Юнското дете от целувки расте!

• 25 602
  • 197
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, намерихте ли къде да празнувате Нова Година с дечковците? При нас се получи малък фал - капарирах една вила с три спални, но двете други семейства, които трябваше да дойдат с нас, се отказаха по различни причини и сега търсим с кого да отидем Simple Smile. Ако има желаещи, може да ми пишат на лични и да отидем заедно. Условията са: 30.12-04.01, 240 лв. за 5 нощувки на Цигов Чарк. Ако има интерес, ще пусна на лични повече обяснения и сайта, за да го разгледате.

# 61
Честит Рожден Ден на Мия, да е здрава и много, много щастлива!
Фроска, честит празник, много да те радва красавицата и нека днешният празник е незабравим и прекрасен !

# 62
newsm59 честит празник и от мен на Мия!  newsm59

# 63
  • София, център
Бети, аз на Луси кашлицата я лекувам с Димекс. Помага й. Преди пиеше Флудитек, обаче като че ли Димекса й помага най-добре. Друг вид сиропи не е пила. Ксизала капки е за алергии, давай го само в краен случай, че не е щадящ организма. Стодала е хомеопатичен, нали?

Аз като кашлям (карам паралелно всички градински болести) се оправям с Флавамед (Мукосолван)сироп, обаче пък педиатърката нещо не го долюбва него.

Ние довечера имаме продукция от балета в 7 часа. Ще я видим мамината танцьорка какви ги е научила.

На детска продължава да ходи с огромно нежелание. Не плаче, обаче се опитва да си измисля хиляди причини, за да не отиде. Ми не й харесва. Ама пък там и обстановката е една...много вехто всичко, отпреди 40 години сигурно, сумрачно такова, непрекъснато са на изкуствено осветление. Иначе учителките и лелките са много печени, имат страхотно отношение към децата и ги учат на много нови неща. Само заради това настоявам да продължава да ходи.

Бубанич, ние за НГ нищо още не сме измислили, че и на двамата в работата ни по нова време на годината е ад, и май въобще не сме на такава вълна. Но по-вероятно е да си останем в София, че ние сме по летните воаяжи.

# 64
Честит Рожден Ден на Мия и от мен -  bouquet Фроска - да ви е жива и здрава принцеската - много да ви радва, успехи, щастие и късмет и пожелавам.

Сети благодаря за целувките по коремчето Simple Smile Нансе - ами по малко, по малко ръстем - батериите на фотоапарата ми правеха проблем и вчера се наканих да помоля тати да осигури нови. Сега ги сложих да се зареждат и ще направим една фото-сесия с Маринуш. Иначе не се оплаквам, за сега всичко е наред - в понеделник на 19-ти съм на консултация и ще видим как се развива човечето малко.

Сети - Лорката много сладка с куфара, скица сладка - много целувки на всички дечица - кой знае колко са порастнали - дайте да направим пак едно флашче със снимки - ей сега ще направя една поща и ще пратя мейла да изпращате снимки на шомпалчетата да спретнем еднин флаш. КОйто по колкото снимки иска да праща - да видим колко са порастнали дечицата Simple Smile

Ето и мейла за снимки babyjune2005@abv.bg - който иска да праща - ще изчакам до 23-ти Декември и на Бъдни вечер да си имаме готово флашче Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 10:54 от hamelionche

# 65
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТА РОЖДЕНИЧКА, ФРОСЕ  bouquet

Радо има изпит за колан по таекоундо на 13ти, а после пътуваме за село. Да занесем подаръците на близнаците-племенничета. Сори.

По празниците сме си вкъщи, няма и бабите да посетим даже. Засега планът е да си направим спалнята най-после, и още един шкаф. Тъй като пак сами си проектираме, майсторим и сглобяваме, надявам се времето да ни стигне.

# 66
  • София
ЧРД на Мия!Желая и прекрасно детство!   bouquet

Сънчо напрегната ми е програмата тази събота и неделя и не смея да поемам ангажименти.

