Детски рожден ден във Варна -3

• 79 943
  • 424
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Аууу, тази торта изглежда невероятно. Не мога да си представя колко време и умения изисква. Поздравления за Галя  smile3501

# 166
направо се влюбих в тези торти от ламор , не съм ги виждала наживо и вкусвала никога но като ги гледам тук са страхотни
Доня Туфиня как може така  да се излагат тези от ''алиби ''- добре че детето много много не е разбрало щото такива силни емоции в тази възраст като рожд.дни се помнят цял живот

# 167
Миналата седмица бяхме на по пица в "3мата мускетари" и имаше едно момченце с рожден ден, на което всички присътващи в заведението завидяха за прекрасната торта Simple Smile Беше с костенурките нинджа, наистина бяха като от филмчето. Дъщеря ми даже ги снима с телефона си и попита родителите къде е правена тази прекрасна торта. Отговорът беше - в Галата. Поразтърсих из нета и много бързо попаднах на темичката и на снимки с още прекрасни торти. Жалкото е, че рождените дни и на двамата ми малчугани минаха. Сега ще трябва да измислим повод за пробваме торта на Галя Simple Smile, надявайки се популярността да не повлияе на качеството.

# 168
Опитвам се да избера къде да е нашият 3г РД и виждам, че много се говори за Вики Ленд. Извинявам се за тъпия въпрос, но къде се намира? Може би само аз не зная  Rolling Eyes, а също и този детски център " Детско сърчице"?
И още един въпрос във Вики Ленд тортата от тях ли трябва да е?
Благодаря предварително за отговорите  Hug

# 169
Да, Викиленд са производители! Това е сайтът им - http://vikiland.net/. има и карта, намира се почти срещу Кауфланд. Наистина е хубаво, но според мен поради липсата на достатъчно детски заведения  е абсолютно претъпкано. За персонала като знаем, че е от БГ , няма за какво да говорим.

За детски център " Детско сърчице" нямам инфо.

# 170
Благодаря Янич

# 171
Туфи,
радвам се, че тортата от ръцете на Галя ви е харесала  Grinning Пак ще се повторя - страхотен майстор, страхотен човек!  Heart Eyes
не се коси за Алиби-Череша... човек докато не опита, няма как да разбере... (за жалост)

Пате,

в Детско сърце над ресторант Камелия (ако за него питаш) празнувахме вторият РД на сина ми.
Имахме доста гости в широк възрастов диапазон и се тревожих, че на големите няма да им хареса. Най-големият бе първолак, но се забавлява страхотно. Ние празнувахме през лятото и бяхме вън. Не знам как са условията вътре. Факт е обаче, че в крайна сметка излиза много скъпо според мен.
Предлагат аниматор, но аз не се възползвах, занимавах се сама с децата Wink
Има цена за наемане на Терена им, а храната е от кетърингова фирма и искат дори тортата да е от тях. Последната обаче аз си я внесох, както плодове за децата и солети.
Ако те интересува нещо друго - насреща съм

Относно Живко Драгостинов:

бях гост на РД, където той анимираше празника.
Бяха много малко гостенчета, но всички останаха доволни.
Аз за жалост гледах през стъклото, защото моят малък мъж не си пада по аниматори Simple Smile
Рожденика ставаше на 4 или на 5 (забравих  Whistling), но това не попречи на най-големият батко, да остане очарован и да повтаря на майка си, че иска Живко за осмият си РД.
Не го рекламирам, а споделям...
Признавам, че след всичко прочетено тук (и личната ми, виртуална комуникация с него) ми беше много интересно като разбрах, че точно той ще анимира това РД Wink

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 11:28 от Gvendolin

# 172
Да питам в Портокал тортата от тях ли беше? Че много ми се иска да пробвам на Галя.
Последно Габи си избра там да кара РД. Искала индианско парти, че принцеските й омръзнали Mr. Green

# 173
  • Варна
Да питам в Портокал тортата от тях ли беше? Че много ми се иска да пробвам на Галя.

Доколкото знам, тортата се внася отвън.

# 174
Някой има ли добри отзиви за заведение в Чайка,Червения,Чаталджа.Този район ми е най-удобен,но нищо друго освен Анджелика не видях.

# 175
  • Варна
Някой има ли добри отзиви за заведение в Чайка,Червения,Чаталджа.Този район ми е най-удобен,но нищо друго освен Анджелика не видях.

От голямо значение ли е районът? Все пак РД е веднъж в годината, все ще се придвижите някак извън района ви.  Wink

# 176
Кажете нещо повече за "Портокал", подходящ ли е за 6-год.деца, аниматор може ли да се поръча, каква е поръчката за децата Praynig

# 177
Ние ще се предвижим,но има мами с деца,които ще идват с автобус.Така,че да има значение района.
Ние сме от Виница,та ще има майки от тук.Ако примерно го направя вьв Вики Ленд,те трябва да дойдат с два автобуса,това е поне час пьт.Едва ли ще им е приятно Confused
Затова искам заведение в което всички ще могат да стигнат поне с един рейс,такива са ми тези по линията на 31-Явор,Чайка,Чаталджа,Червения,Севастопол,центьра.
Искам да се сьобразя сьс гостите,да се опитам на колкото може по вече майки да им е удобно.

# 178
Кажете нещо повече за "Портокал", подходящ ли е за 6-год.деца, аниматор може ли да се поръча, каква е поръчката за децата Praynig
Подходящо е, да. Самите те са аниматори. Това е в същност център за организация на празника, а не просто даване на терен под наем. Ние бяхм етам миналата година и съм с отлични впечатления. Може да разровиш предишната тема и да ми прочетеш поста.
Тогава куверта на дете беше около 4-4.50 лв, не помня точно, и в същност основното, което поръчваш е празника на детето. Има различни видове партита. Или поне имаше миналата година.
Миналата година приеха да си внеса тортата, защото цеха, с който работеха тогава не ми допадаше. Мисля, че имаха известна резервираност, и момичето, което приемаше поръчката не беше много склоно, но след това тя говори с управителката и ми се обади лично, да ми каже, че няма проблем да си внеса тортата. Не зная сега как стоят нещата.

# 179
Дона Туфиня, благодаря ти за изчерпателния отговор! Ще се поразровя да попрочета. Hug

Общи условия

Активация на акаунт