КГБ = Клуб на Готините Баби - 50

• 22 696
  • 451
  •   1
Отговори
# 75
  • в малка спретната къщурка
От Фурийка и Фенчо-Наздраве.
На бандата бойна много здраве.
Пийваме си сладко ракия,
пък майната и на таз простотия.
Кревата ще развеселим,
само да не го строшим. hahaha hahaha hahaha

Наздраве.

# 76
Ха, накрая и аз да се запиша в новата хубава и юбилейна темичка.
Първо да кажа наздраве на Фурийка и Фенчо! Фурийке, не се ядосвай, то много хубаво си го казала, само мога да добавя - простотията по хората ходи. Тоз твоя шеф щом не те е оценил досега, не си струва да му се ядосваш. Яааа, го дай на сам да го култивираме! Laughing
Зиче, миличка, много си препатила днес. Искрено ти съчувствам и се моля да не те боли много след упойката и по-бързо да ти отминава без никакви усложнения. Hug
Тайне, дано майчето ти се подобри с лекарствата и ти да се успокоиш и да не се тревожиш покрай нея. Човек незнае наистина какво ще му сервира възрастта, в смисъл как ще му се промени съзнанието.
Яге, не почна ли да ти действа антибиотика. Дано утре  вече си по-добре. Тая хрема май от нищо не се влияе, сама накрая с времето минава, поне при мен беше така. Оправих се след втората седмица.
Мастерче, мисля си и за твоето коте днес - миличкото дано се управи, тия животинки са ми любимите и много ми беше жал като четох.
Аз май последно време повече чета, отколкото пиша, ама да знаете не пропускам нищо. Просто толкова много пишете, че докато ви изчета и мандата ми изтекъл на компа и не остава време да пиша. Ей сега, пак ми подвикват, че след пет минути трябва да ставам. Тая вечер мъжо е вкъщи. Ходил днес в Добрич и регистрирал най- после колата и минал преглед.
Танитке, пак си на върха /с римите/ - чудесен юбилеен поздрав!
На всички и тези, които не съм споменала - първо зло да ги забрави, а от мен мноооого Hug Hug Hug
Преди малко при нас заваля снежец! Как тихичко си валиии! Много е красиво, само дано утре да не е студено и да е меко времето!
Лека вечер на всички! Отивам да гледам Биг Брадър!

# 77
И от мен наздраве.
Ето ме и мен.
Сега се върнах 12часов работен ден.
Ей че капризни родители и мързеливи деца.
Цяла вечер не мога да се оправя с тях.Но сега съм на маса с чаша червено вино и замезвам със сушеница.
И се връщам назад да ви чета.

# 78
  • София
Изчетох ви, много проблеми имате днес всички. Дано накрая всички се оправим.
Почвам по ред.
Мастерче, браво на котето. Спасила си му душичката, сега ще се оправи
Зиче, ще те поболи и после няма да имаш проблеми със зъба. Взимай обезболяващо или ракия - само за дезинфекция/да го кажем/.
Фурийке, седи си домА/както казва Пламен/ и си трай. Докато свършат всички видове отпуска шефа ще реши какво да ви прави, не си подавай сама молба за напускане. През това време си потърси друга работа, даже може и да поработиш нелегално. Много ще ти се зарадват като няма да има осигуровки за тебе. След това на борсата - сигурно 12 мес., то не пречи пак да си работиш. Шефовете не искат да съкращават, защото дължат 1 заплата, ако не започнеш работа в 1 мес. срок. Подметни му, че ще подпишеш ведомостта за тази заплата за да те съкрати като му дойде времето. Работа има, ако на човек му се работи. Справка - аз, грозна, дърта и дебела, без висше образование по специалността  ама си намирам работа за 2-3 седм. и то не на лоши места.
бабо Янке, пази майка си да не се залежи. Те така се опускат и не искат да стават, после всички болести идват от залежаване. И пак на твоите ръце ще е.
Тайне, да не те плаша. Минахме през тази част от сериала с майка ми и баща ми. Знам, че е грозно  така да се говори, но това е действителността. Първо беше паника, лекарства, после започна старческия егоизъм и страшна склероза. Последва Алцхаймер и Паркинсон едновременно/при майка ми/, изкуствени стави и при двамата, залежаване, памперси. Нито личен лекар, нито доктори, нито плащане не помагат. Просто е постепенно и необратимо. И накрая на болната жена мъжа и умря. Просто се преумори да я гледа. Ние с Ани бяхме постоянно до тях, помагахме, пазарувахме. Те нямаха  други роднини и близки. Затова казвам, че периода 1997 - 2004 г. не знам как съм го изживяла. Но се изживява. Но основното 24 часа беше на негов гръб, организма се изтощи и свърши за 10 дни.  Както и да е  - свиквайте. Просто идва такова време, че ние ставаме най-възрастните, така казва 1 моя братовчедка.
Жабке, лекувай се  - да не стане сериозна болест от 1 чистене. Все пак времето е променливо и лошо.
Яге, радвам се, че се оправяш, постепенно ще мине болестта. Хремата с лекарства минава за 1 седмица, а без за 7 дни.
Дидиа, Деси, няма смисъл да се ядосвате с родителите на децата. Нали това са снахите от темата. Какво да искаме от такива същества - само необосновани претенции.

Танита, пак си неотразима с римите. Продължавай да ни радваш.
Диди, явно и двете плачем за нов, личен комп. Дали сме слушали и ще дойде ли  Дядо Коледа при нас с подарък?

# 79
  • София
Къде изчезнахте? Да не би да ви изплаших с писанията си, то цял роман станало.

# 80
                       Ето ме и мен!Върнах се от работа,ходих до Кауфланд,нахраних дедито,изчетох ви и сега съм тук! Laughing
                       Айша,според мен в КТ е записано ,че работодателя дължи 3 заплати когато уволнява без предупреждение.Поне така беше в случая с щерката.Тя още като и казал шефа се спазарила за тях,звъннала на друг и подписала договор за новата работа и то с по-голяма заплата.Та два дни преди да напусне /имаше с шефа договорка на коя дата ще бъде освободена/ като почват едни словоизлияния от страна на шефа колко е сгрешил и в тоя тон.Та накрая тя остана на старата работа , а шефа обеща да и плати неустойката ,ако поискат такава от нея.Ама мъжа ми каза,че ако не отиде първия ден на новата работа договора не влиза в сила и какво стана...така и не съм питала.
                       Не ми се сърдете ,но нямам таланта да изредя всички един по един  Embarassed Embarassed Embarassed обикновено пиша по конкретен повод или майтап. Laughing
                       Зиче,пии обезболяващи.Аз така вадих един зъб ,за който се съмняваха,че е срастнал /слава богу не беше/ и на всеки 2 часа пиех по два аналгина и въобще не усетих болка когато започна да ме пуска упойката.Стискам палци утре сутрин нищо да не те боли и да спиш спокойно тази нощ и без това си се намъчила миналата.
                       Шпунц,ние сме две ,ама мойта сестра е далеко.Днес звънях 100 пъти и вече бях изпаднала в ужас,никой не отговаря и съзнанието ми роди апокалиптични картини.Какво да правя - децата с мен не мога да ги заведа,а ако не отида бързо може и да се усложнят нещата.Бе само удар не получих.Добре,че накрая баща ми чу домашния телефон.GSM-а го бил сложил да се зарежда и не го е чул,а майка не може да става вече 2 години.Та си е направо ужас и страхове.

# 81
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ааааа баба се не плаши , Айша.  Joy
Тук съм , размотавам се из нас , из нета , въобще размотвам се.  Laughing

Деси , къФ е тоя раб. ден? Ти у вас като на хотел си май.  Hug

Дидка , е наща градинка изпращаме Краско до портата на двора.
Звъним , излиза даскалицата взима го и си влизат в двора , в сградата. Peace
В държавната пак само до вх.врата на сградата. Вътре не.
Купи на ваще един тел. със слушалка подвижна и да си го носят в джоба.
Иначе съвсем ще изперкаш от напрежение.  Hug

# 82
  • София
Да, без предизвестие - 3, иначе 1.  Шефовете обикновенно го правят 1 месечто, но и за него се стискат. Според мене - майната му на предизвестието, после 12 мес. * 200 лв от борсата са по-важни. Но аз не съм ги ползвала.
Дидиа, внимавай  за себе си. Ако все лоши работи мислиш, накрая какво ще стане с тебе и после кой ще гледа възрастните. Пази се заради себе си и заради тях, че на нас разчитат. В един момент докато те боледуват ние сме длъжни да сме от камък, да издържим и стари, и деца и внуци. И после - защо толова некролози на хора около 50-55 г. Много тъжно стана, извинете.

