84 Thanksgiving вълнения и Американски вдъхновения

• 19 101
  • 318
  •   1
Отговори
# 150
опса,грешка,била съм купила бътър милк,не крим (макар това да търсех)..мерси  на  отговорилите

# 151
 Laughing и аз се зачудих къде си го намерила това, защото аз само в кеш&кери съм ги виждала тези кутии.
Пусни сърч в гугъла и ще намериш рецепта за бътъркрийм Simple Smile

# 152
Не мисля, че ми изчезват лъжиците, но редовно ми изчезват чорапите от собствената ми пералня!  Отказала съм се да разбера къде отиват Simple Smile

И на мене ми изчезват чорапите от пералнята, или сушилнята, не знам точно къде по трасето. Според една съфорумка с това изказване съм се издала, че не съм чела Тери Пратчет (факт е, че не съм, макар и все да ми е в списъка). Та може и там да е ключът към мистерията с чорапите.
миз, честит рожденик!

# 153
Миз честит рожденик   bouquet

# 154
ЧРД на мизин Дани! Много да е здрав и да радва семейството!

Бенс, сигурно си права, ама все пак всичките тези мозайки дето продължават да ги откриват или не могат да ги открият са загубени... абе всички хора сме от един дол дренки така или иначе....

# 155
Честити да са рождените дни на Марти на Биз и на Данушка на миз. Да са здрави и усмихнати.
....
Събирам проверени, от строги мами одобрени идеи за коледни филмчета за деца на 3-4 години. Дотука листът е: Twas the night before Christmas, Rudolf, the red-nosed reindeer, Pooh's Super Sleuth Christmas movie, Shrek the Halls.  Ако имате други изпитани анимационни идеи за тая вързаст, споделете.  

Не все още съм мама, не съм и строга, но много харесвам "The Polar Express". Мисля, че анимацията е чудна.
Cмятам, че "Barbie in the Nutcracker" също е добрo (тук очаквам бурно хвърляне на камъни).

забравих. Мое любимо филмче (специално за Биз и миз, и всички, рускоговорящи) " 12 месяцев"  -  http://www.youtube.com/watch?v=nq0hUk2yKr8&feature=related (в ю тюб има всички части, само следете човекът, който ги пуска, за да няма накъсване).

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 00:52 от Niki1

# 156
Успокоих се, че не е само при мен това "губене", то верно, че чета Хари Потър, ама започнах да се притеснявам, че не съм с всичкия си.

Кухненските работи са големи обаче -тава за мъфини, стъклена тава за печене и от днес жълт коландер (голям, метален) Thinking

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 00:57 от benson10

# 157
Анет аз пак да сложа "мерудия на манджата"  Wink - готов бадъркрийм на Уилтън има в Хоби Лоби и Майкълс ( не знам кой имате при вас). Имат и готов Уип Крийм. Иначе в магазините има готови фростинги на Бети Крокер ( при сухите смеси в кутиите). Ако не ти се бърка - може и тях да пробваш - както казах "стават за ядене"
 Не знам дали държиш точно на бадъркрийм , но за вкусно бих препоръчала муса на Танита  Heart Eyes.( рецептата я има в тортента библиотека)

Чорапи и на мен ми липсват от време на време.

# 158
миз, честит празник на семейството ти! Рожденикът да е жив и здрав!   Gift

# 159
Не знам как успявате с номера "Изчезващи чорапи".  Joy
Аз моите ги пера винаги в мрежа, защото мразя да ми падат и да ровя за тях из прането. Сигурно за това не губя.  Simple Smile Макар че съм чела Тери Пратчет и това сигурно помага.  Mr. Green

Украсих елхата и съм готова за първия адвент (утре). Ще ям щолен до насита!   Hands Clap

# 160
Честита титла на Тандури!   cook  bouquet

На мен всичко ми чезне- чорапи, бельо, фланелки, на София чорапите- редовно...кухненски неща също. Обяснение къде отиват всички тези вещи нямам, но и не обръщам внимание вече.  Wink

ЧРД на Дани на Миз!    Tada

# 161
Niki, добра идеа за Polar Express. Не съм го гледала, но съм чула, разбира се, за него. Шегувам се за "строгите" мами.

# 162
Niki, добра идеа за Polar Express. Не съм го гледала, но съм чула, разбира се, за него. Шегувам се за "строгите" мами.

Хубаво филмче е. Препоръчвам и The Lion, the Witch and the Wardrobe от Хрониките на Нарния. Има и втори филм от поредицата, за Принц Каспиан, но още не съм го гледала и според мен в него няма Коледа. Но първият ми е много любим, за срам, че е за деца, а аз приближавам 30те.

# 163
Анет, бътърмилк е нещо средно между прясно и кисело мляко( буквално изглежда като съсирено прясно мляко, само дето не мирише на вкиснало). По принцип имаше начин да си направиш и ти, без да си купуваш готов, но аз обикновено не си играя, купувам направо от магазина.

Благодаря МрсГ! Simple Smile

Да подкрепя Ники за филмите, бих добавила и Twice upon a Christmas с Мики Маус и Ко, имам и още, но са по-скоро музикални ( много се харчат при моите), пак с анимация. Имаше и една с Мечо пух, но не е за детективите, просто не се сещам как се казваше.

И на мен ми чезнат сума неща, направо не знам! Особено лъжиците! Laughing

Днеска направихме снимка с Дядо Коледа/Мраз, украсихме къщата и отвън, опаковах подаръците, надписах картичките, остава утре да им нащракам снимките пред елхата за баби и дядовци и да потеглят картички и други към БГ.
Направо съм каталясала....омотах 750 лампички на елхата ( пробвах всичките поотделно дали светят преди да ги омотая) и като ги сложих се оказа, че половината не светят....Хайде размотавай, наново, ужас  Sad

# 164
омотах 750 лампички на елхата

Тандури
, както винаги си точна, подредена, изрядна.  Hug Аз само няколко нови играчки съм купила + правя мързеливи планове да пращам картички. И да пиша списъци с подаръци, готвене, забаления. Поне хубави списъци пиша.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт