84 Thanksgiving вълнения и Американски вдъхновения

• 19 090
  • 318
  •   1
Отговори
# 120
хА чЕСТИТО НА патерици от мене!

Биз, да покажеш някоя снимка  Naughty

от чуждите езици, само италианският ми звучи романтично, а английския брои ли се за чужд  Laughing - той най- ми харесва като звучене.

Ева, съжалявам за Томи  Sad

Кюбитка, и мойто мъж да правеше такива пари, и аз щях да го 'подкрепям' и да кимам с глава по партита.  bowuu
кажи сега колко прави мъжът ти да знам дали и ти да влизаш в тази категория  Grinning (майтапче  Flutter)

апропо, там жени бред-ърнерс нямаше ли?  Thinking

# 121
Надявам се всички са прекарали добре!

Ева, мир на праха на котето!

Кюбит, и аз имам алергия от жени за украса.

Искам публично да си похваля зъболекаря. На втория ден във Флорида ми се възпали венец гадно. Писах му имейл навръх тенксгивинга. Отговори ми, пусна ми рецепта за антибиотик и днес пита как съм. Сладур.

Ние отиваме да гледаме орхидеи, а след това да се пробваме на разпродажбите.

# 122
Агент, еееех. Аз някак си свързах олимпийците с олимпийските игри миналото лято.  Blush Ха-ха-ха.
Играта с Götterdämmerung ми беше ясна. Вагнер ми е любим композитор, да не кажа намбър уан в моята класация.
Много ми харесва твоето предложение за разговор. Другият път ще го ползвам.  Peace
Дай и снимки на другите манджи де. Не се впечатлявам от пуйки.  Mr. Green
Тина, немския въобще не може да погали ничие ухо ми се струва, освен ако не си немец. Австрийците са на моето мнение.  Mr. Green
Италианският е мелодичен за мен, но харесвам една идея повече френския, може би защото повече го знам или защото съм заразена от майка-ми-франкофилка.  Party
Jenna, аз не напразно писах, че сме простосмъртни. Далеееееч съм от категорията "подкрепителка".  Flutter
Хиър, точно това исках да кажа, но пак не успях.  Rolling Eyes Ти си го синтезирала много сполучливо.  Peace
Приятно при орхидеите. Много ги харесвам.  Heart Eyes

Нямам думи за линка на БенсънTired Тази истерия ми е чужда и съм възмутена.  ooooh!

Понеже вчера не готвих и няма остатъци, днес се паркирам в кухнята. Или поне възнамерявам. Ако сготвя нещо, ще пусна снимки.  Sunglasses

# 123
Аз ВИНАГИ подкрепям моят мъж публично  Blush Blush Blush

ИТАЛИАНСКИТЕ страстни скандали и формирането на възгледите му ги правя извън публичното пространство  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мишолина, мъЖо се позасмя с половин уста на твоя виц и рече горчиво - е, къф виц е това, това си е голата реалност!

На опашка не се редя  Crossing Arms дори отказвах да се редя за стипендиите навремето...  Grinning

Бенсънче, снимки като ми пратят другите девойки, че хлапетата ми бяха пъхнали апарата зад дивана и го намерих днес  Crazy

2 бр обаждания с благодарности за хубавия купон вече, не подозирам куртоазия, доволна съм  Sunglasses

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 21:55 от Agent Provocateur

# 124
2 бр обаждания с благодарности за хубавия купон вече

Аз исках да попитам как се прави - обаждаме се или пращаме картичка? Не сме близки чак толкова, че да се обаждам, не знам... Но картичката пък не знам да се приеме с лошо око.
Очаквам предложения.

Няма нужда от изчервяване.  Peace И аз подкрепям моя винаги. Но съм далеч от мисълта да се откажа от всичко, за да организирам черити бенефити и да се чудя в кой магазин да пръсна още малко (по-точно: много) пари.  Mr. Green Не се виждам в тая позиция.  Stop
Аз съм българче от Своге, лете се къпИм в рИката, зимата ма'аме пръжки с лук.  Mr. Green

# 125
Честит ви търки дай! Mr. Green  да се отчета и аз Simple Smile
чудя се защо е толкова тихо а то нова тема имало.  Ние си имаме баба нагости - която омаяхме с сготвяне на пуйка. В скоби много вкусна стана но без форма:ooooh:  

Да питам - има ли някакви активитис за толкоз малки дребосъци? Че аз все имам чувството че нещо пропускам...мойто джудже ощв главно спи и яде:)

# 126
Кюбит, картичка!

е, аз продължавам да си държа на мнението, че зад всеки успял човек стои силен съпорт! друг е въпросът, че ти виждаш съпорта основно като отказ от собствена кариера. други пък го разбират по различен начин. няма бяло/черно, совите са сиви Wink

а оназ позиция с пръскането на пари (желателно повече) много ми допада, въпреки неприязънта, която поражда в останалите  Sunglasses

Elle2106 - колко е малко дребосъчето?

# 127
elle2106 ,оле,ма ти не и ли четеш Достоевски на руски на Милла (на 15 дни!!!),редувано с колидж левъл световна история и рецитация на теореми?Ще го закъса туй дете ейййй,никаква подготовка Joy
*
Аз съм олд фешънъд с етикет,обаждам се да благодаря за парти винаги или ако сме поканени по емайл-пращам такъв обратно.
*
днес отказвам да излизам от нас и да се блъскам по магазини,дочитам 3 книги,правим плакат с децата и пека питки за домашно ползване.

# 128
Аз съм олд фешънъд с етикет,обаждам се да благодаря за парти винаги или ако сме поканени по емайл-пращам такъв обратно.

Ние бяхме поканени с картичка. Ако искам да съм олдфешън, пращам картичка.  Wink
Нали?

# 129
Кюбит-да!Може да е само куртоазия,редица хора не са фенс на подобен етикет,но честно да си кажа като домакиня дето износва всичко на гърба си парти след парти-приятно е някой да оцени,пък било и "насилено"
*
Измислих океана-син целофан-ухаааааааа и риби ще пусна Twisted Evil

# 130
Момичета честит Тенксгивинг на патерица - аз от готвене вчера не можах главата да си вдигна. Пуйката я прави свекърва ми , аз бърках салати и разни други нещица.

Ева съжалявам за котака    Hug
Биз на патерица - да ти е жив и здрав малкия красавец. Ех що нямам малка дъщеря - щях за зет да го взема още от сега. Тортата не е чак толкова зле  Wink
Бенс как ще увардиш елхата от A.J ? И аз мисля да украсявам утре - но заради малката хуна се чудя къде да я сложа  newsm78. Това за човека в Уол Март и аз го четох .  Sad
 Анет да покажеш после океана и трежъра .
Аз имам за какво да съм благодарна - толкова се радвам че случилото се с Матю се оказа на вирусна основа ( за нас ваксините са причината) . В сряда правихме отново тест - всичко беше в норми  Heart Eyes.
 Хайде сега се почерпете виртуално за празника и за здраве . Пуйка няма на тортата - понеже време не остана да майсторя  Grinning

# 131
Нас ни споходи хубаво време, оле!, и аз не мога да смогна да му се нарадвам (за +6 става въпрос, или изобщо всичко над нулата през Нов. в Минесота Simple Smile). Даже прелетните патки са се замаяли и вече трети ден ги гледам в езерото, май искат да си спестят прехода, а?  hahaha

Елле, теб май те държи еуфорията от след раждането още, от къде толкова ентусиазъм иначе на 15 дни?  Laughing Иначе сериозно, мед. сестрата, която ни посещаваше, ни беше казала, че може да му четем книжки, няма значение какво, харесва им мелодичността. Може да показваш черно/бели картинки - главно кръгчета, квадратчета или лица. Твоето лице или на някой друг ще е най-интересното занимание за бебето, може с часове да седи и да го изучава. Иначе има класове за йога - майка и бебе, или други такива, но това е по-скоро за теб, ако искаш да се срещаш със себеподобни, бебето хич няма и да разбере. На някои можеш още сега да се запишеш, други искат да си 6 седмици постпартум и с бележка от доктор, че си ок.

