Снежинки радват растящите Февруарчета!

• 18 490
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Badem-4e какво стана защо смени лентичката.. едно ли се оказа бебчето?
Само единият ембрион има сърдечна дейност, другият е спрял да се развива... та за това

Бадемче, съжалявам Sad Това не е успокоение, но знам , че много голям процент от многоплодните бремености се случва така... Пожелавам ти лека и безпроблемна бременост с другото ембрионче  Praynig

# 76
Бадем, и аз съжалявам  Sad ... и ти желая само приятни емоции от тук нататък.

# 77
  • София
Здравейте и от нас.
за съжаление не ми остава много време за РС и сега се включвам.
Бадемче, дано всичко е ок с останалото ембрионче  и да се роди живо и здраво бебенце като му дойде времето.

Иначе идеята за среща е чудесна. Относно раздаването на подаръците не може ли аниматорите да бъдат въвлечени в организацията . Така или иначе всяко детенце ще е с майка си , а те могат да помогнат вместо да се помайват   Rolling Eyes.
Ще предам и на Delight за срещата, че и тя влиза толкова редовно като мен. Предполагам, че също ще има желание да дойде.

# 78
     Здравейте на всички Simple Smile

Първо да честитя с малко закъснение на малката Блага рождения ден, да расте живо и здраво детенце, много игри и забавления  newsm51

Бадемче много съжалявам, ще видиш, че с другото всичко ще е наред и ще те радва много, много Hug Hug Hug

Аз в петък бях на ЖК не можахме да гледаме бебо на видеозон, защото нещо тока си играеше и трябваше много да чакам, та  за това на 09.12 пак.Обясних на доки за болежките от време на време - оказах се права - нерегулируеми кратковременни маточни контракции.Каза ми да си почивам повече, да не се преуморявам и да вдигам малката колкото се може по - рядко.Взе ми и вагинален секрет да сме сигурни, че няма никакви гадинки вътре, защото понякога и де допринасяли за преждевременно раждане, и тъй като аз имам такова  ме следи по обстойно.Каза, че ще ми изпише и магнезии да си пия, който давали за задържане, но забрави / сигурно защото се беше нервирал заради тока / и аз се сетих много късно, така че другия път ще го подсетя.
   Живи и здрави на 21 с Янето и с леля й  сме в Патетата - нямам търпение.

Лек изпълнен с хубави моменти ден от мен newsm51

# 79
Първо, честит втори рожден ден (с доста закъснение) на Блага! Да расте здрава, весела и щастлива! Много да радва мама и тати!   bouquet

Бадемче, много съжалявам за случилото се. Стискам палци оттук нататък всичко да е наред с бебчето!!!

Аврора, интересни са тези комплекти за рисуване. Като бяхме малки имаше подобни книжки, които се оцветяваха само с вода. Но сега не съм виждала такива за съжаление.

# 80
Бадемче, мисли позитивно, пожелавам с усмивка да мине бременността ти и да се радвате заедно на прекрасно бебе  Peace

# 81
Badem fingerscrossed късмет с другата точка.. голям човек да порасте

# 82
Бадемче, съжалявам и стискам палци всичко да е ок с другото малко човече  Hug

# 83
  • София
Благодаря ви  Hug Дано не прозвучи много гадно, но го приемам нормално.... имало да става. Повече ме притеснява смяната на лекарката, че на каква попаднах  ooooh! Щяла да ми пусне изследвания към края на януари, сега нямало нужда  Shocked половината не ги поемала касата  ooooh! С триста зора я накарах (срещу заплащане естествено) да види за сърдечна дейност. И това било излишно, правело се в пети месец  #Crazy Ама, как ще чакам аз от един тест до пети месец без да знам, какво става  Crossing Arms  Разбирам да не съм минала през това и да ме баламосва, ама тя прекалява  Crossing Arms

# 84
Добро утро!
бадемка, чудесно е, че имаш положителна нагласа...Усмихвай се и се радвай на коремчо!!! А лекарката...не можеш ли да си избереш някоя препоръчана, тук в справочника гледа ли? Би било много гадно всеки път да ходиш с лошо чуство заради нея.
Аз заведох Мартуш на ясла...От сутринта ходи след мен и повтаря "не-не-не" и "дюш" да го гушкам. Усети се зверчето  Twisted Evil Там на входа се разфуча вече, имат коледни украси, та се надявам че се е поуспокоил. Уф, дано не досаждам, ама няма с кой друг да си споделя  Hug
Хубав ви ден!

