Юнското дете от целувки расте!

• 25 631
  • 197
  •   1
Отговори
# 120
За много години , дами!

Да сме здрави, децата да растат щастливи и ние да имаме все хубави поводи за коментиране във форума!!!

# 121
  • София
Честита Нова Година!

Да сме живи, здрави и щастливи! Много любов, късмет и успехи през новата година!

Честито и на имениците!

Ние преди малко се прибрахме от Тетевен, там посрещахме Новата година. На Коледа бяхме в Пловдив. Изкарахме си добре и на двете места - ядене, пиене, спане (най-накрая  Mr. Green) и мноооого подаръци за всички, най-много за съкровището, естествено.

Хамелионче, стискам палци  fingerscrossed Обърна ли се вече бебчо? Маринка добре ли е вече?

# 122
Хотче качих снимките веднага  Hug
Бебче все още поне аз го усещам, че е седалищно, но на 13-ти съм на преглед и ще видим как стоят нещата. Надявам се в крайна сметка всичко да е наред. Колкото до Маринушка - пъпките отдавна спряха да излизат, коричките започват да падат вече и се надявам в понеделник да минем преглед при джипката и да ни даде бележка за детска градина.

Сега ще бягам че малката е кисела нещо, цунки на дечицата и приятна вечер.

# 123
  • София
Честита Нова Година!

Да не се отървете от здраве и късмет през Новата година!
Дано е успешна за всички ни!
И да пишете повече в темата...

Честито на патерици и на всички именици!Да са живи и здрави!
И да почерпят за хубавите си имена!
Hug

За Коледа си бяхме в София,а за Нова Година в Добринище.Беше страхотно,не ми се тръгваше...
И на двата празника Мели получи много подаръци и сега ляга и става с тях.
Хамелеонче как си?Нищо,че малко пиша,чета и съм в час!

# 124
За много години!
Желая на семействата ви уютът на разбирателството и топлината на любовта да господстват в дома ви! Бъдете живи и здрави! А на децата - щастливо детство!
Благодаря за поздравленията за именния ден на Васил Hug
Ние на Коледа си бяхме вкъщи с гости, а Нова Година посрещнахме в Ямбол. Децата получиха много подаръци. Дядо Коледа донесе на Васил еднометрова формула Ферари, куфар с инструменти, два трансформъра, книги, комплекти за рисуване и много лакомства.
Хубав ден и до скоро! Heart Eyes

# 125
  • София, център
Честита Нова Година и от мен!

Дано е здрава, късметлийска, спокойна и изпълнена с положителни емоции!

# 126
# 127
Сети, много е сладка Лорка, да ви е жива и здрава  Hug А като видях стаята й, пожелах да съм на нейно място, колко играчки има  Crazy Я, кажи това фриз ли е на стената с Мечо Пух и компания? Искам фриз или с Мечо Пух, или с Том и Джери, но нищо не откривам по магазините  Sad
Честито на всички именници, да са живи и здрави, само късмет да им носи името!

# 128
Вили, благодаря ти много  Hug !
Да, фриз е в стаята на Лора, много издръжлив се оказа, въпреки опитите й да го отлепи в началото, вече години и не е мръднал.От Ботевград го купувахме, но магазинчето там вече не съществува, а не съм го виждала в друг магазин.
Разрових се в нета и открих фриз с Том и Джери, дано ти хареса и да го имат в наличност и да зарадваш Ицко  Grinning .
От нас с Лори целувки  Heart Eyes
П.П. Имате ли проблем с форумчето, аз нещо трудно публикувам  Thinking

# 129
Мерси Сети, със същия фриз сме в момента, в сегашната детска на Ицко, само че е в синьо. Иска ми се нещо различно за новата, но в краен случай ще взема пак такъв.

# 130
Искаше ми се да помогна.За декорация с Мечо Пух може да разгледаш тук, но фризове с него няма.Ние имаме дръжчиците за секция на Мечо Пух и дружинката му, купувахме ги от Бриколаж.Иначе тези аксесоари и в електронен магазин ги има.

# 131
Сети - Лорката голяма сладурка - пу-пу да не й е уроки, чаровница мамина. Мисля че е готова за братче или сестричка  Crazy Heart Eyes Laughing Hug

# 132
  • София, център

Мамина сладка!

Сети, разкошно ти е детенцето!

# 133
Благодаря Grinning !
...Мисля че е готова за братче или сестричка  Crazy Heart Eyes Laughing Hug
Готова е  Grinning , само дето иска братче И сестричка  Mr. Green .

# 134
  • някъде ... тук ...
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet

Ето Ви малко снимки и от нас Sunglasses

Сети, действайте Laughing

Общи условия

Активация на акаунт