КГБ = Клуб на Готините Баби - 50

• 22 697
  • 451
  •   1
Отговори
# 90
  • София
    Здравейте момичета!Сколасах,най-после да пиша.Днес бях при GP,даде ми болничния,но от утре съм на работа.Не можел да ми даде по-вече от 7 дни,а днес ми беше седмия.Смени ми антибиотика-вече пия Азатрил.Кашлям си като магаре,носа ми тече...
    Зиче,много болки днес си изтърпяла,дано по-бързо да спре да те боли!Пий обезболяващи.
    Мастерче,това коте ще ти ходи по петите,то чувства кой го обича!
    Тайне,Дидиа, много е трудно да се гледа възрастен човек.Хем вече не може,хем започва да не разбира,хем не разрешава друг да взема решения.
    Лека нощ на Лягащите!

# 91
  • София
Яжке, притесняваш ме с тази кашлица. Защо не правиш от този вид компрес с мед на гърдите?

Аз се хоризонтирам, Лека нощ на "скритите" (признайте си без бой кои сте, ха-ха  #2gunfire

# 92
Ехооо?!? А аз едва сега се класирам, но очите ми са така възпалени, че не могао дори да ви чета, остави се да пиша. А вие преполовихте и  юбилейната ни тема! Върнах се от София след обилния снеговалеж през почивните дни, правихме с Емичка снежни човеци, "снимки" върху снега, пързаляхме се и падахме върху заледените софийски тротоари...А в Плевен ме посрещна една нормална късна есен...
Сега  втори ден съм със страхотен главобол и чесни притичвания до 00, единствените, които малко ми помагат да се отпусна. И, да, сладките вицове и перипетиите ви, за които успявам да прочета.
 Hug Hug Hug Hug Hug за всички, не пиша често, но си ви чета и си ви обичам много!
С пожелания за лека  нощ и сладки сънища!

# 93
Най-после, седнах на компа!
Рапортувам:
Както си дремвах, към 15.30ч. звъни телефона- докарали ни дървата, шест кубика. Търся Стефан, няма го ни в къщи, ни на двора- ужас! Обличам се дебело, че вънка студ и духа- ужас! Тъкмо решавам да стоя вън и да ги пазя, че циганетата ще ги извлекат, като няма никой, той си дойде.Тръгнал за джипито, но видял камиона с дървата и решил да види къде ще ги стоварят, а то пред нааааас. Хукна из циганската махала да търси резачка, аз пазя дървата на улицата- ужас! Който мине и се спира- нали всички се познаваме- и се почва- колко кубика са, колко лева ги купихте, ама дали са шест кубика, че ми се виждат по-малко.....ужас и студ! Почнаха да ги режат, аз отидох при джипито да му взема картона, докторката като ме видя и ме почна: отдавна не си идвала, подлежиш на изследване, лягай да ти направя кардиограма, ето ти бележки за изследване, петък, събота и неделя ще си на "бяла диета" и в понеделник при мен!
Ужас! Така да ги мразя диетите, но няма как, сама се насадих! И баш почивните дни!
Ама нали е за здраве..... поне ще ми направят изследвания - холестерол, кръвна захар....
Мноооого се разписах, сигурно ви дотегнах, затова:

ЛЕКА НОЩ И СЛАДКИ СЪНИЩА!

smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 94
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Танче с кеф те четЪ.  Hug
Ква е тая "бяла диета"?  newsm78
Че си опазила дървата , опазила си ги , ма внесе ли ги поне?  Grinning

Яжка , дано ти поразмине вече.  Hug Hug Hug

# 95
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Лека нощ и хубави сънища!

# 96
От известно време е модерна тази бяла диета във Варна, след нея правят изследвания на деб.черво. Утре ще се обадя на сестра ми на приятелка, тя се изследва миналата седмица и ще питам какво точно е яла- джипито ми каза всичко бяло- ориз, сирене, картофи, извара, бял хляб и бели меса-риба пиле.....нищо цветно, домати моркови, червени меса.....
Сестра ми ми се смее и казва: ееее, сладолед Ванилия може, значи не си за окайване, че нали мноооооого обичам сладолед и лете и зиме!
Дърва не съм внасяла, аз искам климатици, той иска парно- всеки според мераците си действа.
Жабче, незнам при вас как е, но тук джипитата ни търсят диспансеризираните/аз заради високото кръвно/  ако продължително не сме стъпвали в кабинета им, понеже Стефан ходи всеки месец за рецептите, та му поръчала да отида и то така се случи, че отидох без да се каня.

Л  Е  К  А  !

# 97
  • София
Танита, много са грижовни вашите доктори. В София - само ако ти ги потърсиш ти обръщат внимание, коркото да не е без хич. Не са ме потърсвали за нищо, от друго място разбрах, че трябвало да ми правят задължителна ваксина . Отидох и се чувствах като натрапница.
Да не си разваляме настроението преди лягане. 

# 98
Аihsa, то и в Плевен е нещо подобно, като отида веднъж в годината по някакъв дребен повод и току ми поднесат  един попълнен  с разни ЕКГ...и какво ли още не, отгоре на всичко и го прикриват уж дискретно с ръка, т. е. подпиши тук и не чети повече. Аз заради това и не стъпвам при джипи-то, предпочитам да отида на частен преглед и да си платя, много по-обективни и адекватни лекарите от такива кабинети срещам.
Да не коментирам как заплащахме всяка визита при свекъра ми, нищо че се ползва с някакви облекчения като ветеран от войните в първата половина на миналия век...
За това и аз Се радвам на лекарите на Танита във Варна, дано повечето лекари са такива като тях.

# 99
Айша,  Арита, при нас наистина ни търсят. Поръчват редовно на Стефан да отида, а някога направо му дават бележки за изследвания, но този път заради кардиограмата ме извика.
Случвало ми се е заради майка ми да отида в Социални грижи, като кажа адреса и най учтиво ме молят да кажа на еди-кои си, че са си спрели телефона да отидат, че им се полагат помощи.
Пропуснах да ви кажа, че са ни дошли дървата ми звънна една съседка до къщата на майка ми- през пет-шест къщи сме, разтоварили нейните и тя попитала другите за кого са, и така ми позвъни още преди да спрат пред нас, имаме си телефоните и си комшуваме, уважаваме се.
В нашия квартал и без телефон и джиесем, ще си осведомен без проблем, само да не си скаран с комшиите, хи, хи, хииии.....

ХАЙДЕ ПАК, ЛЕКА!

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 00:14 от Танита60

# 100
  • София
    Лека нощ и сладки сънища!

# 101
Лека нощ  и много Hug Hug Hug от мен!

# 102
  • Пловдив
Добро утро !
Тъй като съм станала в 3ч мъчих се да влезна във форума но нещо ми дава само написаното до 4стр. и не мога и не мога да пиша .Сега пак се пробвам дано да успея.
Много съм подута и правя компреси цяла нощ,и се жабурисам с лайка и тетра ,но болката е търпима.
Хайде закуската от мен ,с пожелания за хубав ден.

# 103
  • София
Добро утро.
Зиче, благодаря за закуската.
Прави компреси, постепенно ще зарастне операцията и ще мине. Най-страшното е вече назад.
Приятен ден на всички.

# 104
  • София
      Добро утро КГБ и фенклуб СДС !
  Зиче,благодаея за закуската и кафето. Стискам палци бързо да те отпусне болката.Жабури се с отвара от смрадлика!
  Момичета,днес излизам по-рано!  Приятен и успешен ден!

http://de.youtube.com/watch?v=1_saAYLj-VQ

Общи условия

Активация на акаунт