# 85
  • София
Здравейте,
Бадемче, съжалявам много. ще се моля всичко да е наред с второто бебче и лятото да си го гушкаш живо и здраво. Знам какво ти е на теб с лекарката, защото и аз бях попаднала на такава, уж препоръчана. Пък никакво внимание, ама не ми се занимаваше да я сменям. Тя даже нито едим път не ми взе секрет за изследване. Чак накрая като ми наближи термина беше по-внимателна. Защо не питаш за някоя от АГ-та в Токуда, повечето от тях работят с НЗОК. Аз живот и здраве, ако още съм в тази фирма при втора бременност ще ходя във Фемина, фирмата ни поема разноските за допълнителен здравен фонд и плащат следенето на бременност. Там бях доволна от една лекарка.
Цвети, Валето вече от 2 месеца откак ходи на занималня и още си плаче като я оставям, ама жената я забаламоса с нещо и тя млъква. ДАно и Марти да успяват да го разсеят и да не плаче повече през деня.

# 86
  • София
Бадемче, ако имаш възможност направо я сменяй тази  #2gunfire... Едната ми колежка е бременна и ходи на ЖК по ЗК при някакъв лекар в Младост и е доволна. Ако искаш ще питам и ще ти кажа.
Цвети, дано адашчето бързо свикне и да му е интересно, за да не тъгува много за мама.
Днес ходих до яслата на Марти и говорих с главната сестра. Тя ми каза да си взема бележка от педито, че отлага имунизацията поради отслабена имунна система след заболяване и да си водя Марти на ясла, пък ваксинацията най-вероятно ще остане някъде в близкото неясно бъдеще.
От помощник възпитателката, която ни е съседка, разбрах, че от стария персонал е останала само тя. Масово напускали сестри, а новите на тяхно място са доста възрастни лелки. Надявам се смяната на персонала да не се отрази на Марти. Той доста си харесваше предишните. Добре, че поне тази възпитателка е останала, защото е много лъчезарна жена.

# 87
Аз нямах възможност да пиша тия дни, от вкъщи е просто невъзможно.
Затова със закъснение, да честитя вторият рожден ден на вече голямата Блага, и да и пожеля, много здраве, игри, и прекрасно детство!
Бадемче, съжалявам за ембриончето, но другото ще стане голямо и красиво.  Peace

Аврора, благодаря за линка, само от тоя сайт не съм пазарувала още, ама бъкел немски не разбирам, предполагам,че трябва да ги има в е-бей също. И аз не съм виждала в БГ, нещо подобно.
Гриин, каква ваксинация  newsm78
което ме подсеща, да попитам, ние ли си следим, кога трябва да се ваксинира детето, или педито?
Сега след пентаксимите, има ли още нещо да се прави до 2 годишна възраст?

# 88
  • София
Добро утро Hug

Момичета, "ударете едно рамо"  http://www.bgpetition.com/miachinstvo/index.html

Бадемче, сменяй лекарката...в Младост ти е най-добре да намериш друга, но ако не намериш аз пак да препоръчам Миков Peace

За партито...да уточним..15-20 лв за подарък и на място ще мислим раздаването, нали?

# 89
  • София
До колкото разбрах, следващата ваксинация ще е чак в първи клас. Лекарката си го следи това, нали има картон, схема по години  и периодично си лепят на кабинетите, кои подлежат на ваксинация Thinking
Дано Марти бързо свикне с яслата  Praynig
Само да кажа, че вече не съм в Младост. Така че, ако имате предложения за някой в центъра, ще се радвам да споделите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт