Детски рожден ден във Варна -3

• 79 935
  • 424
  •   1
Отговори
# 180
Някой има ли добри отзиви за заведение в Чайка,Червения,Чаталджа.Този район ми е най-удобен,но нищо друго освен Анджелика не видях.
Направете го там тогава , нашият рд беше много хубав само си провери накрая добре сметката  Peace

# 181
  • Варна
Чоколинаааа...подозирам сблъсък на интереси за 30.03!!!! Mr. Green

smile3521 Добре, че Ваче е чак в София, че иначе... Mr. Green

Симона иска да празнува във "Викиленд", сега се усетих, че няма как да внесем торта от вън. newsm78

Есин въпрос - колко дни по-рано поръчахте на Галя тортата и къде - у тях или в "Ламор"?

# 182
Чоколинаааа...подозирам сблъсък на интереси за 30.03!!!! Mr. Green

smile3521 Добре, че Ваче е чак в София, че иначе... Mr. Green
Ох, да... Mr. GreenИначе щеше да има сблъсък на овнешки рогца  fight Joy Joy Joy
Есин въпрос - колко дни по-рано поръчахте на Галя тортата и къде - у тях или в "Ламор"?
Около седмица. Аз й се обадих на мобилния, който е даден тук, тя ни покани в цеха-там са й каталозите.

# 183
  • Варна
Ние ще се предвижим,но има мами с деца,които ще идват с автобус.Така,че да има значение района.
Ние сме от Виница,та ще има майки от тук.Ако примерно го направя вьв Вики Ленд,те трябва да дойдат с два автобуса,това е поне час пьт.Едва ли ще им е приятно Confused
Затова искам заведение в което всички ще могат да стигнат поне с един рейс,такива са ми тези по линията на 31-Явор,Чайка,Чаталджа,Червения,Севастопол,центьра.
Искам да се сьобразя сьс гостите,да се опитам на колкото може по вече майки да им е удобно.

Няма да споря. Аз живея по пътя за Виница и не ни попречи мъжът ми да закара детето на РД във Възраждане (Викиленд).  Wink

# 184
Киса,виж мила и аз не споря,просто ти казвам как стоят при нас нещата.
И ние ходихме на РД на Викиленд,и за нас не  е проблем.Аз сьм щофьорка,а и мьжьт ми може да ни закара по всяко време,но има такива,които няма кой да ги докара,и искат,не искат им се налага да пьтуват с автобус

# 185
  • варна
Кажете нещо повече за "Портокал", подходящ ли е за 6-год.деца, аниматор може ли да се поръча, каква е поръчката за децата Praynig
Ние в събота бяхме на рожден ден в Портокал и не ми хареса.Децата бяха на възраст между 2 и 6 год имаха динозавърски парти,но лично моите деца им беше безинтересно/няма играчки,основно рожденника се обгрижва,двете каки правиха някакви игрички,но много от децата/10 общо бяха/си ходеха като свободни електрони из залата.Ние възрастните бяхме в друга зала и постоянно ставахме за да наблюдаваме децата,кафето беше гадно и имаше само сдно плато със сандвичи/хубави/.Малко по-рано на 20.01 празнувахме рожденния ден на дъщеря ми в Таралеж-там беше много хубаво.На мен лично ми допада и Викиленд,но Портокал не ми хареса.Това е просто мойто мнение,освен хубав интериор,не знам на какво залагат ....

# 186
  • Варна
Кажете нещо повече за "Портокал", подходящ ли е за 6-год.деца, аниматор може ли да се поръча, каква е поръчката за децата Praynig
,но много от децата/10 общо бяха/си ходеха като свободни електрони из залата.

