Балони, песни и дъга радват ДЕКЕМВРИЙката сега!

• 17 697
  • 276
  •   1
Отговори
# 225
Ех че прекрасни новини! Да са живи и здрави юнаците, много да слушкат и растат силни и смели Simple Smile На мамите, разбира се, бързо възстановяване за да си ги гледкат Simple Smile

Моята мома също си трае в тумбака. От вчера се протяга все по-мързеливо, но пък дори и потготвителните ми контракции изчезнаха  newsm78

Еми, току-виж сме си откарали до термина и сме се сбутали при Диков  smile3503

За утрешната лекция ползвайте моето име, аз си гледкам детенце в къщи и няма как да дойда Sad Елена Новакова се казвам.

# 226
Честити юнаци на мама Plam_  и мама Yvet.
Да растат спокойни и ящни бебета... а на мамите - бързо възстановяване и влизане в релси Simple Smile

А Пресиан е наистина прекрасен... аз бях забравила колко са малки новородените  Blush нали моя батко е 10-11 кг.. и бебчо ми се стори много лек Wink

О, аз вече влязох в деветия месец... сега остава и да устискам до датата на секциото..., че с контракциите станахме приятелки.

# 227
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро тумбачета!
Днес съм станала рано и съм приготвила и закуска. Да ви почерпя и вас

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 07:05 от ninanb

# 228
  • Пловдив

Добро утро , Нинка благодарско за закуската -много апетитно изглежда  Hug

А малкия Пресиан е голямо сладурче пу пу Heart Eyes Heart Eyes

Много  късмет на мамите ,които днес ще се срещнат с бебочетата си smile3525

# 229
Добро утро!АУ че вкусна закуска...
ninanb сега с тоя апетит дето ми отвори ще те карам утре  ти да обясняваш на ЖК от къде са ми тия килограми.  Hug
Честит син на мама YVET да расте здраво и послушно дете и да радва мама и тати.На мама скорошно възтановяване и прибиране у дома!!!
Чакаме нови бебенца днес-2-3 поне!!!

# 230
Добро утро и от мен! Макар че навън е мрачно и въобще не повдига настроението това време. Мъжът ми е болен, мен започна да ме боли гърло, въобще - гадна работа. Като чета форума, мисля, че всички минахме по 1-2 пъти през тези гадни настинки. #Cussing out Сега се пазим, а като се родят бебоците трябва два пъти повече да се пазим. Абе трудна зима, дано да е студена, та да умори вирусите. Е, нека има и слънчеви дни, в които да можем да поизлезем малко с бебчовците, за да ги калим. Heart Eyes

# 231
Добро утро!

Оказа се, че и аз няма да ходя на лекцията днес. Ако има нужда ползвайте и моето име!

# 232
  • На брега на реката
Добро утро.
На мен ми се гади, едно свито ми е, как ще изтрая до 13h, не знам. Днес ще се похваля с дата за секциото, дано е по-скорошна, че наистина вече ми тежи. Искам да разтоварвам вече  Embarassed И да се гушкаме  Heart Eyes

# 233
Добро утро и от мен Simple Smile!

Pupinka, въпросът изобщо не е глупав - и мен ме наболява долу (и си е точно болка), особено вечер когато девойката полудява направо в корема ми!!! То са едни хора и ръченици  newsm68 ! Явно си пробиват път бебоците!

Дами, а вие как се справяте с подутите крачета? Аз снощи като си лягах направо ме боляха - така се бяха надули ...  newsm45 ! Пък аз винаги съм се кефила, че имам тънки глезени Wink! Хайде, да снасям вече и да има цуни-гуни с бебка!
Шегата - настрана, помагайте, моля!

Хубав ден на всички!

# 234
Пупинка, дано датата те устройва и бебчето си я дочака.
Точно като натъртено боли, аз също го изпитвам това.

Някой ходил ли е на замерване на тоновете и запис в Св. София /Т. Киркова - ех, как тази Мазнейкова взе името, та сега само трябва да уточняваме.../? Понеже се оказа, че вчера като стъпих на кантара съм отново 83 кг, за 15 дни не съм мръднала,  а това според една гинеколожка, приятелка на родителите ми, е явен знак, че приключвам с мътенето. В комбинация с контракциите, със смъкването на корема и т.н.... абе трябвало да лежа Rolling Eyes А аз имам толкова много за чистене и пране, гладене...Хайде, ще изпера всичко, да изсъхне, бабите ще гладят. Но поне с подреждането да се справя преди да съм я втасала.

Вашите контракции какви са?Удрят ли ви в дупето? Понеже моите вече не са просто стягане на корема , а силн о натежаване и все едно ми се ходи до 00, затова питам.

Есес, как си днес?
Жени как ли е? Сестрата каза, че тоновете били 190 или нещо такова, затова я изпратила в Т. Киркова за запис. Praynig

# 235
Добро утро,

ninabg- ммм много вкусна закуска си ни приготвила Simple Smile

аз съм на линия днес за лекцията, като гледам май ще има места, дано да успеем да влезнам Flutter

хубав и много усмихнат ден изпълнен само с положителни емоции!

# 236
  • На брега на реката
Секс и горещ душ, много разходки, люта храна  Joy Това съм чувала като варианти.
Кога ти е термина, че не можах да го намеря?  newsm78
Чаената, аз също на последните две ЖК съм си едни и същи кг, въпреки, че бебка качва. И ми казаха същото, че наближавало  Simple Smile Боже, вече само чакам някой да ми подаде сламка и аз вече съм готова да раждам  Joy

# 237
  • София
Честито бебе Александър на мама Ивет! Да е жив и здрав!  Simple Smile

Цюрих, много е сладичък Пресиан!  Simple Smile

лек ден, мами!

# 238
Дибро утро!

Нина, много хубава закуска си ни направила, чак ще ходя май отново до кухнята.... Blush

Чаено момиче, и аз мисля да ходя пък незнам трябва ли да се запиша, изобщо как става newsm78

Момичета, някой чувал ли е ercm че нещо ми се губи?

Аз да се отчета , че ми се е смъкнал корема. Тази сутрин като се събудих го видях и от внушение ли от какво ли- ми се стори,че имам и контракция....и бързо налапах един Магнерот, а вече не трябва да ги пия (док каза две седмици само и ги спираш).Уж съм спокойна, но всъщност съм такава паника.. hahaha  Embarassed

Приготвям се за излитане за лекцията. Хубав ден на всички!

# 239
Добро утро на всички,

Чаена, ти си с термин като моя - 25.12., а вече си толкова напред, както разказваш. Колко е голямо бебчето? Аз още никак не се чувствам готова, нито контракции, бебето е малко - 2200 гр, то от самото начало си е така, малко назад. А задължително ли е да имаш някакви предварителни контракции или може и без и само накрая като тръгнеш да раждаш? Дано да успееш да си изчистиш и нагласиш всичко, да изпереш и да си готова с абсолютно всичко, после само да чакаш спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт