31-ва снежна тема на канадките

• 19 117
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Честита Коледа на всички!!!
Много радост, щастие и здраве!

# 211
Весела Коледа на всички!

шеметче, спретнала си страхотни торти пак. Да ти е жив и здрав Мартин, да се слушате взаимно, весело,  щастливо и безгрижно детство му пожелавам.

Аз съм все още в Уинипег и съм насреща ако някои има нужда от информация или помощ. Не мога да се похваля с добри новини на този етап, пиша от време на време в проблемно и се надявам новата година да ни донесе нов късмет  newsm10
Бъдете здрави и весело посрещане на 2009!

# 212
Весели празници на всички! Много здраве, късмет и усмивки!  Hug

# 213
Благодаря на всички, които споделиха опит за подаръците на учителките и гледачките   bouquet! В градината на дъщеря ми персоналът е от около 7 жени и 1-2 стажантки. Мисля да взема по един крем за ръце или малка кутия бонбони.
Тази седмица заради падналия сняг не сме я водили, а и те май не работиха някои дни, та остава за понеделник, последната минута Simple Smile

Весели празници!

# 214
shemet_neveroiaten,сега остава и ти да си майсторката при която си поръчахме торти за рожденният ден на детето.

# 215
  • Vaudreuil Canada
shemet_neveroiaten,сега остава и ти да си майсторката при която си поръчахме торти за рожденният ден на детето.

Не съм аз със сигурност Simple Smile Имам обаче някои подозрения, че съм я засичала в тортената тема  Wink

Да не забравя да честитя на Дот пораснало детенце макар и със закъснение - Дот да ти е жива и здрава малката кукла и много да те радва - много хубава торта видях по повода.

# 216
  • Vaudreuil Canada
За Торонто мамите разпродажба http://frugalshopper.ca/phpbb2/viewtopic.php?f=48&t=109973&a … 3252876f338c8e3c9

# 217
Шеметче , мерси за пожеланията. Малката много се зарадва на тортата а и отдавна ми казва че иска Торта-Барби. След като духна свещичките всички деца чакаха за торта, а аз снимки се отплеснах да правя  Crazy, но бях бърза, така че всички бяха щастливи:)
Пожелавам ви Весели празници на всички!

# 218
Привет канадски майчета!Простете че така нахлувам в темата,но ме интересува имате ли отзиви за капките против колики Оvol..? Rolling Eyes По принцип искахме да поръчаме от вън Infacol,но приятел на мъжа ми в Канада каза, че тези Ovol били доста добри и затова търся инфо. Thinking

# 219
  • Vaudreuil Canada
БОДЛИВКА ние изпробвахме какви ли не капки за колики - най-добре се повлияха от инфакола - но не пречи да поръчате и двата вида и да ги редувате - така или иначе препоръчват да не се ползват по повече от 2 седмици без пауза а ако имате класически колики демек 3 месеца няма как да спазите това условие.

# 220
Здравейте момичета искам да ви питам как се справихте с гаденето по време на бременност. Аз току що разбрах, че съм бременна и много  ми се гади, не повръщам само ми се гади но през целия ден. Моля за съвети, че много съм претеснена. Доктора си ще видя чак след празниците и до тогава незнам какво да правя.

# 221
bruni, честито и леко бременеене! Виждала съм едни гривнички, продават ги на летището и стават и за морнинг сикнес или поне така съм чувала. Питай и в хелт стора Peace

БОДЛИВКА, честита бременност и на теб! Ние ползвахме Овол с Виктория, мисля че е добро, но ти препоръчвам да изчакаш преди да купуваш каквото и да е. Аз бях се заредила за Ема а тя така и нямаше никакви колики.. Sunglasses

и като съм започнала с бременските честитки, едно голямо честито и за една друга форумска мама, тя си знае коя е Heart Eyes Лека бременност и едно сладко, здраво и кротко детенце ти пожелавам  bouquet

Честито и на порасналите дечица чийто рождени дни съм пропуснала, да са живи и здрави и само да радват мама и тати  bouquet

# 222
Благодаря ти Гармелчо веднага, ще ида да потърся в аптеката за теза гривна, иначе като питах един аптекар той ми каза изчакай доктора ти да ти препише нещо против гадене, ако ми е много зле ми препоръча гравол ама аз знам че не е за бременни и не го копух.

# 223
  • Монреал
Bruni, сигурно звучи странно, но пробвай да хапваш от тези киселите детски бонбони червейчета. Те ми помагаха много при гадене. Даже мисля, че има специални кисели бонбони за бременни, абе нещо кисело все ще помогне.

Честито на всички бременилки, леки бременности!   bouquet

# 224
Весели празници и от нас !!!

Общи условия

Активация на акаунт