Залата в Портокал е голяма и ако наистина аниматорите не успеят да заинтересоват децата с игри, те почват да обикалят.  Laughing

А това че е имало само 1 плато сандвичи - така са преценили родителите на рожденника.  Laughing И без това едно празнуване на РД се превърна във финансово предизвикателство за родителите.  Confused

Лично аз съм на мнение, че празника е за децата, родителите са придружители и не е задължително и за тях да има почерпка и напитки на корем.
 Често съм си мислела да попитам дали е удобно да оставя Вики да празнува, а аз да мина след края на РД да я взема. Но засега се отказвам - малко е особена, няма РД, на който да не е ревала, та да не натоварвам и без това ангажираните родители с още едно ангажиментче.  Mr. Green

# 187
  • Варна
Киса и аз смятам, че РД е празник за децата, Особено като са по-големички, като моите - вече почти всички родители си оставят децата в началото и идват накрая да си ги вземат. Да, обаче във Викиленд, задължително ме накараха да поръчам меню и за родителите. И на повечето места е така май - Ами да вземат да определят една минимална сума за РД и ние да си определяме за какво е. Накрая си прибрахме вкъщи близо 1кг сладки и соленки (да не вземат да ги предложат на следващия РД  Mr. Green  Mr. Green)

# 188
Аз съм на същото мнение като вас. Това е празник за децата, но като правя РД на моята дъщеричка винаги каня родителите да останат. Причини много- чувствам се по спокойна за децата, все пак всеки си наглежда своето, много родители са от различни места и нямат време да си ходят и пак да се връщат. Но не се чувствам задължена да черпя с меню. По едно кафе и безалкохолно.
В Портокала и на мене не ми допада особено, но дъщеря ми винаги е оставала много доволна от РД на които сме ходили. Една от майките питаше за заведение в този район. Ами сещам се за Бонели, имат хубава градинка с площадка отпред и там беше много хубаво, ама лятото. А зимата сме прекарвали чудесно в Златен лъв.

# 189
  • Варна
И аз мисля, че РД си е за децата, не за родителите им. Peace

Досега във Варна сме празнували на две места - в "Барби", дето вече го няма, и в "Портокал" - оттам съм много доволна, децата - също. Нашето беше принцеско парти (естествено Mr. Green).

Тази година Симона иска да празнува във "Викиленд", но аз нещо взех да се чудя - най-вече заради тортата, две поредни години сме с техните торти, които ми харесват на вкус, но нямат нищо общо с тази на Галя, която Туфи е постнала. Thinking А и не разбирам защо трябва да има менюта и за родителите... Tired Някой, празнувал тия дни там, може ли да ми каже колко му е излязло долу-горе?

# 190
  • варна
Аз съм на същото мнение като вас. Това е празник за децата, но като правя РД на моята дъщеричка винаги каня родителите да останат. Причини много- чувствам се по спокойна за децата, все пак всеки си наглежда своето, много родители са от различни места и нямат време да си ходят и пак да се връщат. Но не се чувствам задължена да черпя с меню. По едно кафе и безалкохолно.
В Портокала и на мене не ми допада особено, но дъщеря ми винаги е оставала много доволна от РД на които сме ходили. Една от майките питаше за заведение в този район. Ами сещам се за Бонели, имат хубава градинка с площадка отпред и там беше много хубаво, ама лятото. А зимата сме прекарвали чудесно в Златен лъв.
Къде се намира Златен лъв?А има ли детски кът там и предлагат ли пици?
Аз много се чудех къде да празнуваме Свети Валентин-3 сем сме с деца и решихме на пицария.Някакви идей да имате newsm78

# 191
Златен лъв се намира под магазин Гастро, до Окръжна болница на кръстовището на Цар Освободител и Ген.Колев. Там бяхме на РД - детско караоке. Много хубаво се получи и децата много ги забавляваха. Няма детски кът, а нещо като дансинг.

# 192
  • Варна
Някой, празнувал тия дни там, може ли да ми каже колко му е излязло долу-горе?

Смятай тортата от тях (над 30 лв със сигурност), меню за децата, меню за родителите (напитките отделно се поръчват), а и на всичкото отгоре таксуват всяко дете за това че ползва детския кът! От това беше възмутена една майка (не са й казали предварително). А и няма логика... Confused

# 193
Аз се реших и днес направихме резервация в Анджелика.После ще докладвам как е минало Wink

# 194
Преди 2 дни ходихме до Анжелика и попаднахме на 2 рождени дни. Казаха че до края на другата седмица всяка вечер имат все така по 2 празника наведнъж. Децата се забавляваха, но вътре беше доста задимено  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт