Юнското дете от целувки расте!

• 25 628
  • 197
  •   1
Отговори
# 105
Честито Рождество Христово! Честит Имен Ден на всички именници!
Черпя ви за моя малък именник
Дано ми е жив и здрав и дано кротне малко през следващата година, че е такъв инат, нищо не чува. И аз съм притеснена за говора, отдавна питам и разпитвам за логопед, но всички казват, че е рано, но аз съм постоянно с детето и виждам, че има проблем, не е само до възрастта  Sad Тук няма никакви специалисти, а логопедката в градината не ми изглежда читава, дано да греша  Confused Но след като толкова време заместваше едната им госпожа и като я попитах как е Ицко, тя ми каза, че имало много отсъстващи и като се съберяли всички, тогава щяла да ги прослушва. Ами тя въобще ли не разговаря с тези деца, дано да греша за жената, но за мен това не отговор.
Хамелионче, мисли позитивно, има време още. А иначе ти и Марина изглеждате превъзходно. Снимка и аз ще пусна, но все чета и пиша от преносимия комп, пък в него нямам никакви снимки.
Иле, дечицата ти са страхотни, ти си една горда мама. Пусни снимки да ви видим тримата, сигурна съм че след второто раждане си станала още по-красива.
Пловдивчанки май са по-сериозни от Софиянки, много добре изглеждате момичета, а дечковците са страхотни.
Весел празник и много сбъднати коледни мечти ви пожелавам.

# 106
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! ЖЕЛАЯ НА ЦЕЛИТЕ ВИ СЕМЕЙСТВА, ЗДРАВЕ, БЛАГОПОЛУЧИЕ И КЪСМЕТ! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! И НА НАШЕТО ЮНЧЕ ИЦКО, ДА РАДВА МАМА И ДА СЛУШКА МНОГО!
Нека да съумеем да запазим
магията на коледната нощ
през цялата година,
за да бъдем по-добри,
да се обичаме повече
и да имаме силата
да сътворяваме
по едно малко чудо всеки ден –
една усмивка, едно добро дело,
един топъл жест.
Бъдете живи, здрави
и истински щастливи! :*:*:* НАЗДРАВЕ newsm24

# 107
Честита Коледа на Всички!!!
Да са живи и здрави именниците  cheers cheers santa2

# 108
Весека КоЛеДа и от нас сладурки! Пожелаваме ви много здраве, щастие, благополучие, късмет и много усмивки.

Честито и на всички именници днес и специално на Ицко - много целувки от нас с пожелания за много безгрижни игри, здраве и късмет.

Чакайте сега да се оплача или похваля и аз не знам какво е. Ние си имаме един нежелан подарък за Коледа от Маринуш - снощи бяхме на село, прибрахме се тази сутрин и вечерта като взех да къпя малката изпаднах в ужас - имаме си нежелан гост - Варицела. Аз уж умишлено я спрях от дома на 17-ти още, а пъпките решили да избият явно снощи и днес. Лошото е, че вчера вечерта бяхме с доста, хора които не знам дали са карали Варицела, а и братовчед й също не я е карал, та най-вероятно сме я пръснали навред. Направо ми се реве, но няма начин ще я избутаме - сега очаквам включване от татко понеже и той не я е карал. До колкото знам е хубаво да се изкара колкото с еможе по-рано при деца, а за момиченцата едва ли не желателно през ранното детство.

Така е - да са живи и здрави дечурлигата - и през тези неща трябва да се мине. Иначе сме добре - получихме много подаръци, мишката остана много доволна и нищожно малко разочарована като пропусна Дядо Коледа който остави подаръците под елхата докато тя с тати гърмеше пиратки и конфети навън Simple Smile

Уф стига съм писала - ще бягам да се паркирам вече, а колкото до флашчето - малко ще го забавя че нещо май май последните дни не мога да сколасам с нищо Simple Smile

# 109
Теди дано мине леко Варицелата.  Hug Като ти гледам лентичката, не е останало време вече. От страни много бързо минават 9м Joy Дано да се обърне бебчо до края и да си спокойна.

# 110
Добър вечер хайде няма ли почиващи мами, малко да по лафим. Wink
Аз си взех отпуска 2 дена и си слях почивните дни и станаха многооооооо Party
Кажете споделете какво вии донесе Дядо Коледа.
На мен ми донесе нова ютия - имах нужда и това си поръчах. На Роси много кукли, бебета с колички, едно прожекционно апаратче всякакви играчки. И така.
Теди как сте мила, как е Маринка имате ли много пъпки? Как я хвана че е шарка, мен много ме е страх как ще разбера  newsm78 #Crazy
Лека вечер мамчета.

