ПАЗАРДЖИК-30

• 20 129
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Ей, като се замисля едва ли им е лесно и на децата с родителите, ама на - съдба. Децата са много по-толерантни от нас - родителите. търпят си ни, не ни се карат Mr. Green

Сега за банкета - явно си оставаме първоначалните заподозрени. bowuu

Аз и с Борянче се чух, но и тя няма да идва Sad

Събираме се: Лили, Гери, аз, Жана, Пепита, Ива, Нели, Надинка, Ванче, Нелчо
Някой пропуснах ли?

# 211
Ей, като се замисля едва ли им е лесно и на децата с родителите, ама на - съдба. Децата са много по-толерантни от нас - родителите. търпят си ни, не ни се карат Mr. Green

...и на всичкото отгоре ни обичат!Дори,когато сме неправи...
 Простете,но мислите ми тъжни са,нещо напоследък ...

# 212
И Муцунка май ще дойде на купона, а и Катето , а и Мимсат (от темата за курса з абременни)  Peace

И замалко да забравя  ooooh!

Честит празник на всички бивши и настоящи студенти - и кротко с пиенето  Mr. Green

п.с. Сянка - приемам без резерви любвеобилността ти  Hug

# 213
mimsat е писала, че няма да идва. Sad
Катето не е обещала със сигурност...
Айде бе, хорааааааааа! Елате!  Hug

Честит празник на всички студенти (и бивши, и настоящи)!  bouquet

# 214
До всички кърмили, кърмещи и имащи отношение към кърменето - вижте и си дайте мнението

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=354600.new;topicseen#new

# 215
Да се закача и аз в края на темата!
Честито на празнувалите тези дни, много радост и на студентите, без значение на време и години!  Wink
Много се радвам и за Сончето и принцесата й, да си почиваш между радостите с момичето, Сонче! Само така и малката ще бъде спокойна.
Съжалявам, че няма да дойда в петък, но вие да се забавлявате и да се снимате  Joy
Някой питаше за квартал Младост, пишете ме и мен комшийка  Simple Smile
Днес ходих в училището на баткото, че натрупал отсъствия, малко се засрамих  Embarassed  ама в 12 клас нещо са се отпуснали, а имат много за учене . Големи деца, големи проблеми.
Приятна седмица и топли рлеживявания   bouquet

# 216
Честит Празник на всички бивши и настоящи студенти!   bouquet
Gwen,не се тревожи,сигурна съм,че малко след като влезе в групата и се успокоява. Но тревогата си остава за майката цял ден. Ще свикнете и двамата.   bouquet

ето ви малко снимчици: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298817&pid=9285214

# 217
Соня, вашето малко бонбонче е страхотно! ПуПуПу!
Много е миличка и нежна и ми изглежда толкова крехка и малка!Да Ви е жива и здрава!

# 218
soniamari,много е неповторима малката ви дама с направо дългата коса за плитка  Heart Eyes ,върна ме във времето назад,и двамата ми разбойници се родиха с дълга косичка,на галено наричах си ги рошав ежко - бежко таралежко,особено след баня,но за дама определението е съвсем неподходящо,ти как наричаш си  я,стягай фибите отрано  Heart Eyes

Честитото на всички бивши и настоящи студенти!И желаещи,но не успели да бъдат студенти,причини много,искаш ли намираш ги  Mr. Green

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 18:04 от Сянка

# 219
Ох, душица златна....Вяра е красавица!

Гвен, за три дена, дето пратих Божидар на ясла да не ти казвам колко ми беше криво - повече от на него.
за съжаление май ще чакаме градината, защото с тези болести е кошмар. Стискай зъби, трудно е, но се свиква и после няма да иска да си стои вкъщи Hug

Честитото на всички бивши и настоящи студенти!

# 220
Соня,голяма сладурана е!Да е жива и здрава!

# 221
  • Пазарджик
Соня поздравления, много хубава принцеса си имаш Hug
Честито на всички настоящи и бивши студенти  bouquet

# 222
Пу, пу каква е красавица малката Вяра....

Соня имаше ли коселини с нея?

# 223
  • София
...
Гвен, за три дена, дето пратих Божидар на ясла да не ти казвам колко ми беше криво - повече от на него.
за съжаление май ще чакаме градината, защото с тези болести е кошмар. Стискай зъби, трудно е...

Голям зор. Той плаче - аз стискам зъби,но като излязох от градината си поревах и аз.  Cry

Соня,
много е хубава малката! Целувки и на двете ви! Hug  Тази снимка излъчва върховно щастие!

...
Някой питаше за квартал Младост, пишете ме и мен комшийка  Simple Smile
...

Аз едно гадже имах там... Embarassed

# 224
Днес е Св.Ана
Честит празник на всички именици
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт