Юнското дете от целувки расте!

• 25 618
  • 197
  •   1
Отговори
# 90
Мерси на мамите отчели се със снимки: Нансен, Мимес и Фроска - хайде останалите по-сериозно сладурки. Hug Heart Eyes Laughing

# 91
Мерси на мамите отчели се със снимки: Нансен, Мимес и Фроска - хайде останалите по-сериозно сладурки. Hug Heart Eyes Laughing
Може ли да изчакате малко да направим коледни снимки и тогава  Wink  baby_neutralНие имаме само от лятото. Скоро не сме се снимали.

# 92
  • София, център
Бети, те тази година мискините не направиха парти! Нямаше и служителски купони, политика на Ханс, к`о да пра`иш! Къмпанито в световен мащаб е решило да е солидарно с кризата. Но за сметка на това ни раздадоха нови мобилета! Абе шашава работа! От партито на децата ще спестят!

Герганче, идеята на Теди с флашчето е да го имаме като подарък за Коледа от нея!

Така че, ако искаш детенце да е включено в него, пращай снимки, за да уважим замисъла и труда на Теди!

# 93
Мацки когато искате - ако кажете и след нова година ще ги съберем снимките, за да включим и пресни снимки от празниците. Когато ви дойде на акъл пращайте - пък ще ги мушнем във флашче след Нова година тогава Simple Smile

На мен ми е малко меко казано притеснено - бебо се обърнал седалищно и ако не се обърне на време ще се наложи да плануваме секцио  #Crazy пък си признавам че много ме е шубе.  Praynig Моля се да заема изходна позиция с време, че само за това мисля от вчера. Сядам да чета сега пък за секциото ... уф не е лесно ...  Praynig всичко да е наред.

Целувки на всички дечица и весело посрещане на предстоящите празници милички.

# 94
  • Варна
Теди стискам палци да се обърне бебока, но ти не се шашкай предварително нищо не е ясно до последно понякога се завъртат в последните дни.
А за секциото, няма нищо страшно ей ме на целя съм след две! Наистина всичко е нормално, минава и заминава. Щом си изтърпяла нормално раждане, едно секцио ще ти е песен!  bouquet  bouquet  bouquet
ПП: изглеждаш страхотно на снимката, качила си само на тумбак!! А Маринуш е чаровница - хубавица като майка си!

# 95
  • София, център
Теди, няма нищо страшно и да се наложи секцио! Спокойствие ти пожелавам и само положителни мисли!

# 96
Добро утро!
Теди не се плаши мила, всичко ще мине добре  Heart Eyes Ние сме с теб Hug
Аз наготвих снощи малко остана за днес, баклачвичката ще направя после и айдеееее готови.
Не сме купили още елха истинска, но следобяд и това ще свършим, ще я украсяваме довечера с Росинка. Иначе с подаръците съм готова Peace
Айде няма ли някоя мама почиваща за кафенце  chef

# 97
Ох, какво кафенце  #Cussing out аз съм на бачкане днес до обяд  #2gunfire Направо ще се гръмна.
 Сиси&Роси Какво си сготвила? Дай някоя идейка за салатка по-така като за празник, че нищо не ми идва.
 hamelionche, не е ли вярно, че бебетата при втора бременност се обръщат по-късно, не като при първото? Май нещо такова съм чувала. А и да е секцио, не би трябвало да е много страшно. Кураж! Peace

# 98
Герганче, наготвих фасулче, картофена салатка, тиква с мед и орехи, пълнени чушки с ориз, фъстъчки изпекох, баклавичка за утре. Това е традиционното Peace

# 99
Весело изкарване на празника момичета. Аз само питката направих и сега ще тръгваме за свекървата, всяка година заедно празнуваме Бъдни вечер.
До скоро.

# 100
Весела Коледа!

# 101
  • No Line On The Horizon
Весели празници!

# 102
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

# 103
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!!

# 104

Общи условия

Активация на акаунт