На големи красоти се нагледах - големи сте майсторки/майстори Wink. Аз от два дни се каня да направя тиквеник, много ми харесва как мирише къщата след това, ама пусти мързел, няма такава болест като моята. hahaha

Кюбит, на мен ми стига да са доволни тези жени от живота си, и да не им е предначертан от някой друг. Не всеки е амбициозен по един и същи начин, но това не значи, че живота им не е смислен и трябва да ги съжаляваме. Няма смисъл всички да сме бизнесдами, ако това не ни удовлетворява или ни прави нещастни. Просто всеки си има различни цели и важното е да няма пречки от други, за да ги постигне.

Агент, аз от кога му разправям на мъжа ми, че искам да съм trophy wife, ама не загравя бе.  hahaha Искал той да е trophy или поне да си седи в къщи и да гледа бебето, а аз да бачкам.  bowuu

# 132
Моята пуйка не е за показ. Вкусна стана, направо се топеше в устата, ма нямаше вид на изглед. Пред разкошотиите на Агента, Тандури и Рая бледнее не, ми бледнее. Вчера не се спрях, а дечурлигата не погледнаха пюрето от сладките картофи, а на моята като че й предлагах отрова. Днес съм на път да се разболея, ходя с маска у дома, че най ме е страх за дечко.  И от два-три я гледам с едно петно (днес се заформя второ) на крачето под дупето като екзема някаква и пак не съм на себе си.  #Cussing out
Мъж ми се поблъска в 4.00-5.00 сутринта за един компютър и принтер, а на спокойствие в ранния следобед купихме и други дребни неща.
Не можах да спя, и сега съм спакана, но не ми се затварят очите. Ще си пусна един Шрек за повдигане на духа.

Ева, съжалявам! Моята костенурка се спомина скоро.

# 133
elle2106 ,оле,ма ти не и ли четеш Достоевски на руски на Милла (на 15 дни!!!),редувано с колидж левъл световна история и рецитация на теореми?Ще го закъса туй дете ейййй,никаква подготовка Joy
*

a, ще му чете за кога? Naughty  Laughing време е да учи бебето то да чете, по на 18-24М вече знаят, ние сме направо изостанали...поне според този сайт(и реклама) Thinking
http://www.yourbabycanread.com/

за мен граничи  с крипи, то амбиции, ама малко прекалено .....

рая, ай, тортата ...пак трия лиги от компа Crossing Arms Hug
пробвахме ЕйДж в стаята с елхата, искаше да се катери по нея, сложихме гейта, сега само отдалече и се радва.

ИТАЛИАНСКИТЕ страстни скандали и формирането на възгледите му ги правя извън публичното пространство  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

амин, Агентке, така се прави  Sunglasses

--------
имаше едно време някакъв филм, от който нищо не си спомням, освен, че се обясняваха едни в любоФ и като кажеха Их  либе дих и аз се разтапях

# 134
Честит ден на благодарността / с малко закъснение/ В четвъртък си изкарахме чудесно, 5 човека в къщи ние приготвяхме десерта / от магазина Laughing/ пуйката я донесоха сготвена. Плами беше добър към майка си и заспа в 8 / а аз ударих 2 чаши с вино , това не ми се беше случвало от поне 6 месеца Grinning/ В петък се наспахме , като никога не съм ходила по магазините / установих че всичко си имам , или може би съм станала циция/
ропорт данен
когато имам повечко време ще пиша пак  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт