Честити празници на всички! Честити рожденни, именни дни, както и коледа и нова година

Честит рожден ден, Нансен
. Много здраве и любов!Много, много ви благодаря, момичета за честитките за рождения ми ден

Ники още си ходи на градина. Неговият най-добър приятел, обаче напусна (записаха го в друга) и е малко тъжен. Все пак, той си мисли, че света се върти около него и не може да си представи, защо Боби няма да ходи повече.
Иначе, все още сме на тема "Колите", имаме си одеяла, чаши, един милион коли и какво ли още не. Лошото е, че и таткото се е запалил и сега правят колекция! На мен ми дават да си играя с момиченцата-коли
. И защото детската градина е до джъмбо, всяка вечер се ходи да се види има ли нови коли за колекцията. Вече започвам да се притеснявам ... и за двамата
.Успях да поразгледам малко снимки, невероятни са
. Не мога да преценя, моя дребосък колко е порастнал, но съдейки по вашите, вече са си големи дечица 
Хотче и аз стискам палци!
Целувки на всички дечица
и прегръдки за всички мамита

!
Целувки на Маринка.
Вече не знам какво да правя. Мислех дори да слагам памперс през нощта, но ме е страх това да не влоши още повече нещата. Течностите вечер ги ограничаваме, но не помага. На градината няма проблем, госпожите се отнасят с разбиране, а и там много рядко се е случвало да се напиша и то на следобедния сън.