Балони, песни и дъга радват ДЕКЕМВРИЙката сега!

• 17 714
  • 276
  •   1
Отговори
# 75
 Simple Smile   добро утро мами     bouquet

Наспахте ли се добре? Ще пийнем ли по едно виртуално кафенце заедно     food010

# 76
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро диво цвете ще се възползвам с удоволствие  food010

# 77
Добро утро и от мен.Аз за кафенце съм винаги готова!!!Ако има и закуска след него....
Днеска ще има ли бебенца?
НИКИ браво на нашето талисманче!Все така да е и да върви все по-добре.!!!!  Hug

# 78
  • На брега на реката
Добро утро и от мен.
Есес, как си? Да чакаме ли следващото ни бебче  Mr. Green

# 79
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Влязох да ви чета, че след час тръгвам на лекция на 9 месеца за посрещане на новороденото у дома. Ще води една готина акушерка от у-ще Мама - София, та Варненки - утре няма да е за изпускане лекцията  Grinning

И на мен ми забра пръста на ръката, че си дръпнах една кожичка. Снощи сложих ихтиол, мисля, че няма проблем. Днес е определено по-добре Grinning

# 80
Eses, ужасно много ме е яд на нечовечните лекари, на които си попаднала вчера. Тези хора, ако въобще могат да се нарекат така, са способни да вгорчат един от най-дългоочакваните моменти в живота на една жена - този да стане майка, да си прегърне съкровището и да бъде щастлива по един нов, непознат за нея начин. Вместо ти да се съсредоточиш върху това, което предстои, и да си спокойна и изпълнена с положителни мисли, ти се притесняваш дали някой ще ти обърне внимание, дали ще изчете всичко, което си носиш като документи, изследвания и т.н., и ще усещаш как те гледа в ръцете. Много, много неприятно.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire И все пак ти пожелавам всичко да мине бързо и леко, където и да е, и скоро да забравиш тези неприятни изживявания и да гушкаш най-сладкото и пухкаво студентско бебче Simple Smile  Hug

Ники, голяма цунка за малката Алекс с пухкавите бузки Simple Smile

Днес имам повод за почерпка - милото ми има рожден ден (не знам дали ще успея да вкарам картинката, но ще се опитам).

А знаете ли какъв подарък си е поръчал???... Ми бебе  Joy #Crazy  Crazy И колкото и да ми се иска да му угодя, все пак се надявам, че денят няма да е точно днес Simple Smile

# 81
Олеле, картинката е излязла огромна,  Shocked извинявайте, а ако някой знае как да я смаля - помощ!!!  ooooh!

# 82
Joy Пу, да е живо и здраво мъничето вътре! Hug

Вчера след концерта получих 2 доста силни контракции, та се налагаше да спираме на улицата, за да преминат. Явно са подготвителни. Издържах до концерта, хайде сега да изкарам до петък, за да мога да отида на УЗ в петък вечер, та да видим бебо как е, добре ли е, как е плацентата и т.н.
Днес ще ми замерят тоновете, освен да се примоля за един УЗ пак.

# 83
Здравейте сладурани,
аз рядко пиша, но се опитвам да чета редовно. Искам да кажа първо: Честито на всички които вече си гушкат сладките бебчета!!!Да са ви живи и здрави!
Честит рожденник и на адашката bg_desi   bouquet Скоро да го зарадваш с най-хубавия подарък в живота му.
Пожелавам леко и безпроблемно раждане на всички останали бъдещи майчета...

# 84
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Деси честит да ти е рожденникът! Да е най-добрият тати и да се радвате на пухкаво бебче!

# 85
Деси, да е жив и здрав мъжа!

# 86
Здравейте, майчета декемврийки,

Аз не съм от най-активните във форума, затова надявам се няма да се разсърдите, че се включвам сега. А още повече, че имах един период, в който си мислех, че ще вляза в януарския списък (термина ми е 25.12, но бебето от самото начало си върви малко по-назад според ехографа), та повечко следях януарските мами. Но май тези неща с ехографа не са от голямо значение, защото сега накрая бебетата растат страшно бързо и ще излязат когато си решат. Виждам, че вече са се родили няколко сладки бебчета, да им е честито на щастливите родители! Момичета, бихте ли ми казали малко повече за това мерене на тонове накрая на бременността. Аз си следя бременността в един мед. център, но няма да раждам при същия лекар, а искам без уговорки да отида и да родя в Шейново. И онзи ден на последния преглед го попитах моя лекар за това, а той каза, че най-доброто гледане на бебето си е на ехографа и той ти показвал всичко. Той всеки път ме гледа на ехограф, разбира се отдавна си плащам за това де. Та се чудя, трябва ли за нещо да ходя до Шейново преди самото раждане?
Вие как сте с подготовката да посрещнете вече рожбите? Готови ли сте? Аз много се дразня от едни малки нещица, които са ни останали да правим вкъщи и още не сме, защото изискват време от таткото де, аз съм вече в майчинство. Има и за пазаруване още. Търся си хубав скрин за дрешките на бебето, предпочитам детски да е. Някой да знае нещо интересно по въпроса?
Стига засега че стана дълго, благодаря ви за вниманието и хубав ден!

# 87
Румяна,
за меренето на тоновете не мога баш да кажа, но има вариант да ходиш и да те слагат на онези маишки, да правят запис във вид на кардиограма на въпросните тонове, която се принтва.
Аз днес ще ходя да ми замерят тоновете, но с апарат, който отчита колко удара са и толкова.
За скрин - аз търся хубав и качествен - няма такъв, освен ако не е доста скъпичък. Затова реших да си направя шкаф за бебето, с рафтове и вратички. Но аз имам един с чекмеджета. За преповиване може би е доста удобно да имате повивалник, който се поставя на кошарата.

# 88
Добро утро и от мен Simple Smile! kaffeetrmker_2 Пийвам кафенце, закусвам и чета какво се е случило снощи след като излязох от форума ...

Eses, пиши как си днес ... Съчувствам ти за отношението - писнало ми е от кисели същества и от такива, които нарочно не ти обръщат внимание и т.н. Ако можеш не се ядосвай, за да не ядосваш и бебчето в теб, но си търси правата  Hug!

bg_desi, да ти е жива и здрава половинката и мммм, много апетитна картинка  eat eat eat!

Привет, rumyana_pld! Въпреки старателните подготовки за посрещане на новия член на семейството, винаги остават някои неща за довършване сякаш ...  Thinking! И в моя случай има такива, но както си отбелязала те зависят от таткото, така че ... само мога да подсещам  spoko! А за пазаруването - ми то май все ще възникне нещичко, което сме пропуснали ... Бъдещите баби и дядовци са си пуснали отпуски за събитието и обещават да са на полусъединител да купуват каквото още се налага за  smile3504!
И така ...

# 89
  • София
Добро утро мамчета!

Ники, браво на малката Алекс! Да й нацелуваш бузките!
Деси, да ти е жив и здрав рожденника! Пък подаръка може и по-късно да го получи, щом иска бебе Wink

Есес, тези доктори в Шейново доста прекаляват с отношението #2gunfire Ти имаш време да избереш някоя друга болница, така че не се ядосвай с тях, че и бебо да се натоварва. Все пак не са единствените!

Румяна, меренето на тонове е добре да се прави, още повече, че ти се полага по здравна каса 2 пъти в 8 и 9-ти месец. На ехографа не може да се измери пулса на бебето, а се вижда само дали има сърдечна дейност. Затова и последните дни се прави по-често, за да може да се прецени дали бебо се чувства добре, особено пък ако преносиш, тогава се ходи всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт