Снежинки радват растящите Февруарчета!

• 18 486
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте,
ние си имаме проблем със занималнята  Sad. от 2 дни Валето спи около половин час следобяда и след това плаче и събудила децата. Сега баща ми отиде да я вземе. Страх ме е, че ако продължава така ще се откажат да я гледат, ако буди всички деца. Или пак ще минем на схемата до обяд, ама после баща ми да я гледа 5 часа, той си има и друга работа. Не можах да си намеря свястна жена за следобедни грижи, пък и много скъпо ще ни излезе.
Добро утро и от мен.Ние не можем да дойдем до София,но съм сигурна,че ще е страхотно.Искам да попитам майките с момиченца-дървена  детска кухня ако се изработи и е на цена околко 80 лв скъпа ли ще е за родителите?Пиша за да видя горе долу дали има смисъл да правим пробно няколко?Мислим да пуснем за продажба в 1-2 магазина.
Зависи колко е голяма. Ако е по-голяма, това е добра цена. А вече за да я пуснете в магазин, няма ли да ви искат разни разрешителни. Все пак е детска играчка, трябва да е безопасна, да отговаря на разни условия и т.н.

# 46
Само се записвам да следя събитията...Simple Smile
Ох, и на нас утре ни е първият яслен ден. Ходих да огледам условията, и хич не съм възхитена...но нямаме избор. Дано поне лелките се окажат свестни, че то това е най-важно май.

# 47
Момичета, включете се в гласуването за Мис Пикасо и дайте по едно рамо /и глас/ за Мактуб.  newsm80

Sisa, нямам момиче, но виж кухните на Руди за ориентир. http://rudieood.com/catalog/index.php?cPath=35&osCsid=4bbb1c … 11d3d5a2530524960

Мяу, безаварийно каране и по-малко адреналин.  smile3540

# 48
  • София
Вместо запис, приканвам ви да подкрепим Мактуб в номинациите за Мис Пикасо тук   Grinning Тя го заслужава!

Ева се възстановява от гадна ангина с афти, преместихме се в ново жилище- изобщо не ни е скучно  Crazy

Сиса, дървена кухня ми звучи интересно, и цената, смятам, е приемлива  Simple Smile

# 49
  • София
Здравейте,

Аз пак с "моите предложения за работа" ама да "споделя" за една възможност ако някой се интересува или знае за някой, който може да се интересува. Мои познати от чешка фирма, която работи в областта на integrated facility management търси човек с добри технически умения (ел. системи, климатизации и други подобни) и средно ниво английски за нов проект, който започват в София. Предлагат гъвкаво работно време и осигуряват на пълна заплата.
Обещах да постна тази възможност в няколко форума, който посещавам. Ако някой има нужда от повече информация, може на ЛС.

# 50
  • София
Здравейте,

Аз пак с "моите предложения за работа" ама да "споделя" за една възможност ако някой се интересува или знае за някой, който може да се интересува. Мои познати от чешка фирма, която работи в областта на integrated facility management търси човек с добри технически умения (ел. системи, климатизации и други подобни) и средно ниво английски за нов проект, който започват в София. Предлагат гъвкаво работно време и осигуряват на пълна заплата.
Обещах да постна тази възможност в няколко форума, който посещавам. Ако някой има нужда от повече информация, може на ЛС.
Рали, на теб май трябва да ти плащат комисион като агент за набиране на кадри  Laughing
Гласувах за Мактуб, ама не разбрах за какво точно става въпрос, освен че е конкурс за талант.

# 51
  • София
Joya, Марти като видя Никол на снимката от аватара ти и почна: "Мама, гуш Ко (от Никол, защото му казах как се казва) и почна да целува екрана на компютъра...

# 52
Един глас и от мен за таланта...Мак   bouquet
Тази вечер Мартин "официално" каза цялото си име- Ма'тин  Laughing Laughing Laughing Изкефих се максимално...
Днес е поплакал в яслата, на моменти рев, на моменти- се залиса с нещо. Яденето си е както у дома, с разликата, че там няма хрускане на бисквитки, плодове, когато му е угодно. Като го взех беше спокоен...дано да става все по- добре.
roverandom, дано първия ви ден е успешен и Яна да е спокойна, а и ти също  Wink

# 53
Добро утро,мацки Hug!Вълнувам се с вас за коледното събиране,въпреки че няма да сме там,но ще чакаме снимки и впечатления Hug.Цвети,много се радвам,че Марти сравнително добре понася новата обстановка и че и ти да не се притесняваш...Roverandom,стискам палци и при вас всичко да бъде наред Praynig.Мяу,честита придобивка и безаварийно шофиране на Лъвю.Мак,естествено,че гласувах за теб,успех ти желая Hug.Sofy,ние оставаме да спим от 2 дни на яслата и Никола спи само по 30-40 минути,след което се събужда и започва да плаче.Сестрите ми се обаждат и ходя да го взимам към 1:30-2:00,но аз за сега имам тази възможност.Поговори с вашите сестри да я отделят в друга стая и да се занимават с нея...не я връщай назад,защото ще свикне да я прибираш и ще ти бъде по-трудно,тя не е единственото дете,което прави така...Стискам палци нещата да се наредят Hug.Ние днес няма да се водим на ясла,защото нещо му е запушен носа и така...Лек и спокоен ден от нас Hug.

# 54
  • София
Sofy,ние оставаме да спим от 2 дни на яслата и Никола спи само по 30-40 минути,след което се събужда и започва да плаче.Сестрите ми се обаждат и ходя да го взимам към 1:30-2:00,но аз за сега имам тази възможност.Поговори с вашите сестри да я отделят в друга стая и да се занимават с нея...не я връщай назад,защото ще свикне да я прибираш и ще ти бъде по-трудно,тя не е единственото дете,което прави така...Стискам палци нещата да се наредят Hug.Ние днес няма да се водим на ясла,защото нещо му е запушен носа и така...Лек и спокоен ден от нас Hug.
Това е че, ние не сме на ясла, тъй като уж бабата щеше да  гледа, ама много бързо се отказа. Ама да не ви занимавам с това. Валето е на частна занималня както аз му казвам. Всъщност си се води клубче, само че са го снабдили с легълца за целодневно гледане и са се специализирали в това. И лошото е, че помещението е едно, има още 2 съвсем малки, но те не са отделени с врата. Спряхме се на това, защото собственичката ми изглеждаше свястна, а и ни и съвсем близо до блока. Днес направо ми каза да си я вземем на обяд, защото буди другите деца. Аз й казвам да я занимава с нещо, ама тя плачела и плачела. Миналата седмица си беше много добре, ама сега какво стана Sad. Дано мине този период, че иначе лошо.
Дано Никола му няма нищо  Praynig

# 55
  • Стара Загора
Заралийки сме много ранобудни  Wink
Ха, добро утро и от мен  Laughing
Аз отношение по организацията за празника не мога да взема по обясними причини в км Mr. Green, но ви желая да сте здрави и в пълен състав, да се забавлявате и всички да сте доволни от празника  Simple Smile
Ивка втора седмица спи в яслата / пу-пу / и сестрите са много доволни от нея, всичко си изяждала на обяд и после заспивала веднага като я сложат, без биба и без целия зоопарк с който в къщи ляга.  Shocked Като казах на баща й вика "да не би да са говорили за друго дете?"  Mr. GreenТова детенце само на мен ми прави номера  Confused
Та така...хубав ден  на всички ви желая, аз излизам. Не помня от кога не съм си разполагала сама със свободното време  Crazy

# 56
Много ви благодаря момичета!  Hug Heart Eyes

# 57
green_dawn на партито, може да я гушка, колкото си иска Simple Smile

А моята госпожица, вече е спец по правенето на кисело зеле.
Как да не си я похвали човек. Цял ден вчера с дядо си, в мазето го проавили и тя толкова дейно помагала, че даже объркали дозата на солта.

Момичета, каква шейна да купя на Никол, колебая се между пласмасова и дървена, имам чувство, че пласмасата държи студено, ама пък са по красиви  newsm78

Мак, имаш един глас и от Heart Eyes

# 58
 Hug
По принцип съм фен на дървото, но пластмасовите освен, че са по-леки за носене и се пързалят по-хубаво. А и ако падне, пада от по-ниско. Може да се пързаля и по не особено отъпкан сняг. И аз съм в процес на търсене на шейна, пластмасова и двуместна. Ако някой е виждал, моля да каже къде  Praynig

# 59
  • София
green_dawn на партито, може да я гушка, колкото си иска Simple Smile

Мани, мани... Сутринта стана, паркира се пред компютъра и почна "Мамоооууу, Ко, ко". Пуснах компютъра, показах пак снимката, а той един въодушевен и само пляска с ръчички и вика "гуш, гуш". Никога не съм го виждала така да се радва на друго дете. Питах го дали харесва Никол, а той ме гледа и само с един шептяш глас каза "даааа".
Явор каза, че не може да има съмнения за сексуалната му ориентация  Twisted Evil Мъже...

Общи условия

Активация на акаунт