# 83
Ей ме на, и аз съм тука. Изпратих мойто дяти на дискотека - събраха се съученици от гимназията, хем да се видят, хем да празнуват. Изпих и един течен аналгин, та дано ми мине главата, и смятам да се възползвам от компютъра.
Фурийка, прави са момичетата - не избързвай, пък всяко зло за добро.
Зиче, как си - дано си по-добре и да нямаш силни болки.
И при нас застудя много, дъжд валя, сняг няма засега.
Тая вечер проблеми с парното имаме - никакво го няма,
ще търся кой да ме топли Joy

# 84
  • Кубрат/ Пишурка

Нека тези звездички ви греят през нощта!Аз лягам рано-рано и ще пиша вече в петък.С тази скорост нищо чудно да вляза пак в нова тема!
Леки дни!Дано за всички са щастливи!

# 85
Лека нощ на всички! И аз си лягам рано. Приятни сънища!

# 86
                      Жабче, GSM съм им купила и какво . Sick Баща ми го държи на масата и ако на него му стане лошо майка не може да стигне до там,тя е на легло.И като не отговорят изпадам в ужас.Казала съм 100 пъти телефона да стои до майка на леглото ,но пък да ме е чул някой.Ни с млади,ни със стари можеш да се разбереш. Sick Само когато излиза и дава телефона и тя,милата,бърза да звъни.Не,че може да говори по него,но поне отговаря с да и не.Засегнат е говора и от удара.Ох,как няма да ми се вдига кръвното.
                      И ние в градината имаме звънец на входната врата,а вратата на групата е до нея.Като отворя едната и на крачка е другата.Та за тоя звънец ми е думата.В понеделник тропат на вратата и аз се скарах ,а то звънеца счупен.И нали сме печени бабки  Laughing търся отверка да го оправям и един тати ми помогна.Днес отново звънеца счупен.Какво правят не знам ,ама така се накарах,не бяха ме виждали така. Mr. Green Утре ще щракна на компа един огромен надпис до звънеца дано се сетят как се звъни. Mr. Green

# 87
  • София
Да се разпиша на вечерната проверка поне.
Изчетох 3 страници назад, че повече нямам сили. Доста сте се потрудили днес.
Фурийка, никакво предаване на тези т.н. началници! И никакво доброволно напускане, стой до последно. Отпуските ли ще чистиш, болнични ли ще си взимаш-сега не е момента за вдигане на бяло знаме. Те това и чакат. И аз бях безработна, после минах от "другата страна на барикадата", та сме видяли всичко по този въпрос. За бюрото по труда винаги има време, на трябва да  е по тяхна инициатива.
Зиче, пожелавам ти една по спокойна нощ и утре вече да си забравила болката.
На останалите момичета, дето се грижат самоотвержено за своите родители-да се пооправят старите, да се държат още колкото могат да не се залежават. Права е Айша, никак не е лесно да гледаш родители на легло. И аз съм минала по този път и ми е до болка познато. Само че сега, с тез снахи-познайте кой ще ни гледа !
Болните, вече да се оправяте . Доста лекарства си попихте, стига толкоз болести.
Мастерче, и аз се развълнувах за животинчето. Много ми става жал от таквиз неща. То и затова моя звяр е вече 17г. вкъщи, в безмълвно "мирно" съвместно съществуване с мъжа ми. Ако го гледаш в клетка там, постилай му вестници-така лесно се чисти, а тези животинки са си чистници по принцип .
Всички ви  Hug  Hug  Hug и ще ходя да лягам. Днес цял ден главата ми от напрежение ще се пръсне. накрая пих хапче и малко ми разпусна, ама ЩЪ СЪ ОПРАВЯ!

# 88
  • София
Лека нощ на заспиващите.
Ани си дойе, вечеряме и после може да ме изпъди от комп., ако не и се спи.

# 89
                        И аз ви казвам ЛЕКА НОЩ И СПОКОЙНИ СЪНИЩА!

Общи условия

Активация на акаунт