# 111
  • София, център
Здравейте!

Аз наблегнах основно на парфюмите за дадо Мраз! С 4 нови се сдобих по празниците. Шефа повлече крак предпразнично с L`eau par Kenzo (много любим), от Емо черния Addict, от нашите този на Бекъмката и от Емо инцидентно снощи един Notte Bulgari. Е как да не съм доволна! Сега остава паричния подарък на свекърва ми да го превърна и него в миризма (нещо, което най-вероятно ще стане)

# 112
Къде сте всички, стягате се за довечера ли?  Party
Теди, как сте? Дано всичко е минало леко. Целувки и прегръдки от нас.
Нансе, завидях ти, благородно за уханните подаръци. На мен Дядото КолИда ми донесе две ризки и едно яке, на 24-ти декември, отскочихме до Одрин, да си накупим баклава и плодове за Коледа, но минахме и през някой друг магазин, имаше страхотни намаления, идеше ми да изкупя целия Адидас и детско, и дамско, но предвид разходите по новата къща, много щеше да ми стане.
Момичета, желая ви весело посрещане на новата година  Hug

# 113
Теди, как сте, дано леко е минала варицелата. Стискам палци бебчо да се обърне и всичко да е наред  Praynig Heart Eyes .Пиши, моля те.
На мен вчера сестра ми се обади, че малката ми племенничка е с варицела, а ние скоро им бяхме на гости и естествено в изключително близък контакт, та сега броя дните и се чудя дали или  Laughing Със сестра ми и двете не сме я карали  Rolling Eyes
Нансе, а на мен на бъдни вечер Лора ми каза "Мамо, ако слушаш, дядо Коледа ще ти донесе парфюм..." Много се смяхме на това  Joy  и естествено позна детето  Grinning .
Иначе тя е затрупана с подаръци, но на бебето Аморе, което така силно искаше най-много се радва, като го видя под елхата заедно с една кухня и очичките й грейнаха.Каза "Точно каквото си пожелах"  Grinning Grinning Grinning . Бебето се оказа подходящо за нейната възраст, аз мислех, че ще е по-сложно, но то си е за малки деца.Та от дядо Коледа сме доволни всички  santa2 .
Сега се захващам с подготовката за довечера, ние ще сме си вкъщи тримата, Лора чака зарята от сега, тя по принцип късно заспива, със сигурност ще е будна след 12ч., така че веселието ще е пълно довечера  Grinning .
Желая ви весело посрещане на Новата Година, от нас мноооооого целувки  Hug Heart Eyes Hug

# 114
За много години, много здраве и късмет през новата година!
Честито на всички именници, само щастие да им носи името!
Честит имен ден на Васко, на Маги, щастливо детство и много сбъднати мечти  Hug

# 115
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА-2009 НЕКА ВСИЧКИ СТЕ МНОГО ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ, МНОГО ДОБРИ И КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕТЕ ТО ДА СЕ СБЪДНЕ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС! Heart Eyes

# 116
За Новата година - здраве до амина,
шарени торбички, пълни със парички,
и гърненце с мед - да е на късмет!

На Васко на Маги Честит Имен Ден  - да е здрав, засмян, благословен!

Hug Heart Eyes Hug

# 117
Честита нова година и от нас - пожелаваме ви много здраве, щастие, късмет, любов и много успехи.

ПОЗДРАВ ПО СЛУЧАЙ НОВАТА 2009-та ГОДИНА

Ние сме добре - поуморени от преяждане по празниците, но пък вече почти здравички от шарката. Спокойно - няма как да не се разбере - на нас първата ни пъпчица стоя 3 дни на крачето преди да се появи друга - пъпките са като леща големи и пълни с водичка, но отначало са си като съвсем безобидна пъпчица от претопляне примерно. След 1-2 дни се надуват и пълнят с водичка, след още 1-2 дни мехурчето спада и остава коричка която след още толкова време пада сама. При нас вече няма мехурчета и много от коричките паднаха, най-вероятно в понеделник ще минем преглед и тръгваме на детска градина с бодра песен, че мама трябва да ходи да пазари и да се подготвя за другото СъКрОвИщЕ, което много ми се струва че ще ни изненада преди термин (защо ли си  мисля че ще е много скоро...  Praynig дано всичко е наред и да е живо и здраво детенце). Иначе празниците изкарахме страхотно - на нова година си бяхме в къщи с децата, малката лудя до към 03:00, а малко снимки качих в албумчето че няма време май май за повече.

Честито на именниците котио пропуснат - да са живи и здрави и с гордост да си ноят името   bouquet Hug

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 16:29 от hamelionche

# 118
  • някъде ... тук ...
ЗА МНОГО ГОДИНИ! ЧЕСТИТА 2009та ГОДИНА!

Честит имен ден на всички именници!

Пообиколихме северна България, пък се прибрахме. Сега с начале Simple Smile

# 119
За много годиниииииииииииииииии. Живи и здрави, и много щастливи да сте. Hug
И ние бяхме на гости, изкарахме приказно. Дари вилня яко и сега отмаряме в къщи.
До скоро Hug

Общи условия

Активация на акаунт