84 Thanksgiving вълнения и Американски вдъхновения

• 19 093
  • 318
  •   1
Отговори
# 135
ЧРД на Данушка мизин! Да е здрав! Весело парти на семейството!

# 136
Мили мами, помогнете  Mr. Green
В последния момент решихме да празнуваме на топличко някъде къмто Флорида. Търсих разни сайтове с гугъл, за наемане на вили (8 човека приблизително), но нещо не попадам на каквото ми трябва. Правилния сайт ми убягва...
Е, помогнете!
Ако може на лични да не се мотам като безглава муха из постингите ви...

ТенкЮ предварително.

# 137
Ето нещо научено покрай празника: Никога не отивайте на amusement park петък след Тенксгивинг. Опашките са по 60 мин. +, а детето ви иска да отиде точно там където най-голямата тълпа. Наивно си мислех, че всички пазаруват в петък или спят уморени от пуйка.

Хм, за жените омъжени за изключително богати мъже съм имала възможност да рефлектирам. Има 2 вида, но явно става така колкото и да са парите на съпруга. Има жени, които никога не са имали passion за работа или нещо друго извън самите тях и като се омъжат, престават да упражняват професия. Има и други, които са инвестирали време, енергия, и това, което правят е не само свързано с пари за тях. Тези продължават. Имах съученичка от университета, която се омъжи за собственик на верига магазини. След 2 деца, продължава да работи.  Все пак се опитвам да имам open mind за хората, които срещам, и си напомням, че различните хора могат да са полезни по различни начини за другите. (Не, не говоря за жените, които са в къщи за да гледат децата си, и което не е лесна работа. Говоря за тези, на които друг гледа децата независимо дали работят или не.)

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 18:07 от Pixie

# 138
Ето нещо научено покрай празника: Никога не отивайте на amusement park петък след Тенксгивинг. Опашките са по 60 мин. +, а детето ви иска да отиде точно там където най-голямата тълпа. Наивно си мислех, че всички пазаруват в петък или спят уморени от пуйка.

Друго, научено покрай празника - не си въобразявайте, че за да избегнете чернопетъчните простотии, може да излезете по магазини в четвъртъка преди това и да си сипете газ в колата. Mr. Green Нада, зироу. Всичко беше затворено и умъртвено. Затуй се щурах в петък вечер по магазини да търся, както винаги, в последния момент, подарък за бейби шауър днес. Не съм предполагала, че мога да видя затворени магазини и бензиностанции в който и да било ден в годината тук. Голяма драма споделих, няма що. Mr. Green Поне беше тихо и празно - лудите се бяха налудували през деня.

МИНЕрВАта, като се завърна от бебешкото парти ще се пробвам да ти пиша бележка според изискванията ти. Къде във Флорида ще ходите, все пак? Ей ти за отскок един гугъл сърч: http://www.google.com/search?hl=en&q=florida+villa+rentals&a … ;oq=florida+villa

# 139
Миз , да ти е жив и здрав рожденика сладък  bouquet
Анет, как е стягаш ли тортата?
Днес съм на работа , а ме мързи да гледам newsm50
Софко, как е госпожицата малка, баткото още ли е по- доброто дете Mr. Green

# 140
Кюбит - ядосах се, щото са я потурчили Св София, пък е красива, красива....

# 141
Честит рожден ден на Мизкин Дани и на майка му! Здраве и забавления им желая!  Hug

MVK, ще устискаш до края. Имаш моето съчувствие.  Grinning

Biz, много жалко.  Confused

# 142
Кюбит - ядосах се, щото са я потурчили Св София, пък е красива, красива....

кофти е , но от над 500 години е тяхна. Св София е имала доста проблеми с основите(кракс още от началото), минала е през пожар, земетресение  и след всяко едно е била нужна реставрация. После и Четвъртия Кръстоносен поход не я е пожалил много, след това са я преправли от Православна на Католическа. Когато турците са завзели най- накрая  Константинопол, Църквата е била в доста лошо състояние отново. Поне сега е музей и ще се пази за дълго Peace

--------------
Честит празник на Дани на Миз и на семейството!  bouquet

МВК, бързо да минава деня за теб Hug

--------------
Случвало ли ви се е да ви изчезват работи от вкъщи? Например кухненски? Днес открих  липса и не е първата..

# 143

Друго, научено покрай празника - не си въобразявайте, че за да избегнете чернопетъчните простотии, може да излезете по магазини в четвъртъка преди това и да си сипете газ в колата. Mr. Green Нада, зироу. Всичко беше затворено и умъртвено. Затуй се щурах в петък вечер по магазини да търся, както винаги, в последния момент, подарък за бейби шауър днес. Не съм предполагала, че мога да видя затворени магазини и бензиностанции в който и да било ден в годината тук. Голяма драма споделих, няма що. Mr. Green Поне беше тихо и празно - лудите се бяха налудували през деня.

МИНЕрВАта, като се завърна от бебешкото парти ще се пробвам да ти пиша бележка според изискванията ти. Къде във Флорида ще ходите, все пак? Ей ти за отскок един гугъл сърч: http://www.google.com/search?hl=en&q=florida+villa+rentals&a … ;oq=florida+villa

Гостенка съм. Влизам само за да кажа, че вчера по медиите говориха за семейство платило $5000 за почивка във вила в Майами бийч, намерена по Интернет (уж сигурен сайт), която се оказала точно там, където очаквали и точно такава, каквато била на снимката. Само дето не се давала под наем. Оказало се, че хакери влизат в  изпитани сайтове = скам. Обадили са се до всички институции, естествено, но никой нищо не може да направи по въпроса и сем. е вътре $5000 и една почивка. Не са наивници -- уж всичко пресметнали правилно. Та имайте едно на ум.

# 144
Я сладкарките-какво е бътъркриим?купих едно в кутия като сметаната,така ли се бърка и то?
*
бенс,редовно,и знам как-изхрърляме като тупаме покривка или децата прибират в кофата..минала съм през поне 3 картофобелачки,2 резачки за пица и пр по тази технология
*
минервата-ние от години почиваме през
http://www.vrbo.com/
препоръчвам деситин за фл,там най-много ни хареса

# 145
Случвало ли ви се е да ви изчезват работи от вкъщи? Например кухненски? Днес открих  липса и не е първата..

2 тениски на мъжа ми. Не са загубени в пералнята. Гарантирам за това, защото бяха чисто нови и не бях ги изпрала още. Още се чудя какво се случи.  newsm78
И перлените ми обици.  Sad Но за тях имам подозрения, че са откраднати.
Кухненски неща не съм "губила".  yes

# 146
Имаше преди година сигурно една супер смешна тема в Клюкарника "изчезват ми лъжиците" - сигурно е потънала в небитието на архивите; ако успея да я изровя, ще ви я покажа...Поне ще се почувствате част от общност  Simple Smile

========
ЧРД на голям малък Дани на Миз! Да е здрав и весел!

# 147
Честит рожден ден на Данушката!
Криси и Диана му изпращат много целувки!( Рисунките с поздравите ще покажем лично Simple Smile!)
Да е все такъв чаровник, умник и веселушко!
Много здраве за него и цялото семейство!

Я сладкарките-какво е бътъркриим?купих едно в кутия като сметаната,така ли се бърка и то?

Бътъркрийм е масления крем с който покриват тук тортите и се прави най-често с тази изкуствената мас на Криско. Това дето си го купила ти в кутията е пак някакава синтетична мешавица(чудно ми е обаче защо я пишат и нея бътъркриим), барка се като сметана.

# 148
Не мисля, че ми изчезват лъжиците, но редовно ми изчезват чорапите от собствената ми пералня!  Отказала съм се да разбера къде отиват Simple Smile

Събирам проверени, от строги мами одобрени идеи за коледни филмчета за деца на 3-4 години. Дотука листът е: Twas the night before Christmas, Rudolf, the red-nosed reindeer, Pooh's Super Sleuth Christmas movie, Shrek the Halls.  Ако имате други изпитани анимационни идеи за тая вързаст, споделете.  

# 149
ЧРД на Дани и от нас .Много здраве и щастливо детство изпълнено с незабравими моменти . nbirthday
Анет опитай го - не знам дали ще ти хареса ( аз лично бих го метнала в кофата  Sick ) . За готови смеси си вземи Уип крийм или Крийм чийз . И те са тъпкани със страшно много захар , но стават горе долу за ядене.
Пикси зависи на кой парк сте ходили - ако е на Дисни , забрави. Няма празник , няма делник , ние една седмица преди училището да започне ( казват че било най-слабата седмица  ooooh!) чакахме за райд по час , час и половина .

Общи условия

Активация на акаунт