Детски рожден ден във Варна -3

• 79 899
  • 424
  •   1
Отговори
# 195
оф напоследък е голяма лудница в ''анжелика''
то  на пръсти се броят заведенията с  детските центове

# 196
Ами да не е приятно,че се пуши,като на повечето детски заведения Confused
Но детският кьт ми хареса,подходящ е за малки деца.Синьт ми става на 1 годинка и гостенчетата му ще са около неговата вьзраст,до 2 годишни.
Като ходихме на РД на Викиленд беше хубав,но нямаше нищо подходящо за толкова малки деца,а Анджелика е удобна за такива.

# 197
Съгласна съм  Simple Smile и първия рожден ден на моя син също беше там, но бяхме много хора и си бяхме само ние  Mr. Green В интерес на истината е доста по-добре, отколкото лятото като организация, меню и т.н.  Peace

# 198
Къде се намираше това Анджелика,изскочи ми от ума просто...?

# 199
В Чайка, бл.68

# 200
И аз също мисля в Анжелика да отпразнуваме вторият рожден ден на сина ми.Скоро бяхме там на друг детски празник и останах с приятни впечатления от сладкарницата и детския кът.За моят син е голям плюс,че никой не го спира да излиза от детския кът и може да влиза и излиза постоянно.Докато в Елитис това е проблем.Той не иска да играе там,защото когато иска да дойде при мен- не може.
А и миналата година празнувахме там,но не останах с много добри впечатления.

# 201
Я да се запиша да следя кой от какво не е доволен  Mr. Green

И да кажа 2 думи в подкрепа на Портокал, защото м.г. бяхме там и тази сигурно пак ще сме. Там е подходящо за по-големи деца, например на 4 г. поне. Няма как тайфа от 2 до 6 годишни да се организира да играе в колектив, абсурд.....
Двата часа са добре, ако всички гости бъдат точни. Естествено на края има малко хвърчене на свободни електрони, няма как......
Надявам се да са същите каки от м.г.  Simple Smile
За мен наистина е важно да не се опушваме......затова и не си мъкна детето през уикенда по заведения-лисичарници, каквито са най-обикновените пицарии дори......
На Викиленд и аз разбрах за менюто за възрастни и им се издразних на това....не е редно......

# 202
  • Варна
бях на рожден ден  във Викиленд някъде края на декември-5-6 деца и съответно възрастни
обаче нямаше меню за възрастни Thinking
всеки си поръча кафенце , сокче и така-
за децата -по една пица , тортата естествено, сок и някакви соленки
плаща се и детския кът от гостите на рожденика

в Анджелика преди 2 седмици -пак така
там като че е по -подходящо за малки деца макар , че не се занимаваха много с тях
децата бяха с пантофи или по чорапи , а разни нагли лелки влизаха с обувки #2gunfire

и на двете места беше МНОГО задимено Sad

# 203
децата бяха с пантофи или по чорапи , а разни нагли лелки влизаха с обувки #2gunfire
А ти беше ли си взела пантофки  newsm78
С какво да влизаме ние наглите лелки да видим дали детето ни не е затиснато от някой 7 годишен гостенин например?
Ами да задимено е навсякъде , и от всички гости най-много пушат възмутените майки.

# 204
  • Варна
А ти беше ли си взела пантофки  newsm78
С какво да влизаме ние наглите лелки да видим дали детето ни не е затиснато от някой 7 годишен гостенин например?
Ами да задимено е навсякъде , и от всички гости най-много пушат възмутените майки.

ами , не, не бях си взела пантофи
бях по чорапи, наложи се да вляза веднъж
през другото време детето си идваше само или дамите го извеждаха
близо до акъла е, че не може децата да ходят по чорапи там където възрастните влизат с обувки
а последното изречение ще оставя без коментар , това е вечен спор , който няма да намери решение тук
за щастие от 2010 няма да се пуши в заведенията и тези които искат да си димят ще си ходят на гости

# 205
Информацията ми от Викиленд е съвсем актуална, от миналата събота, 7-ми февруари. Задължили са майката да направи поръчки и за родителите.

# 206
  • Варна
Информацията ми от Викиленд е съвсем актуална, от миналата събота, 7-ми февруари. Задължили са майката да направи поръчки и за родителите.

Да, и при нас беше така началото на декември миналата година. Не разбирам това детски РД ли е или почерпка за родителите? Особено при моите деца, които вече са големи и родителите ги оставят сами, а после идват едва накрая да ги приберат. И това с 1кг сладки и соленки е напълно безмислено и излишно - така си и ги прибрахме почти непокътнати (да не вземат да ги сложат на следващия РД  Mr. Green).

# 207
Не е много по темата ... даже хич, но мисля,че точно в тази тема ще можете да ми дадете отговор на въпроса
Дано модераторите бъдат така добри и не ме "сиктирдосат"

Та значи:

Трябва ми заведение, което да може да побере 50 деца и е желателно да е пицария.
По възможност да не е скъпарско място.
Ще водя 50 сирачета в града и трябва някъде и да похапнат, а бюджета с който разполагам не е безкраен.
Приемам всякакви предложения тук или на ЛС.
Благодаря Ви предварително!

# 208
  • Варна
Комплекс Максим
Тел:052 313 449

Къде се намира и защо няма никакви отзиви за това място? newsm78

За Викиленд - в края на краищата, нямам нищо против да поръчам и за родителите предварително, това, което не ми харесва е, че няма как тортата да е от "Ламор"... Tired

Но изобщо не мога да измисля друго подходящо място за 5-6 годишни диванета. Rolling Eyes

Миналата година бяхме в "Портокал" - много съм доволна, но не може всяка година там да е.

Чудя се и за "Елитис", както и "Централ Плаза" - там май е за по-малки деца?! newsm78 А от коя пицария сте доволни?

# 209
Публикувана от: Gvendolin  - в отговор на запитването къде на пица за деца сираци - немога да дам точна идея но при положение че ще заведеш 50 деца и ще платиш за тях - всеки собственик би  теприел и направил отстъпки даже. незнам в Тримата мускетари до затвора - с колко места разполага. За друго просто сега не сещам. Сещам си и за Селена и Акварел над Хеи

Общи условия

Активация на акаунт