# 67
честит Рожден Ден на Мия и от мен с малко закъснение!!!

Сънчо, за кашлица аз давам Проспан, но трябва да се пие по-дълго време. Поне седмица. При Дими също в повечето случаи кашлицата е суха и като че ли не може да се изкашля като хората. И все пак рядко минаваме без чичо доктор  Close

# 68
  • No Line On The Horizon
Момичета, благодаря ви  Heart Eyes Много хубав рожден ден беше. Децата много се забавляваха. Пускам и снимки http://picasaweb.google.bg/eventfull.bg/12122008#

И Флора вече е ок на градината. Спря да плаче и ходи с желание. Непрекъснато я хвалят колко е оправна и как взима участие  Joy
За Коледа си е поръчала Пони бебе. Имаха такова лятото, но го загубиха и сега на РД на Мия й подариха такова, та драмата е пълна. Не знам как ще дочакам Коледа, защото непрекъснато се разправят за него. Другите подаръци са бебе Анабел, едно Барби за в градината, Аладин + Ясмина, но не съм решила още как да ги разпределя между двете.

Ali&Meli, да ти е жив и здрав Алекс! Всичко най-хубаво му пожелавам!

# 69
Добро утро!

На голяма патерица - Честит празник на Мия! Да е жива, здрава, да расте умна и щастлива!

Честит празник и на Алекс! Да е здравичък, да е весели и щастлив и много да радва мама, тате и сестричка!

Момичета, днес съм много хеппи, въпреки грипа, който ес опитва да ме събори - една от най-близките ми приятелки днес роди момченце, толкова се радвам!!!

Черпя!  

Май ще имам проблем с подаръка за градината - девойката иска Снежанка с джуджетата, бебета - каквото и да значи това! Вчера доста пообиколих, но не намерих вариант , в който да ги има всичките заедно. Видях Снежанка отделно и джудже отделно, само дето джуджето беше голямо колкото Снежанка, та не знам... Grinning Joy
Ако сте виждали някъе нещо подобно, свиркайте, че тържеството е в сряда сутринта...няма време Rolling Eyes Shocked

# 70
Честит Рожден Ден на Алекс, да е здрав и щастлив, весел и усмихнат !
Честит пораснал младеж, Инес!Много да те радва!

Съкровище, Лорка има тези джуджета и снежанка, много са сполучливи, ако не откриеш на друго място  Hug .

# 71
Съкровище сигурна съм че в последната брошура на Метро имаше Снежанка и джуждетата - погледни ако имаш възможност.

Фрос - дечицата изглеждат много доволни и щастливи - със сигурност е  било много весело - бравоооооо - страхотни снимки.

Честит Рожден Ден на Алекс - да е жив и здрав - много късмет, щастие и успехи му пожелаваме.

План за Коледните и новогодишни празници - Коледа при родителите на съпруга ми със семейството на сестра му, а Нова година в нас с приятели и децата. Май май не ми се митка тази година, пък и ако ми се доспи знам че спокойно мога да се опъна Simple Smile Качвам малко снимки - че от доста време обещавам, а все не остава време.

# 72
Благодаря момичета, в Метро наистина открихме  поръчания на дядо Коледа подарък и сега като заспи ще о опаковам. Глямо търсене беше. Даже в самия магазин, в началото не го видяхме, но след доста щателно ровене по стелажите открихме една кутия. Даже на мен ми хареса.  Laughing

Лека вечер!

# 73
  • No Line On The Horizon
И ние имаме този комплект Снежанка и седемте джуджета. За миналата Коледа им ги взехме.

# 74
  • София, център
Бети, дай моля те рецептата на сиропа за кашлица с бирата.

Луси втора нощ ни побърква от кашляне. Суха е кашлицата, педиатръката не сменя Димекса, твърди, че с него ще я уморим (кашлицата), обаче детето се мъчи, ние също  Cry

Общи условия

Активация на акаунт