Да ти е жив и здрав!Вчера всичко мина добре, лекарката беше готина, обясними какво и как!
. Надявам се това да е била цялата чудесия и да не вдига повече 
:

Целувки на сладурката Йована. Снимката е много хубава. Направо им завидях - четири възпитателки на 12 деца. Ле-ле, това тук и в частните го няма. В нашата градина яслената група е с две възпитатели, които са на смени плюс една леличка, а са 28 деца. 
Аз продължавам да съм си зле, но поне започнах АБ. Лекарката каза, че няма да ми мине веднага, защото положението ми е доста сериозно, но след 3 дни вече ще има облекчение. Голямо успокоение.

браво!
!
.
.
.
в Токуда даже ми се караха как се доверявам на такъв вид лечение! 
ааааа ма ха
на какво прилича това 

Малката принцеса не заслужава такива мъки
А за гаджето - най-готиното си е избрала

А като каза че са ти подути лимфните възли -как се оправяш с това 

Освен ако няма втора специалност - коремна хирургия, например. Плюс оперативен екип под ръка в кабинета си. Ей затова, предпочитам в такива екстрени ситуации първо да проверя в спешен кабинет за какво точно става дума и ако не е наистина фатално, а съм фен и имам добър хомеопат да си изчакам неговото мнение за последващо лечение. Друг е въпросът, че всеки уважаващ себе си лекар - традиционен, хомеопат или какъвто и да е, поел наблюдението на някое дете, е длъжен да отговаря по телефона на спешни повиквания и при нужда да отиде и прегледа на място болното дете.
Райън е малко по добре

ако имам мома ще се кандидатирам пък и по млада ще е от него! 

Препоръчани теми