямаш киселини бебчето се ражда с коса.Моят племеник е такъв пример, с огромна коса.Е, аз имах киселини и Митака си имаше доста косичка.Нали така писах на Нелка в смс-а.

# 238
Нали така писах на Нелка в смс-а.
Heart Eyes

Моите и двамката се родиха плешивички.  Heart Eyes Heart Eyes
Киселини не съм имала, но пък не вярвам само от това да зависи. (Даже не вярвам изобщо, че едното има общо с другото). Peace

# 239
Божидар се роди буквално с дълга коса, не му окапа дори. на 6 месеца вече беше с дълга и къдрава коса като момиче. никога не съм имала киселини , нито пък съм повръщала по време на бременността си.

Едва ли има връзка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт